Mano garbanotosios gėlytės iš siūlų likučių, dukrytės Kaziuko turgeliui darželyje
bus perkamos už saldainiukus
nu merginos,taip grazu,o as taip seniai mezgiau, o pamaciau tai taip rankeles uznizo,reiks pradet koki grozi, prisimint igudzius
QUOTE(silsta @ 2013 03 02, 19:05)
Taip sunaudoju siūlų likučius, o kartu ir Velykų šventei pasiruošiu...
vishtos tai kaip vishtos, bet va staltiesele koookiaaa
pacios nerta? gal schemute turi?
QUOTE(be rėmų @ 2013 03 03, 14:30)
O man labai patiko višta ant viršutinės laktos ar iš galvos nėrei, gal aprašymą turi? Sugalvojau tokių prinerti ir draugėm pasiuntinėti Velykų proga, pagal aprašymą būtų paprasčiau
Tame ir bėda, kad nėra tų vištukių schemos. Radau Osinkoj paveiksliuką ir pabandžiau nunerti. Gavosi. Aš tiesiog žiūriu į paveiksliuką ir neriu. Nedidelė bėda, jei kas ne taip-nuardau ir toliau neriu Svarbiausia, kad neriant be schemos niekad nenunersi lygiai tokią pačią - gaunasi visos nors ir mažai, bet skirtingos.
Aš jau visą pulką tų vištukių prinėriau, taip pat beveik visas išdalinsiu Velykų proga kartu su margučiais.
Sėkmės
QUOTE(silsta @ 2013 03 03, 16:20)
Tame ir bėda, kad nėra tų vištukių schemos. Radau Osinkoj paveiksliuką ir pabandžiau nunerti. Gavosi. Aš tiesiog žiūriu į paveiksliuką ir neriu. Nedidelė bėda, jei kas ne taip-nuardau ir toliau neriu Svarbiausia, kad neriant be schemos niekad nenunersi lygiai tokią pačią - gaunasi visos nors ir mažai, bet skirtingos.
Aš jau visą pulką tų vištukių prinėriau, taip pat beveik visas išdalinsiu Velykų proga kartu su margučiais.
Sėkmės
Sėkmės
Mhm, dėkui už paaiškinimą, reiškia, taviškė višta bus mano mūza
Mane irgi pakerejo vistyte. Kaip tik visokiu siuliuku turiu. Tai bus proga apmazinti juos. Ir zuikis simpatiskas. Ji irgi bandysiu nunert.
QUOTE(silsta @ 2013 03 03, 11:39)
ACIU