Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 114 tema

QUOTE(Metaxa @ 2011 11 09, 20:15)
man taip gaunasi kad tas mazgelis lyg išsivynioja kažkiek, o likęs susimazgo ir išsineria į blogąją pusę doh.gif

Vadinasi nepakankamai tvirtai užvyniojai siūlą ant adatos ir prispaudei tą "užvyniojimą" prie medžiagos. Turi nelikti nė trupučio laisvo siūlo tarp medžiagos ir užvyniojimo ant adatos, tada niekas neišsiners į priešingą pusę.
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 11 09, 19:21)
Kam nepavyksta siuvinėt žiūrint į paveiksliukus, įsijungiat youtube ir ten viskas vaizdžiai.

apie french knotus tai peržiūrėjau kone visus filmukus youtube kiek radau, esmė aiški, na bet neišeina doh.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 11 09, 19:21)
Skamba kažkaip ne taip  schmoll.gif Normaliai karoliukas yra siuvamas vietoje kryžiuko. Ir prikabinamas arba tuo pačiu kryžiuko dygsniu (tada stovės stačiai), arba pusiniu kryžiuku (tada gulės įstrižai). Kaip teisingiau, aš net nežinau. Paprasčiau, aišku, pusiniu kryžiuku.

nelabai supratau paryškintos vietos blush2.gif
į tuos karoliukus dar reikia pačiai labiau įsigilint, kaip sakiau, pabandyt mažesniuose darbeliuose, tiksliau ten, kur jų yra mažiau rolleyes.gif tada nors ir domėjausi, žiūrėjausi internete, bet gal ir pati kažką ne taip supratau, visgi ir siuvinėjime buvau dar žalia, dabar jau supratimas šiek tiek kitoks, gal dar karta pažiūrėjus jau susiprasčiau smile.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 11 09, 19:24)
Vadinasi nepakankamai tvirtai užvyniojai siūlą ant adatos ir prispaudei tą "užvyniojimą" prie medžiagos. Turi nelikti nė trupučio laisvo siūlo tarp medžiagos ir užvyniojimo ant adatos, tada niekas neišsiners į priešingą pusę.

stengiausi taip daryt, bet matyt ne pakankamai unsure.gif man likdavo gal 1-2 mm kad adatą pataikyt vėl į vietą, bet dabar jau maždaug įsivaizduoju savo klaidą 4u.gif

ech, ir ką aš be jūsų daryčiau, vienintelis lizdelis kur galiu mokintis ir tobulėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 11 09, 20:46)
nelabai supratau paryškintos vietos blush2.gif

Ištrauki adatą langučio kairėje apačioje, perveri karoliuką, duri adatą dešinėje viršuje, ištrauki kairėje viršuje, vėl perveri per karoliuką ir duri dešinėje apačioje. Gaunasi kryžiukas, ant kurio kabo karoliukas.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 11 09, 19:55)
Ištrauki adatą langučio kairėje apačioje, perveri karoliuką, duri adatą dešinėje viršuje, ištrauki kairėje viršuje, vėl perveri per karoliuką ir duri dešinėje apačioje. Gaunasi kryžiukas, ant kurio kabo karoliukas.

ačiū 4u.gif dabar jau supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 11 09, 20:55)

kaip mane mokė Idun, tai kai darai viršutinį dygsnelį, karoliuką apgaubi siūlu-praskėčiu dvigubą siūlą ir karoliukas lieka viduryje. Taip jis geriau pritvirtinamas
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 11 09, 19:46)

stengiausi taip daryt, bet matyt ne pakankamai unsure.gif man likdavo gal 1-2 mm kad adatą pataikyt vėl į vietą, bet dabar jau maždaug įsivaizduoju savo klaidą 4u.gif

i ta pačia vieta durt negalima, bent per viena siuliuka i šona, kad užsikabintu tas mazgelis už audinio
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 11 09, 20:29)
i ta pačia vieta durt negalima, bent per viena siuliuka i šona, kad užsikabintu tas mazgelis už audinio

taip ir dariau, ten ne taip išssireiškiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau pasidometi ar is cia esanciu paneliu, kuri zino kas uzsiimineja schemu darymu is nuotraukos? Gal pacios naudojat kokia programa ir galit pasidalinti patarimais? Aciu
Atsakyti
As kaireranke,bet tuos mazgelius darau tik su desine ranka, kitaip nesigauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika_KLP @ 2011 11 10, 02:00)
Sveikutes, norejau pasidometi ar is cia esanciu paneliu, kuri zino kas uzsiimineja schemu darymu is nuotraukos? Gal pacios naudojat kokia programa ir galit pasidalinti patarimais? Aciu

Uodegyte maciau nukreipe Tave pas SSL , esu rasiusi Jai , bet neatrase, matyt per daug laisku buvo gavusi...

darbeliu graziu ir subtiliu pridejot, nematytu...man sustojo procesai...issisemimas kazkox smile.gif
Atsakyti
Aš ir pati dar nebandžius french knot'ų daryt ax.gif bet kaip kitaip išmoksi juos daryt jei ne praktikuodamasi. Čia turbūt sudėtingesnių darbų ir žavesys toks, kad esi priverstas tobulėti ... nemoki french knot'o, peržiūri youtube, visokius pamokymus, pasiimi gabaliuką medžiagos ir bandai, o kai jau maždaug pradeda gautis, imi ir susuki juos ant siuvinio rolleyes.gif
Atsakyti
reikia konsultacijos del Mirabilios reminimo 4u.gif
Deti stikla? Pasporta? ar tik rema? g.gif
Atsakyti