Man irgi atrodo kad čia surištas paprasčiausias mazgas iš lygios juostelės, išlyginus turėtų laikytis...
QUOTE(text @ 2012 09 30, 02:22)
Šitą skarą senai jau esu nusižiūrėjusi, bet viena problemėlė, kokiu būdu ji nerta ar megsta neturiu žalio supratimo Gal kas turit rašto shemą?
QUOTE(jurgičiukas @ 2012 11 05, 21:59)
Šitą skarą senai jau esu nusižiūrėjusi, bet viena problemėlė, kokiu būdu ji nerta ar megsta neturiu žalio supratimo Gal kas turit rašto shemą?
Puriais stulpeliais. Lygiai tokios pat tingiu ieskot, bet cia rasi panasia.
Papildyta:
cia buvo apnertas ar apmegztas pufas, dabar as jo nerandu... gal jus zinote kur rasti pufu chemukiu ar tiesiog gal galit man patarti kaip tai padaryti, nes esu pradziamoksle...
Papildyta:
QUOTE(Romap @ 2012 05 23, 12:22)
Kadangi baldų kategorijos nėra, tai įdėsiu - kaip siūlų sunaikinimo objektą...
Mano pufas - tiesiog neradau reikiamo aukščio pufo kojoms pasidėti, tai teko pasigaminti..
Mano pufas - tiesiog neradau reikiamo aukščio pufo kojoms pasidėti, tai teko pasigaminti..
gal kas nors man pades ir patasrs , kaip pasidaryti toki ?
na aš tai turėjau tokių polistirolio plokščių, kurias supjausčiau vienodais gabalais ir suklijavau, dar apviniojau tokia lipnia plėvele, kur pakavimui skirta, kad tvirčiau būtų, o po to nunėriau "aprangą"
liux idėja
[quote=ssunrose,2012 11 11, 23:29]
Papildyta:
cia buvo apnertas ar apmegztas pufas, dabar as jo nerandu... gal jus zinote kur rasti pufu chemukiu ar tiesiog gal galit man patarti kaip tai padaryti, nes esu pradziamoksle...
Papildyta:
as turiu sena pufa man tik reikia ji apnerti arba apmegzti, bet as dar tik mokinuosi, tai man sudetinga biskiuka, man lengviau butu pufa pasidaryti, negu megzti, nes as tu chemu dar nesuprantu...
Papildyta:
Papildyta:
as turiu sena pufa man tik reikia ji apnerti arba apmegzti, bet as dar tik mokinuosi, tai man sudetinga biskiuka, man lengviau butu pufa pasidaryti, negu megzti, nes as tu chemu dar nesuprantu...
tai jei kvadratinis - tai nereikia ten jokiu schemu... kaip sakoma - is akies neri - ir viskas
Savajam jau aprodziau kvadratini pufa. Ipareigojau jam per remonta atsakingai rinkti putplascius, kad veliau galeciau pasidaryti toki saunu pufa. Pats tas man bus, kai skauda kojas ilgai laikant nuleistas ant zemes. Galiausiai ant tokio saunaus pufo bus galima ir kavos puodeli pasideti.
Dar truputis idėjoms kur sunaikint likučius