Kadangi siemet mane, mano rankas ir prota valdo gelytes , pristatau Jums savo improvizacijas kalediniu dekoraciju tema....Tiesa, pradetos gaminti dar lapkricio viduryje....ir jau beveik visos isdalintos
labai jau gražutės tos gėlytės
QUOTE(JPE @ 2011 12 02, 11:36)
Kadangi siemet mane, mano rankas ir prota valdo gelytes , pristatau Jums savo improvizacijas kalediniu dekoraciju tema....Tiesa, pradetos gaminti dar lapkricio viduryje....ir jau beveik visos isdalintos
Wow O tu jas priklijavai?
QUOTE(AnTara @ 2011 12 02, 11:47)
Wow O tu jas priklijavai?
TAIP kai kurie klijuoti ant kaledinio zaisliuko, kiti ant kamuolio is putos karstais klijais. Vienam bumbului pagaminti prireikia 75 gelyciu
QUOTE(JPE @ 2011 12 02, 12:31)
TAIP kai kurie klijuoti ant kaledinio zaisliuko, kiti ant kamuolio is putos karstais klijais. Vienam bumbului pagaminti prireikia 75 gelyciu
ojomajo kiekd aug, buvo mintis kad ir man ju reikia, o gal po viena ar pora i darzeli vaikam, bet tiek daug tingiu nerti
As manau kad galima imt ir po mazesni burbula ir apklijuot, arba tik kelias gelytes deti
QUOTE(AnTara @ 2011 12 02, 12:42)
As manau kad galima imt ir po mazesni burbula ir apklijuot, arba tik kelias gelytes deti
na nebent mazesni, bet keleta gelyciu nemanau kad butu grazu kap visas, o cia tai fantastiska
QUOTE(surmute @ 2011 12 02, 12:52)
VAU KAIP GRAZU LABAI O TU GELYCIU VIDURIUKAI BURBULIUKAI INERTI AR PRIKLIJUOTI?
I kiekvienos gelytes viduriuka isiutas karoliukas , darbo cia su vienu bumbulu iki pamisimo , bet rezultatas tikrai grazus (foto to nesugeba atskleisti), ypac vakaro apsvietime.
QUOTE(JPE @ 2011 12 02, 12:58)
I kiekvienos gelytes viduriuka isiutas karoliukas , darbo cia su vienu bumbulu iki pamisimo , bet rezultatas tikrai grazus (foto to nesugeba atskleisti), ypac vakaro apsvietime.
Bet tai tu saunuolyte
Koksai grozis....
QUOTE(JPE @ 2011 12 02, 10:36)
paprasta, bet labai gražu