Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilio nuoma užsienyje

QUOTE(Saulale @ 2014 05 08, 17:58)
Tik NESINOMUOKIT is Sicily by Car .. Turejom nemazu bedu su sia kompanija. Istorija visa tingiu rasyt, bet finale -1300 EUR is kreditines. Butu buve pigiau maza masiniuka vietoj nusipirkt ir numest paskui biggrin.gif

Baisu. Už ką nuskaitė?
Jau nevilty esu su ta autonuoma Comiso mieste, o bilietus į tą miestą nusipirkom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulale @ 2014 05 08, 17:58)
Tik NESINOMUOKIT is Sicily by Car .. Turejom nemazu bedu su sia kompanija. Istorija visa tingiu rasyt, bet finale -1300 EUR is kreditines. Butu buve pigiau maza masiniuka vietoj nusipirkt ir numest paskui biggrin.gif


Kaip suprantu tokio dydžio išskaita pas Jus buvo, ar kaip čia? g.gif
Atsakyti
As tik uz pilna draudima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ppavasariss @ 2014 05 08, 21:02)
As tik uz pilna draudima  mirksiukas.gif


Aš irgi visada už drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2014 05 08, 12:09)
Tai kaip perskaicius supratau, geriausia imt su paprastu draudimu ir ten vietoje pilna dasipirkt, negu iskart? O negali jie paskui is "oro" ta kaina pasakyt? 4u.gif


Kaip man isaiskino konsultaciniu telefonu pasiskambinus, kitaip ir negalima uzsakyti. O vietoj jau po to galima dasipirkti jei norit papildomai.
Atsakyti
QUOTE(Vylmute @ 2014 05 09, 16:13)
Kaip man isaiskino konsultaciniu telefonu pasiskambinus, kitaip ir negalima uzsakyti. O vietoj jau po to galima dasipirkti jei norit papildomai.

Economycarrental dabar siulo kazkoki papildoma draudima uzsisakyti is karto, bet as jo atsisakiau(nuemiau varniuka). Kol kas manau, kad padariau teisingai, nes vis tiek papildomas draudimas bus skaiciuojamas vietoje ax.gif O sumokejus dabar, didele tikimybe, kad i tai pats auto nuomotojas nekreips jokio demesio ir teks moketi dar karta.
Papildyta:
QUOTE(Tete2006 @ 2014 05 09, 12:40)
Aš irgi visada už  drinks_cheers.gif

Tada ir atostogos ramios, ir sugrizus ramu biggrin.gif Kainuoja papildomai, bet nervai brangiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vylmute @ 2014 05 09, 15:13)
Kaip man isaiskino konsultaciniu telefonu pasiskambinus, kitaip ir negalima uzsakyti. O vietoj jau po to galima dasipirkti jei norit papildomai.


Bet reikia nusiteikti jog norint gauti papildoma pilną draudimą reikės primokėti 10-20 EUR už dieną... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2014 05 09, 22:28)
Bet reikia nusiteikti jog norint gauti papildoma pilną draudimą reikės primokėti 10-20 EUR už dieną... 4u.gif


Kuriose kompanijose tokios kainos? As apie Sardinija kalbu. Nes mane nuteike, kad apie 30 EUR uz diena....
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 04 28, 04:45)
gal galima konkreciau - del ko reikia buti atsargiam?
tarkim mes visada esam nusiteike vietoje nusipirkti pilna draudima. mums taip ramiau. rezervuojam auto per tarpininkus visada, iki siol mums tarpininku kaina budavo geresne, nei tiesiogiai nuomotis. man rupi tik galutine kaina ir jei ji, susumavus viska, gaunasi geresne, tada koks skirtumas is kur nuomotis - tiesiogiai ar per tarpininkus g.gif
jus rasete, kad jei uzsisakai per tarpininkus, tai depozita moketi reikia. bet jei tai nors kiek padoresne nuomos kompanija ir masina imi be pilno draudimo, tai depozito neisvegsi. pati be depozito, o ir be korteles prasisukau tik karta, kai nuomavausi auto kazkokioj skylej Turkijoj. Girdejau, kad ir Graikojos salose nuomojantis vietoje daznai tokia pati tvarka. Bet tai greiciau isimtys, nei taisykle. Taip, kad koks skirtumas, ar nuomotis masina tiesiogiai is kompanijos su pilnu draudimu ir isvengti depozito, ar nuomotis per tarpininkus, pirkti pilna draudima vietoje ir depozito niekas nerezervuos. 
na emiau ir pasitikrinau tiesiogiai Avis Italijoje.  Jei neperki pilno draudimo, tai korteleje pinigus rezervuos tikrai. Noreciau zinoti, kokia normali kompanija to nedaro?  g.gif


Net ir turint pilna draudima depositas visada bus. Uz kuro baka, uz papildoma diena I prieki, jei pvz sugalvosit prasitest, Kortelej turetu but apie +/-200 eu.

