QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 11 09, 19:21)
Kam nepavyksta siuvinėt žiūrint į paveiksliukus, įsijungiat youtube ir ten viskas vaizdžiai.
apie french knotus tai peržiūrėjau kone visus filmukus youtube kiek radau, esmė aiški, na bet neišeina
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 11 09, 19:21)
Skamba kažkaip ne taip
Normaliai karoliukas yra siuvamas vietoje kryžiuko. Ir prikabinamas arba
tuo pačiu kryžiuko dygsniu (tada stovės stačiai), arba pusiniu kryžiuku (tada gulės įstrižai). Kaip teisingiau, aš net nežinau. Paprasčiau, aišku, pusiniu kryžiuku.
nelabai supratau paryškintos vietos
į tuos karoliukus dar reikia pačiai labiau įsigilint, kaip sakiau, pabandyt mažesniuose darbeliuose, tiksliau ten, kur jų yra mažiau
tada nors ir domėjausi, žiūrėjausi internete, bet gal ir pati kažką ne taip supratau, visgi ir siuvinėjime buvau dar žalia, dabar jau supratimas šiek tiek kitoks, gal dar karta pažiūrėjus jau susiprasčiau
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 11 09, 19:24)
Vadinasi nepakankamai tvirtai užvyniojai siūlą ant adatos ir prispaudei tą "užvyniojimą" prie medžiagos. Turi nelikti nė trupučio laisvo siūlo tarp medžiagos ir užvyniojimo ant adatos, tada niekas neišsiners į priešingą pusę.
stengiausi taip daryt, bet matyt ne pakankamai
man likdavo gal 1-2 mm kad adatą pataikyt vėl į vietą, bet dabar jau maždaug įsivaizduoju savo klaidą
ech, ir ką aš be jūsų daryčiau, vienintelis lizdelis kur galiu mokintis ir tobulėti