QUOTE(LuoBa @ 2012 01 07, 13:26)
Su terminais bijau prasilenkti, tikrai nezhinau Lietuvishku bankiniu terminu, galiu ish savo patirkties papasakot, mano C/Card yra banko suteiktas limintas, ash jo negaliu padidinti savo ineshtais pinigais, manoji kortele tinko visur be problemu ( nuomuoju i menesi karta), mano vyro brolio Creditine taip pat turi banko suteikta liminta,bet jis gali ineshti savu pinigu. Su jo kortele buvo ishkile problemu. Ash kaip auto-nuomos darbuotuoja nepriimu korteles, jeigu Visa neprasideda skaichiuku 4, Master 5, Amerikan expres 3 (chia kaip pvz), Jeigu ant korteles skaichiai nera ishkilus, ir jeigu man neleidzia uzhrezervuoti pinigu, tik nuskaichiuoti.
Kartais atsitinka, kad turistai atsinesha koreteles, kurioj skaichiai tik uzhrashyti, jie sako, jog gali apmoketi ta kortele perkant internetu, uzhrashyta Visa. O mano sistema korteles neatpazhysta. ( pagal klientu aishkinima, tai butu lyg virtuali koretele) neturi Chip'o ir magnetines juosteles. Tokios korteles taip pat nepriimu.
Kartais atsitinka, kad turistai atsinesha koreteles, kurioj skaichiai tik uzhrashyti, jie sako, jog gali apmoketi ta kortele perkant internetu, uzhrashyta Visa. O mano sistema korteles neatpazhysta. ( pagal klientu aishkinima, tai butu lyg virtuali koretele) neturi Chip'o ir magnetines juosteles. Tokios korteles taip pat nepriimu.
O jei pas mane ant kortelės parašyta Visa debit, bet prasideda skaičiuku 4, tai ji būtų tinkama
Airiško banko kortelė. Reiks vasarą nuomotis mašiną ir bijau, kad šoita kortelė netiks