QUOTE(rasa32 @ 2014 04 28, 12:18)
As nesakau,kad su visais tarpininkais buna problemu.Tiesiog mes turejom problemu.Gal but,jei mano anglu k. butu tobula,tu problemu buciau isvengusi rolleyes.gif ,cia jau mano problema.Musu atveju,sutartyje buvo parasyta,kad uz sumoketus pinigus yra pilnas draudimas su 0 francize ir jokio depozita.O atvykus,atstovai(net 2 portugalai savo greitakalbem) eme aiskinti,kad reikia pirkti papildoma draudima arba moketi depozita 900eur rolleyes.gif Rodziau ta sutarti ,bet jie laikesi savo ir  gana.O mes su 3 vaikais ir po skrydziu su persedimais....Nebuvau pasiruosus '' kautis'' su tokiais akiplesom.Taigi,uz draudima sumokejom 2kartus doh.gif 130eur gal ir ne supernuostolis,bet nemalonu.

Sakydama,kad reikia but atsargiam,turiu galvoje,kad reikia jau namuose ypac atidziai isiskaityti sutarties salygas ir buti pasiruosus ginti savo interesus,skambint i kompanijos bustine ir gincytis(kaip,kad padare merginos Sardinijoj,kur buvo nuomota masina per  rentalcars .com,ta skaiciau SM fotoreportaze) ir pan.


Taip, jie laikes savo nes jie teisus. Papildoma draudima nupirkot is brokerio, o ne is tiekejo. Na kaip pvz nusiperkar preke maksimoj, o koskelyje reikalaujat kad ja pakeistu. ( na suprantat, kad brokeris ir tiekejas near vienas ir tas pats)

QUOTE(racke @ 2014 04 28, 17:13)
Bet ar tikrai tas ju pilnas draudimas apima ir padangas, ir stiklus, ir dugna... na viska del ko kitur reikia draustis papildomu draudimu  g.gif

Prilausomai nuo kompanijos ir salygu. Vienareiksmiskai atsakyt I sita klausima negalima.

QUOTE(lincelince @ 2014 05 06, 17:13)
Mes nuomosimes auto Vokietijoje, grazinimo diena ispuola sekmadienis  g.gif , labai idomu ar bus kas priima automobili, nes internete ivedus data tai nieko nemeta kad ale nedirba ar kazkas panasaus. Kazkur skaiciau, kad lyg papildomas mokestis buna jei ne darbo laiku pasima.Gal kas zino apie tokius atvejus.


Jei nedirba, yra vadinamas drop of point, ten paliekat masina ir nurodytoj vietoj imetat raktelius, arba mokat Out Of Hours fee ir ateina jusu pasitik. Out og Houers fee nuo 30-60eu.

QUOTE(sandrasa @ 2014 05 07, 07:57)
Sveiki,

gal yra užsakinėjusių automobilį iš šios kompanijos :http://www.gmservizicomiso.it
Skrendam į Comiso, Sicilija, o ten bent oro uoste autonuomos punktų pasirinkimas baisiai nekoks...

Locauto ir Sicily by Car suprantu yra abejotino patikimumo sąraše  ax.gif


Locauto ir Sicily by car yra tiktai geros vietines kompanijos.
Atsakyti
Net, nezinau, kaip Jums susiteminti informacija. Klausimai kartojas. Gal pabandysiu smile.gif

Masina pasaulyje galima isinuomuoti keliais budais.

