QUOTE(ErikiukasVilnius @ 2011 04 19, 22:23)
O del tu 500 uzstato, tai va dabar Rode uzsisakem auto, jokio uzstato niekas nepaprase. Maciau jau rezervavo suma.
tai ne dabar, o paimant masina rezervuoti gali. gali nerezervuoti. bet tokia teise turi.
QUOTE(Lorute @ 2011 04 19, 22:30)
O jei avarija, tai vis tiek reik 500 euru sumoket o tik virsijancia dali draudimas padengia?
taip, jei draudimas su francize. gali nuomodamas auto tuo paciu paimti ju siuloma pilna draudima. Bet velgi, reikia dometis, net ir tas pilnas draudimas ne visada buna pilnas, kartais neieina raktai, dar ten kazkas, jau nebepamenu kas. Bet tokiu atveju man atrodo, kad lyg ir jie neatskaito tos francizes sumos, jei kas ivyksta, lyg ir iskart dengia draudimas. O draudziantis atskirai, buan labai neblogu draudimo variantu, kurie ir pigesni, ir apima viska absoliuciai, bet tokiu atveju, taip, reiks pradzioje padengti nuostoli paciam (francizes sumai) ir tik paskui atsiimti is draudimo kompanijos. Siaip tu niuansu tikrai daug, todel jei randi gera nuomos varianta, tai draudiesi ir i kitus variantus, kurie neliecia, net nesigilini. Rasite tinkama, skaitykite salygas, o tai jos kartais tokios, kad geriau brangiau gal sumoketi ir imti kita masina
Tikiuosi neuzskaitys, kaip reklama, bet as labai galiu pagirti konsultanta, labai maloniai bendrauja, pataria. Buvau nusiziurejusi masina ne is ju, tai be porblemu iejo i man rupima varianta ir paaiskino visas salygas. Kai man gera varianta is panoses nukniso, tai vel ieskojau ir taip jau sutapo, kad ju puslapyje gavau akcijini auto. Vel konsultavausi ir bendravimas buvo toks pat malonus, kaip ir neketinant naudotis ju paslaugomis.
http://www.instantcars.eu/index.html