Musu siu metu darbelis, nelabai ka turejome, bet issisukome
Gražūs darbeliai .
Mamytės, gal turit kokių puokščių įdėjų rudenėlio šventei?
Papildyta:
Jau radau praeitoj temoj
Mamytės, gal turit kokių puokščių įdėjų rudenėlio šventei?
Papildyta:
Jau radau praeitoj temoj
Grazus darbeliai!
Bandysiu is brokolio vezliuka padaryti .
Bandysiu is brokolio vezliuka padaryti .
Musu vezliukas siandien i darzeli .
Gal as ir neteisi, bet man gaila ziuret po tos sventes, kaip viskas sveiciama i siukliadeze....
Siaip zinoma, grazu paziureti, nes isties ispudingu darbeliu buna, bet...
QUOTE(grali @ 2012 10 04, 11:01)
Gal as ir neteisi, bet man gaila ziuret po tos sventes, kaip viskas sveiciama i siukliadeze....
Pritariu ir man gaila,jei i siuksliadezes keliauja.Bet jei reikia i darzeli nunesti darbali,tai ir darai.
Beje,kur pernai ejom i ta darzeli,tai zinau,kad tinkami vaisiai ir darzoves iskeliavo i gamtininku namus,maistui gyvuneliams.Dabar i kita einame,tai nezinau ka darys ...
QUOTE(grali @ 2012 10 04, 10:01)
Taip, trumpaamžiai tie grožiai. Ypač visokie pjaustinėti. Bet gal reik keist požiūrį ir taip labai jų negedėt. Na, pvz., gaminam šventei kokią savaitę, visko priruošiam, pripuošiam ir ... ham-niam - per pusvalandį nė ženklo to grožio nelikę. Ar gėlių puokštę kai gaunam, tai irgi jei išlaiko kokią savaitę, tai gerai. Ir metam lauk, ir nedarom tragedijos.
Taigi, mąstykim pozityviai: viskam yra pradžia, viskam ateina pabaiga. Bet kuris grožis yra trumpalaikis. Jei galime tuos atitarnavusius vaisius ir daržoves atiduoti gyvūnėliams - dar nuostabiau. O jei ne - atsiminimai liks fotografijose. Kuriomis, tikimės, pasidalinsit ir čia
QUOTE(pašnekutė @ 2012 10 06, 14:25)
Taip, trumpaamžiai tie grožiai. Ypač visokie pjaustinėti. Bet gal reik keist požiūrį ir taip labai jų negedėt. Na, pvz., gaminam šventei kokią savaitę, visko priruošiam, pripuošiam ir ... ham-niam - per pusvalandį nė ženklo to grožio nelikę. Ar gėlių puokštę kai gaunam, tai irgi jei išlaiko kokią savaitę, tai gerai. Ir metam lauk, ir nedarom tragedijos.
Taigi, mąstykim pozityviai: viskam yra pradžia, viskam ateina pabaiga. Bet kuris grožis yra trumpalaikis. Jei galime tuos atitarnavusius vaisius ir daržoves atiduoti gyvūnėliams - dar nuostabiau. O jei ne - atsiminimai liks fotografijose. Kuriomis, tikimės, pasidalinsit ir čia
sveikas poziuris svarbiausia bendra smagi veikla vaikuciu ir teveliu