1. Nuomuojates tiesiogiai per auto nuomos kompanijas ir uzisakote masina tiesiogiai juju puslapyje.

EUROPCAR
ALAMO/EUROPCAR
NATIONAL/EUROPCAR
CITER
THRIFTY
SIXT
BUDGET
NATIONAL
ALAMO
HERTZ
HERTZ FAYCAN
AUTO JARDIM
RECORD
AURIGA CROWN
ATESA
CENTAURO
SOLMAR
AVIS
BUCHBINDER
MEGADRIVE
GOLDCAR
LOCAUTO
ORLANDO CANARIES
RED SPOT AUSTRALIA
MAGGIORE
AMC CROATIA
GUERIN
FIREFLY
HIPER
AUTO EUROPA
ORYX
BRAVACAR
CARO
BUDGET/TARGARENT
SICILY BY CAR/AUTO EUROPA
EASIRENT
EAST COAST
AUTO 5
NATIONWIDE
ALMIRA RENT TURKEY
TARGARENT
HOLIDAY AUTOS
ISLE OF MAN
CITER
INTERRENT
BK RENT A CAR SPAIN
FLEET RENT A CAR
DRIVE ON HOLIDAYS
DOLLAR
AIR AUTO
ALGARVE CAR BOOKING
DOOLEY
ENTERPRISE
FIRST CAR RENTAL
ACE RENTAL CARS
MASTER KINGS
ABELL RENTALS
MARBESOL
AUTO RENT
MASTER CARS
MABI
ORLANDO RENT A CAR
EZI RENT
CAEL
DIRECT
UNILINE
DRIVE4LESS
TRAVEL RENT
ITALY CAR RENT
DIICKMANNS
EXPRESS RENT A CAR
AUTO HOLIDAYS
IBERENT
STOUTES
Ikeliu pagrindiniu daznai naudojamu tiekeju sarasa, kad suprastumet, kas tiekejas, kas borkeris. Visur naudosiu pvz tiekeja Avis, nes dirbu jau 8 metus ir puikiai zinau kaip veikia.

Is tiekeju, jus Internetu uzsisake masina, daugiausia (+/-) 80% ( nenoriu apsoliutinti, nes dvrug kur bus pilnas draudimas), jus perkart su itrauktu daliniu trecios sallies ir vagystes draudimu. Damage weiver ir Teft protection.
Tie draudimai eina su finansine iskaita. Kuria panaikinti galite dviem budais:
1. Perkat tiesiogiai is tiekejo (pvz Avis) vietoja ir mokat 16-20eu uz diena. ( yra tikimybe, jog dar lieka nedrausti raktai, stiklas ir padabgos). Tokiu atveju nereikia palikt didelio depozito ( tik uz kura), gali pasiuliti pirt papildoma draudima apdraust raktams ir t.t. Jei kas nors atsitinka, is jusu nieko nenuskaiciuoja. Gyvenate ramiai.

2. Perkat exces insurance cover internetu is draudimo kompaniju tokiu kaip Modial ar Alianz ar kur jau randat internet platybese. Tokiu atveju tiekejas Avis jums uzsaldo pinigus (apie 1200 eu nes tokia finasine iskaita) ir jei kas atsitinka, tuos pinigus nuskaiciuoja. Jus kreipiates I draudimo bendrove su C/korteles israsais ir kuo platesne irodymu istorija ir prasot pinigus grazinti is ju. (stengiates isaugoti kuo daugiau su yvikiu susijusiu dokumentu)

Jei uzhsisakinejt per Brokerius:holiday autos. Economu car rentaks ar visokius kitokius puslapius smile.gif taip beveik suticija kartojas wink.gif Perkat auto nuoma is tiekejo ( isvardintu auksciau) su daliniu draudimu. Ir renkates 1 ar 2 variant aprashyta aukschiau. Taippogi papildoma draudima jau jums siulo brokerio puslapis pirt is draudimo agento. Jei nusprendziate taip daryt skaitot punkta antra.


Po auto nuomuos radus nuskaiciuotus pinigus, kreipiates ten kur uzsisakinejot masina. Jei per Avis tiesigiai puslapi tai skambinat jiems. Jei per Holiday autos ir Avis buvo jusu tiekejas, jus skambinat Holiday autos ir pesiojates su jais. Jie tyuri uz jus viska isaishkinti ir padeti, nes jus Ju klientas.


