QUOTE(aisvyde @ 2011 04 09, 11:35)
[size=1][/size]
Excess susidūrimui - 1000 eurų, vagystei - 900 eurų, tikrai nenoriu, kad man tokias sumas rezervuotų kortelėje, beje, tiek ir neturiu, o gal galit bent apytikslę kainą pasakyti, kiek įprastai kainuoja tas super draudimas? Nes Hertzo puslapy rašo, kad dėl jo reikia tartis vietoje ir kainų nenurodo.
Excess susidūrimui - 1000 eurų, vagystei - 900 eurų, tikrai nenoriu, kad man tokias sumas rezervuotų kortelėje, beje, tiek ir neturiu, o gal galit bent apytikslę kainą pasakyti, kiek įprastai kainuoja tas super draudimas? Nes Hertzo puslapy rašo, kad dėl jo reikia tartis vietoje ir kainų nenurodo.
Kokioj shaly ir kokio dydzio mashina Galiu parashyt preliminarias, Vokietijoj +/- 15-20 euru. Italijoj brangiau 18-30euru. Ispanijoj gal ir kokio 10 uzhtektu Anglija Airija 15 svaru/euru, uzh 7viete 18 svaru euru Bet vel, uzh tas kainas negaliu garantuot 100% Orentacijai Kaina skaichiuojama papildomai kiekvienai diena(takim uzhsisakot automobili 3 dienom uzh 75 eurus, tai vietoj sumokat dar 15 i diena 45 eurus bendrai), einu paskaitinet Herzu puslapi kazhkur tikrai buvau radus
nepatingiu jiems paskambint, uzh minutes patikskinsiu kainas Hi hi, kai eme visko klausinet, tai zhodziu Vokietijoj (kaip pirma shalis ant liezhuvo galo), uzh Ford Focus tipo mashina 16.72 euro i diena plius mokeschiai, kiek mokeschiai man jau nebepasake... (PVM koks Vokietijoj?)