Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilio nuoma užsienyje

Sveiki 4u.gif
Gal kam yra tekę nuomotis Ispanijoje auto iš čia
http://www.carjet.co.uk/
Neperprantu sistemos,nuomojantis per juos iš firmos SOLMAR,auto pigiau nei tiesiogiai per SOLMAR g.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaQ @ 2007 07 10, 22:15)
O gal kas esat nuomavesi masina JAV? Reiktu 4-ioms savaitems...

Nuoma buvo desimciai dienu tai mokejomeman atrodo 560 usd

Atsakyti
QUOTE(nataR @ 2007 12 13, 18:40)
Sveiki 4u.gif
Gal kam yra tekę nuomotis Ispanijoje auto iš čia
http://www.carjet.co.uk/
Neperprantu sistemos,nuomojantis per juos iš firmos SOLMAR,auto pigiau nei tiesiogiai per SOLMAR g.gif


Tikrai taip, kad per tarpininkus gaunasi pigiau.. Ispanijoj Barselonoj nuomavomės per tarpininkus Cartrawler, nuorodą radom atsitiktinai Internete Barselonos oro uosto tinklalapyje. Mašina buvo Sixt'o. palyginus kainas oficialiame Sixt'o tinklalapyje, mums pavyko žymiai pigiau, 2 paros 2007 m. lapkričio mėn. kainavo apie 70 eur, su pilnu draudimu.
Atsakyti
Planuojam nuomotis automobilį Italijoje, tiksliau, Sardinijos saloje. Kadangi turiu dovanų čekį tai nuomosim iš Europcar. Gal kas jau naudojotės jų paslaugomis ir galėtumėt patarti kaip ten su tuo draudimu: į kainą įeina ir draudimas nuo vagystės, apgadinimų. Bet kadangi dar galima pasirinkti papildomą draudima, tai kaip suprantu, jau nelabai ten ir All inclusive prices, kaip jie skelbia g.gif Gal yra kažkokia nustatyta max suma draudimui g.gif

Price includes :
Unlimited mileage
Road Tax & License Fees (LAF)
Collision Damage Waiver (reduced excess may apply) CDW
Theft Waiver (Excess may apply) THW
Airport/Railway Station Surcharge
VAT included

Price excludes :
Collision & Damage Waiver Plus (reduced excess may apply) (SCDW) (15.6 EUR per day)
Theft and Collision & Damage Waiver Plus (Reduced excess may apply) (SLDW) (16.8 EUR per day)
Personal Accident cover (PAI) (12.0 EUR per day)

Ir šiaip lyinant su kitomis agentūromis, čia man kažkaip nėra labai viskas aiškiai išdėstyta,lyg viskas nepasakoma... kaip kad kitur aiškiai ir konkrečiai prašyta: tas anas įtraukta, tas ne, paskaitai ir viskas aišku. O europcar doh.gif
Gal kas patyręs galėtų pasidalinti savo patirtimi ax.gif

Negi niekas nezino ax.gif Ir is vis prisiskaiciau tiek blogu atsiliepimu apie Europcar kad net baisu blink.gif ir rimtai galvojam apie kita nuomos agentura.

Iskilo klausimas: skaitau, kad reikalaujama pagrindiniam vairuotojui tureti kreditine. O tai jeigu vairuotojas neturi kreditines, o ja turiu as ir nevairuosiu, mes negalesime masinos issinuomoti g.gif
Ir gal Europoje galioja seno pavyzdzio teises, nes man kazkaip visad sviete ax.gif kad ne g.gif

Buciau labai dekinga uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
keliu tema i virsu.

kovo pradzioj teks nuomotis masina portugalijoje. geriausia kaina gaunasi economycarrentals.com, kazkurio keliautojo pasakojimuose buvau uztikus uzuomina, kad ten geriau nesinuomoti... gal kas turi kokiu atsiliepimu? teigiamu/neigiamu? patarimu?
kiek ziuriu, tai visur kitur kainos minimum dvigubai didesnes... tai vat ir idomu kodel g.gif
Atsakyti
Turbut daug kam teko keliaujant po Europa nuomotis automobilius.
Noreciau suzinoti ivairiu nuomoniu. Kokiose salyse per kokias firmas nuomavotes? Kokios firmos nuomoja pigiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lua @ 2009 04 13, 16:00)
Turbut daug kam teko keliaujant po Europa nuomotis automobilius.
Noreciau suzinoti ivairiu nuomoniu. Kokiose salyse per kokias firmas nuomavotes? Kokios firmos nuomoja pigiau? ax.gif


Man atrodo AutoEurope visai neblogai butu. Pati nebandziau, bet panarsius internete sita kompanija man labiausiai patiko. Gal net ir pigiausia g.gif . Nors gal kas zino kaip pigiau issinuomot?
Atsakyti
QUOTE(siule @ 2009 04 13, 16:55)
Man atrodo AutoEurope visai neblogai butu. Pati nebandziau, bet panarsius internete sita kompanija man labiausiai patiko. Gal net ir pigiausia g.gif . Nors gal kas zino kaip pigiau issinuomot?