Galimos baudos ar pinigeliu nuskaiciavimai: (ir kaip ju isvenkti ir kur kreiptis)
Uz negrazinta pilna kuro baka ( saugot paskutini kuro usipilimo cekuti)
Grazinta nesvaria masina (palikti svaria)
Uz informacijos isdavima policijai. Chia jau nesivegsit, jei nusikaltot, virsyjote greiti, ivaziavote I privacia valda, nesumokejot keliu mokesciu. Jums bus nuskaiciuoti pinigai ne uz pacia bauda, o uz informacijos paviesinima. Bauda ateis I namus, o ja moket, jau jusu sazines reikalas.
Vaikisku keduciu auto nuoma. Atkreipkit demesi kad pvz Ryanair ima 10 eu I viena puse, tai jums kainuos 20 eu pirmyn atgal. Nuomuotis vietoja dazniau buna brangiau.

atsiprasau uz rasybos klaidas smile.gif Moderatore, gali pataisyt ir ikelt I pirma puslapi.
Papildyta:
Dar smile.gif Kad jau uzsivedziau smile.gif Firefly yra Herz kompanijos pigi atshaka. As asmenishkai, savo klientams nesakau masinos su jais. Nors kaina buna ir mazesne. Gelciau pripasakot kruva istorija, nuo masinos be saugos dirzu, iki nuskaiciuotu pinigeliu uz nieka. ( komanija gale metu is dallies klientu nuskaiciuoja 20-30 ribose sumas. Paskambinus paklaust kodel. atsipraso jog ivyko klaida ir grazina. Kol atsiliepia operatore "kabi" 20-30 min tel, tada tenka ishkest kelis sujungimus wink.gif Kiek zmoniu nezino, nei kur kreiptis, nei ka daryt. Taip nemazos pinigu sumos lieka kompanijos kishese. Taip su jais apsoliutinu, bet kai kazdien su mano pagalba isvaziuoja 20-50 zmoniu ir kai tik problema, taip Firefly. Tai tikrai pikta. Taip, kad jei mano nuomuone kam idomi, geriau ten nesisakyt.
Atsakyti
Sevilijos oro uoste nuomojom iš Firefly. Jokių nusiskundimų neturiu, esam labai patenkinti ir automobiliu, ir aptarnavimu. Draudimą buvom pirkę internetu, nes pigiau, mokėjom apie 60 eurų, vietoj siūlė beveik už šimtą. Depozitas buvo 600 eurų, pridavus automobilį skrydžio dieną, kitą dieną jau buvo atlaisvintas. Tad matyt kiekvieno patirtis individuali ir ar rinktis ar vengti vienos ar kitos kompanijos tenka spręsti pačiam, nes kiek žmonių, tiek nuomonių.
Dar norėčiau iš asmeninės patirties parašyti, kad ir kompanijos vardas nebūtinai garantuos vienodą servisą skirtingose šalyse. Nuoma iš Alamo kompanijos JAV ir Maroke skyrėsi kaip diena ir naktis.
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2014 05 10, 11:41)
Sevilijos oro uoste nuomojom iš Firefly. Jokių nusiskundimų neturiu, esam labai patenkinti ir automobiliu, ir aptarnavimu. Draudimą buvom pirkę internetu, nes pigiau, mokėjom apie  60 eurų, vietoj siūlė beveik už šimtą. Depozitas buvo 600 eurų, pridavus automobilį skrydžio dieną, kitą dieną jau buvo atlaisvintas. Tad matyt kiekvieno patirtis individuali ir ar rinktis ar vengti vienos ar kitos kompanijos tenka spręsti pačiam, nes kiek žmonių, tiek nuomonių.
Dar norėčiau iš asmeninės patirties parašyti, kad ir kompanijos vardas nebūtinai garantuos vienodą servisą skirtingose šalyse. Nuoma iš Alamo kompanijos JAV ir Maroke skyrėsi kaip diena ir naktis.


Taip, is principo taip. Bet grystant prie Firefly. Pvz pernai vasara, kas nutiko, gauti klientus, prisiviliti jie numete kainas nuo realiai iki super mazu. Na jei reali yra pvz 35 eu jie numete iki 20. Kas atsitiko, jie visais budais bando atsigriebti kitur, siulidami pirkt draudima vietoj, nuskaiciuodami pinigus uz esama ir nesama zhala ir t.t. Taip as dirbu su auto nuoma kasdien. Pernai vasara, kai uzsakinejom su Firefly turejom daug nusiskundimu. As dalinuosi savo patirtim. Zinoma, buvo ir musu klientu, kurie sake taip viskas gerai. Bet procentaliai, nusiskudnimu daugiausia su jais. Jei pvz su Sixt ar Atesa, nera nei vieno smile.gif
Atsakyti