aciu Julia.B dziaugiuosi kad patiko

Prabangus albumas, labai grazia proga. kol kas parodysiu tik virseli ir jei seimininkai leis tai veliau ir kelis vidinius lapukus ikelsiu

receptu knyga

Papildyta:
dar vienas maziukas bloknotukas

Papildyta:
dar vienas maziukas bloknotukas

visos naujienos

aciu Julia.B

Sveiki vis izenge i naujuosius metus. Pradedame juos naujais tikslais ir naujais darbais.
Netradiciskai ireminta nuotrauka
Netradiciskai ireminta nuotrauka

Knygele slaptiems užrašams "Dangiška". Dekoruota raštuotu turkio spalvos popieriumi, formatas 12x14 cm. Uzrisama kaspinu, viduje balti lapai , su dekoruotu prieslapiu.

knygele dar niekam nepriklauso, laukia savo paslapciu turincios seimininkes

knygele dar niekam nepriklauso, laukia savo paslapciu turincios seimininkes

dar viena naujiena, romantiskas kalendorius. Medziaga trauktas paminkstintas virselis, dekoruotas mielomis smulkmenelemis ir nerinukais. uzrisamas juostele

QUOTE(ader @ 2011 11 02, 12:57)
Jau daugiau nei du metus esu aistringa skrebintoja. Tikriausiai jau daugelis esate girdėjusios šį terminą.
Pastaruoju metu vis dažniau sulaukiu draugų, ir ne tik jų, prašymų pagaminti originalią dovaną-skrebuką. Tokia dovana yra įdomi, originali, asmeniška. Galinti papuošti tiek interjerą, tiek albumą ar darbo stalą.
Nuspredžiau pasiūlyti ir jums tokio pobūdžio darbelius.
Mano aistra-skrebukai su nuotraukomis. Todėl mielai pagaminsiu jums dekoruotą darbelį, kurį galėsite kabinti ant sienos ar pastatyti ant lentynos.
Taip pat gaminu knygas, bloknotus albumus užrašams. Receptų knygas. Mažas dovanėles-dėkliukus lipniems lapeliams. Dekoruotus nuotraukų albumus, minialbumus. Krikšto palinkėjimų albumus.
Nuotraukų albumas
Vilniečiai norintys pačiupinėti, visada laukiami lazdynuose darbo dienomis. Į kitus miestus galiu siųsti paštu.
Keletas pavyzdžių:

man irgi labai grazu...

Darbų kaina priklauso nuo sudėtingumo, formato, naudojamų medžiagų kiekio ir kokybės. Todėl visada pravartu žinoti ko jūs norite, kam tai bus skirta.
Artėja Kalėdos, pradėkite rūpintis originaliomis dovanėlėmis

Pastaruoju metu vis dažniau sulaukiu draugų, ir ne tik jų, prašymų pagaminti originalią dovaną-skrebuką. Tokia dovana yra įdomi, originali, asmeniška. Galinti papuošti tiek interjerą, tiek albumą ar darbo stalą.
Nuspredžiau pasiūlyti ir jums tokio pobūdžio darbelius.
Mano aistra-skrebukai su nuotraukomis. Todėl mielai pagaminsiu jums dekoruotą darbelį, kurį galėsite kabinti ant sienos ar pastatyti ant lentynos.
Taip pat gaminu knygas, bloknotus albumus užrašams. Receptų knygas. Mažas dovanėles-dėkliukus lipniems lapeliams. Dekoruotus nuotraukų albumus, minialbumus. Krikšto palinkėjimų albumus.
Nuotraukų albumas
Vilniečiai norintys pačiupinėti, visada laukiami lazdynuose darbo dienomis. Į kitus miestus galiu siųsti paštu.
Keletas pavyzdžių:

man irgi labai grazu...

Darbų kaina priklauso nuo sudėtingumo, formato, naudojamų medžiagų kiekio ir kokybės. Todėl visada pravartu žinoti ko jūs norite, kam tai bus skirta.
Artėja Kalėdos, pradėkite rūpintis originaliomis dovanėlėmis

Dominykute, dekoju uz pagyrimus
kadangi mano didzioji aistra yra skrebinimas, tai pasidalinu vienu linksmu darbeliu. Jame iamzinti mazos mergaites zodeliai. Mazi vaikai labai juokingai sneka
o kad lengviau butu isivaizduoti ka tas zodelis reiskia, salia jo yra paveiksliukas

kadangi mano didzioji aistra yra skrebinimas, tai pasidalinu vienu linksmu darbeliu. Jame iamzinti mazos mergaites zodeliai. Mazi vaikai labai juokingai sneka

laba diena,
per kiek laiko galetumete pagaminti knyga "receptukai"? kokia butu kaina? lauksiu atsakymo AZ
per kiek laiko galetumete pagaminti knyga "receptukai"? kokia butu kaina? lauksiu atsakymo AZ

Eddii surasiau jums visa informacija i AZ