Bet kaip suprantu autoeurope yra tarpininkai, jie pernuomoja kitu firmu automobilius g.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 07 05, 15:50)
Sveiki, per paiešką neradau panašios temos, tai drįsau užvest "savo"  blush2.gif
Pasidalinkit patirtim apie automobilų nuomą svečiose šalyse. KAip ieškot, pagal kokius kriterijus renkatės ir pan.? Ką reiktų žinot prieš pradedant paiešką?
Ar automobilį rezervuot iš anksto, ar rizikuot imt vietoj?
Ačiū už bet kokią info.

Mūsų su MB mėgstamiausias keliavimo būdas: pigus (kiek įmanoma) skrydis + auto nuoma. Tokiu būdu jau pakeliavome Vokietijoje, Olandijoje, Liuksemburge, Italijoje, Norvegijoje, Suomijoje, Ispanijoje, Andoroje ir netgi Islandijoje thumbup.gif
Pagrindinis kriterijus - nuomos kaina, bet taip pat žiūrime kas per kontora nuomoja... na kad būti tikram dėl mašinos techninės būklės ir pan. Mūsų mėgiamiausia kol kas yra Budget, bet kartais kainą geresnę duoda Hertz (kažkada dar galiojo Laisvalaikio kortelės nuolaida užsakant per lietuvišką Hertz'ą, nžn kaip dabar g.gif ). Ispanijoje pigiausiai gavosi nuomojantis iš jų vietinės firmos(tik pavadinimo dabar taip staigiai neatsimenu), Italijoje turbūt irgi būtų buvę pigiau nuomotis iš vietinių, bet reta kuri jų kontora turi normalų www ne italų kalba smile.gif
Rezervuojamės visada internetu, daug ramiau kai esi tikras, kad gausi norimą auto už sutartą kainą . Prie nuomos kainos pridėkite iškart pilno kuro bako kainą - ta pinigų suma turi būti kreditinėje kortelėje (paskui grąžinus auto pilnu kuro baku tą dali už kurą grąžina). Ai, dar į ką kreipiame dėmesį, tai į apmokėjimo už kurą sąlygas, į apribojimus vairuotojo amžiui, į tai ar įeina draudimas ir ar neriboja nuvažiuotų km. Kol kas nei karto nebuvom nei apgauti, nei nusivylę automobiliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaspasakemiau: 05 liepos 2009 - 20:10
mes nuomavomės per "Economycarrentals" prieš 2m.,gavome tokią mašiną,kurią ir buvome užsirezervavę-1m.senumo,su draudimu,visais išvardintais privalumais..
visi stebėjosi išgirdę juokingą nuomos kainą mirksiukas.gif
Atsakyti
Siūlau pabendrauti apie automobilių nuomos istoriją. Už kiek kas nomavo. Kur galima išnuomoti gerą automobilį ar kelionėms ar vestuvėms ar kitai pramogai. Pavyzdžiui mes nuomavome kompanijoje Elmita
www.automobilionuoma.com
kelionei po europa. Buvo viskas puiku. Automobilis Peugeot Expert aštuonių vietų. Mums pasiūlė draugai išnuomoti šitą automobilį ir jie buvo teisus ir patogus ir tylus.
O kiti pažistami išnuomavo renault automobilį. Tai įmonės taupidami net padangų nepakeitė. Tai važiuodami padanga susprogo. Pažiūrėjo į šitas padangas o visos padangos su guzais. Tai dar grižus juos apriekė ir dar pripažino jais kaltais.

O dar girdėjau kad kai atėjo ta krizė tai daug įmonių nedraudžia savo automobilius kasko draudimu ir išnuomoja tiesiogiai taip. Todėl bukyte atsargus nes automobilis labai brangiai kainuoja, o detalės jiems milžiniškai daug. Naujam automobiliui nesvarbu kad jis kainuoja 100 tūks. gali tik vienas vamperis kainuoti 6 tūkst.
Bukyte atsargus, geriau išnuomoti brangiau, bet bus ramiau
Atsakyti
Na, jei pirmas įrašas nėra reklama, pasidalinsiu ir aš savo rekomendacija.
Rudenį savaitgaliui nuomavausi "Opel Corsa" (2008 m) iš busikas.lt (arba cityrent.lt). Jiems pliusas už tai, kad nuomoja miesto automobilius ir tiems, kurie neturi 2-3 metų vairavimo stažo, kurio įprastai reikalauja iš vairuotojų. Mašiną reikėjo grąžinti pilnu baku, kaip ir paėmiau. Plauti nereikėjo (kiti nuomotojai prašo parvaryti auto švarų, antraip reikia primokėti). Taip pat nebuvo ridos apribojimo, be jokio sąžinės graužimo susukau 800 km thumbup.gif
Atsakyti