Subaigiau keliu spalvu likučius, dvieju - iki paskutinio metro . Mezgiau pirmą kartą reglana ir pirmas blynas prisvilęs - ilgokos rankoves
labai gražiai žiūrisi spalvų derinys, o rankoves ilgas gal priaugs?
svarbi nepertrumpos o per ilgas galima atlenkti , labai grazu
Aciu
QUOTE(biruteja @ 2013 02 20, 01:27)
Subaigiau keliu spalvu likučius, dvieju - iki paskutinio metro . Mezgiau pirmą kartą reglana ir pirmas blynas prisvilęs - ilgokos rankoves
na siaip tai jeigu nuo virsaus galima nuardyt, bet manau gi vaikas auga ir galima jas atraityt ir bus viskas ok, taip kad nelabai jis ir prisviles labai fainuoliskos spalvytes
išparduodu, kitus dovanoju siulų likučius, gal kas sudomis, nes norisi naujų splavų ir ir .t.t. šiti įgryse.. užima veitą ir tik galiausiai kandims atiteks...
http://public.fotki....siulu-likuciai/
http://public.fotki....siulu-likuciai/
QUOTE(biruteja @ 2013 02 20, 00:27)
Kaip įdomiai atrodo, gražu
o as taip bandau sunaikinti likucius dukrai i Kaziuko muge ale deklai mobiliam telefonui
QUOTE(Zemaiciuke @ 2013 03 01, 00:27)
o as taip bandau sunaikinti likucius dukrai i Kaziuko muge ale deklai mobiliam telefonui
sauniai
p.s. man kuo toliau tuo labaiu atrodo, kad kaziuko muges darzeliuose ir mokyklose yra ne vaikams, o tevams , rankeles paminklinti
[quote=Zemaiciuke,2013 02 28, 22:27]
Na gražus tikrai mamytės darbelis .
O po kiek žadede prašyti už šitą grožį?
Na gražus tikrai mamytės darbelis .
O po kiek žadede prašyti už šitą grožį?
aciu uz pagyras simboliskai koki pora lt, gi cia vaikuciu svente
QUOTE(panelė J @ 2013 03 01, 10:23)
sauniai
p.s. man kuo toliau tuo labaiu atrodo, kad kaziuko muges darzeliuose ir mokyklose yra ne vaikams, o tevams , rankeles paminklinti
todel ir padejau tik suraisiot karoliukus, pati viska dare daugiau