QUOTE(minella @ 2011 04 20, 17:44)
Skaiciau Jusu atsiliepimus apie auto nuoma. Skaiciau skaiciau ir pavargau skaityti
. Nuomavomes auto ir Kretoje, ir Italijoje vietoje. Visur perskaitome sutartis, paziurime kas itraukta, o kas ne. Bent mums kliuvo tokios sutartys, i kurias nebuvo itraukta tik padangu draudimas
.Knisinetis, skaitineti visa interneta man tai butu
gaila savo laiko. Na zinoma, jei nori kazkiek sutaupyti, gal ir verta. Mes ir si karta Kose nuomosimes vietoje, be jokiu isankstiniu rezervaciju.
Gal ir gaila, bet apacioje parasysiu, kiek tas laikas gali kainuoti nuomojantis auto dviem parom, kitaip sakant tiek reiktu uzdirbti per dvi dienas.
Jei nera itrauktos padangos, tai tada reikia gilintis, greiciausiai nebus itraukti ir veidrodeliai, masinos stogas, lempos, raktu pametimas ir pan. Labai daznai, kaip mamicy ir sako, buna parasyta pilnas draudimas, nuline francize, bet i tau neitraukta viska ka surasiau ir dar daugiau, sakau, kai pradedi gilintis, tai plaukai siausiasi
Gali buti parasyta aiskiai ir didelem raidem , kad draudimas pilnas, o paskui jau visai kitur, kad francize yra, labai tuo zaidzia nuomos kompanijos, kas nesigilina, tai taip ir issinuomoja su visokiais "bet".
O dabar skaiciai:
Avis, Italija, 2 paros 9 vietu auto:
129 eur - dvi paros isankstine rezervacija, kaina akcijine, nuomota per brokeri.
ta pati masina
182 eur PARA. dvi paros -
364 eur.
SKIRTUMAS - 235 eur. apie 800 litu dviem dienom.
Is kur zinau skirtuma? ogi musu vyrai nutare pabuti protingi ir pavelavo atiduoti auto 1.3 val.Kaip paskui aiskinausi, normalios auto nuomos labai rimtai ziuri i velavimus, ir nesvarbu kiek veluosi, skaiciuos, kaip para. As ta zinojau, bet vyrai pasake, kad as per daug panikuoju ir "tu manai, kad visi taip jau laiku ir grazina". Nezinau, kaip kiti, bet musu saskaita tokia pateike
Taip, kad mano atveju labai net apsimokejo knistis (vyrams apsimoketu moteru klausyti
), ieskoti ir dometis. Na ir sekanti karta man jau daug paprasciau viskas bus. Mokslo saknys karcios, o vaisiai saldus