QUOTE(zundyte @ 2011 11 14, 19:55)
tik atrodo kad sunku ,pamatysi,kai tik paimsi į rankas liną ,tai paleisti nenorėsi ,jei aidą visada braižausi kad nenugrybaut,siuvinėjant ant lino žymiuosi ne visada,paradoksas ,bet kažkaip akys pačios rodo ir adata pati lenda ten kur reikia ,o malonumas tai nesvietiškas,siūlas slysta per skylutę ,kaip per sviestą,vienas malonumas siuvinėt ,Pati ,kol nepabandžius buvau ,bijojau ir pradėti ,maniau neišeis,o dabar siuvinėčiau tik ant lino,bet kadangi aidos pilni krepšiai pripirkta tuo metu ,kai lino dar bijojau ,tai paprastesnius darbelius siuvinėju ir ant aidos,bet linas-tai siuvinėtojos rojus,pradėk ir nesigailėsi tikrai...
o kas link lino iš kasiūlų ,tai ten specialiai siuvinėjimui skirtas linas ir tikrai kokybiškas ,lygiai suaustas ,esu pirkusi tų gabaliukų lino ir likau patenkinta ,ir ne tokie jie ir maži,knygelę apvilkt išeina ir dar lieka...taip ,kad pirmyn...
o kas link lino iš kasiūlų ,tai ten specialiai siuvinėjimui skirtas linas ir tikrai kokybiškas ,lygiai suaustas ,esu pirkusi tų gabaliukų lino ir likau patenkinta ,ir ne tokie jie ir maži,knygelę apvilkt išeina ir dar lieka...taip ,kad pirmyn...
Aš matau, kad vaizdas visai kitoks siūvinių ant lino, tai dėl to ir noriu jo Šiandien užsisakysiu iš kasiulai ir bandysiu draugauti
QUOTE(Metaxa @ 2011 11 14, 20:04)
kalbant apie liną, ir aš kai pabandžiau tai sustot negaliu, siuvinėti teko ir ant lino, ir ant ewo, tai galbūt rinkčiausi ewą dėl lygaus audimo na bent jau mano toks įspūdis iš to ką bandžiau, o gal iš tikrųjų ir lino tokio yra kad bent jau beveik lygiai suaustas, jeigu taip - tai būtų įdomu sužinoti kur
žinau tik vieną Laisvės alėjoj, o kur dar yra?
žinau tik vieną Laisvės alėjoj, o kur dar yra?
Kita urmo bazėje Nuo Dainavos poliklinikos žiūrint dešinysis pastatas, 4 sandėlys. Didelė iškaba ant durų yra ir nurodytas skyrius