Zujkiai
Mano siulu likuciu naikinimas
gražūs burbulai.
aš irgi su gėlytėm žaidžiu tik kol kas ant gumučių į plaukus po vieną tupdau (ruošiuos darželiui kaziuko mugei)
idėją burbulų užsiseivinu, gal kitiem metam spėsiu ką nors tokio pagamint, arba ir pavasariui tiktų kokiai mamos dienai, ar velykom.
aš irgi su gėlytėm žaidžiu tik kol kas ant gumučių į plaukus po vieną tupdau (ruošiuos darželiui kaziuko mugei)
idėją burbulų užsiseivinu, gal kitiem metam spėsiu ką nors tokio pagamint, arba ir pavasariui tiktų kokiai mamos dienai, ar velykom.
QUOTE(meskute231 @ 2011 12 02, 19:58)
gražūs burbulai.
aga, as irgi gumutes darau po truputi jau
QUOTE(AnTara @ 2011 12 02, 15:53)
Jusu zuikiai nuostabus mano vyresnelei darzelyje reikes buti zuikiu...bet.....mama prazuvusi su burbulais darau darau, o kai suskaiciuoju kam uz ka reikia siais metais padovanoti- matau, kad namams papuosti jau gali ir nelikti
QUOTE(JPE @ 2011 12 02, 11:36)
Kadangi siemet mane, mano rankas ir prota valdo gelytes , pristatau Jums savo improvizacijas kalediniu dekoraciju tema....Tiesa, pradetos gaminti dar lapkricio viduryje....ir jau beveik visos isdalintos
QUOTE(JPE @ 2011 12 02, 20:32)
Jusu zuikiai nuostabus mano vyresnelei darzelyje reikes buti zuikiu...bet.....mama prazuvusi su burbulais darau darau, o kai suskaiciuoju kam uz ka reikia siais metais padovanoti- matau, kad namams papuosti jau gali ir nelikti
gal galit pasakyt kaip darot tas pilnavidures gelytes, nes man tai ne taip iseina
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 12 05, 21:44)
O bumbulai ant ko?
manau, kad ant žaisliuko, aš tai darau ant paprasto kamuoliuko.
Kalėdiniai pajuokavimai iš siūlų likučių...