Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 114 tema

tada geriau imti kitokia medziaga. Kad ne taip irtu teks apacioj det kita medziagyte,abi susiut. Sujungima,kaip nors graziai juostele uzdengt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2011 11 03, 09:27)
gali viską rasti tarkim čia aš savo darbams jau kelis kartus iš šios parduotuvės pirkau.

Taip, šita labai gera internetinė parduotuvė, aš irgi dažnai čia perku.
Manju - jei nerandi pirkti tam tikrų kodų karoliukų, gali šioje parduotuvėje bent susirasti, pasižiūrėti spalvą ir pabandyti pasiderinti kažką artimo iš siuvinejimomagija.lt asortimento.
Atsakyti
Sveikos darbštuolės,
Paskutiniu metu kažkaip sumažėjo darbų, tai rodausi, čia pernai metų darbelis, bet, kad jau beveik artėja Kalėdos, tai va
user posted image
Atsakyti
QUOTE(@usr@ @ 2011 11 03, 21:31)
Sveikos darbštuolės,
Paskutiniu metu kažkaip sumažėjo darbų, tai rodausi, čia pernai metų darbelis, bet, kad jau beveik artėja Kalėdos, tai va

Smagu, kad rodaisi, linksmuolė besmegenė thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Gal zinote, kur gauti tokia shema?
Atsakyti
QUOTE(diamaja @ 2011 11 03, 23:01)

Gal zinote, kur gauti tokia shema?

kita karta kreipkites i schemu paieska.atsakau i az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 03 lapkričio 2011 - 22:01
InDovi, Gintariuxt, kristi3d, Pumpurėli, ačiū už informaciją 4u.gif Aš parašiau į siuvinėjimo magiją, tai jie užsakys reikiamus karoliukus clap.gif
Atsakyti
Merginos, gal galesite pagelbeti ax.gif kaip manote, schemos is sio puslapio yra patikimos?
http://mully.mylivep...

o konkreciai mane domina SI SCHEMA
gal galesite ka patarti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gold_fish: 04 lapkričio 2011 - 15:20
Sveikos,

Grįžau rugsėjį į darbą, tad siuvinėjimą apleidau, tikiuosi žiemą vakarais daugiau pasedėti ax.gif
Kol kas procesas toks:
user posted image]1[/URL]

O čia dėl rožių kažkada klausiau, man jas rugpjūtį įrėmino, tik dabar prisiruošiau pasirodyti - medžiagos išplauti nepavyko, prisiuvinėjau tose vietose daugiau žalių lapelių blush2.gif Labai sunku nufotografuoti tinkamu kampu, nes stiklą rinkausi blizgų vis atsišviečia, nesimato.
user posted image]My Webpage[/URL]

Kad ir su atšvaitu, bet rėmas geriau matyti:
user posted image]2[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anafora: 04 lapkričio 2011 - 15:25
QUOTE(Anafora @ 2011 11 04, 15:22)

gražu 4u.gif tik norėtųsi viską iš arčiau patyrinėti (paspaudus ant nuotraukos atidaro tik tuščią langą) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2011 11 04, 17:22)
Sveikos,

Grįžau rugsėjį į darbą, tad siuvinėjimą apleidau, tikiuosi žiemą vakarais daugiau pasedėti  ax.gif
Kol kas procesas toks:

o, procesiukas juda juda thumbup.gif wub.gif lauksim tolesniu rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagalvėlė draugei būsimai mamytei dovanų. DFEA motyvas, kai kurios spalvos pakeistos, kad labiau tiktų mergaitei. Siuvinėta ant Zweigart belfast lino (32 ct), spalva Summer khaki, 26 DMC spalvos.

user posted image

user posted image

Anafora - fotografuodama prieik taip arti darbo, kad nuotraukoje liktų tik darbas (ir tie objektai, kuriuos nori nufotografuoti kartu). Dabar tavo nuotraukos kompozicijoje labai daug tuščios vietos aplinkui, o pats darbas, kas ir yra svarbiausia nuotraukoje, yra labai mažutis. Kitas būdas - jei jau taip gavosi, bet kuria paprasta kompiuterine programa "nukarpyk" nereikalingas nuotraukos dalis mirksiukas.gif Tuomet bus galima geriau įžiūrėti patį darbą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 04 lapkričio 2011 - 16:00