Noriu pasidalinti labai svieza savo patirtimi apie automobiliu nuomos kompanija GOLDCAR Ispanijoje.
Per brokeri (kuri, beje, is karto ismeta pagrindinis Malagos oro uosto www puslapis) pries menesi uzsirezervavom automobili Ford Fusion 9 dienoms uz 92 EUR. Kaina pasirode puiki. Kai nuskaite dali pinigu - apie 20 EUR, tada gavau patvirtinima, kad automobilis yra man rezervuotas ir kompanija GOLDCAR.
Nagi, nuskrendam, nueinam i GOLDCAR, o jie mums pasakoja, kad puiku, masina jusu laukia, tik dar cia reikes susimoketi kazkokius mokescius apie 25 EUR ir tada dar uz pilna benzino baka, nes masina su pilnu baku, o mes turesim ja atiduoti tusciu. Acha, kazin kaip taip pasivazineti, kad atriedetum su keliais litrais?
Na, nesigilinom i tai, po kiek dar tas pilnas bakas paskaiciuotas. Supilde sutarti, o tada - braukia mano vyro kreditine - neee, nenuskaito, tada braukia kita vyro kreditine - ne, nenuskaito. Tada perdaro sutarti mano vardu - ima mano kreditine - ne, nenuskaito. Ir tada sako, chebra, cia jusu problemos, kad korteles blogos, masinos negausit, o jeigu turit pretenziju, skambinkit tam savo brokeriui...Ir netrukdykit man dirbti, uz jusu eile susidare.
Ejom per visus autonuomos langelius, NIEKAS neturejo laisvu masinu, kol vienas malonus ispanu diedukas pasigailejo ir pasiule maziuka Peugota uz 200 EUR. Ir pas ji veike pati pirmoji paduota kreditine.
Taip ir nesupratau, kas ne taip buvo - gal per pigiai masina uzsisakem - agentura norejo ja isnuomoti kam nors brangiau - nes paklausa didziule?
Bet kokiu atveju, nuotaika labai sugadino ir GOLDCAR niekam nerekomenduoju.
Geras ir mes tokį nemalonumą apturejom su ta pačia GOLDCAR kompanijas. Kreditinė irgi neveikė. Tik jie mums pasiūlė kitą kompaniją panašiom kainom. O pas juos kreditinė veikė iš karto ir a/m turėjo.