vau apakau nuo tų ryškių grožybių nu žiauriai mėgstu tokius grožius ...planuose yra du senus krėsliukus tokiais margumais nunėrus aptraukti
labai daug puikių idėjų kur panaudot savo fantaziją ir likučius
o čia mano pirmas blynas labai labai daug išvargtas nervų ir sveikatos nes niekada tokio didelio darbelio nedarius jaučiu ilgai ir nesiimsiu tačiau panaudot daug likučių tikrai pasiteisino nieko neliko trukau vos ne visą žiemą ir dar gavosi mano dvimetinei didokas tačiau šiemet jau geriau žiūrisi yra klaidelių ir daug tačiau pati idėja juk siūlų likučiai
samantila, vargo matyt daug buvo, bet rezultatas puikus , šaunuolė
Ačiū mazge1979 ačiū už įvertinimą ..dydžiausias vargas su piešinėliais kai reikia dažnai keisti siūlą tai ir gavosi per daug įtemta visos eilutės kur piešinėliai gavosi banguotai iš arčiau tai labai krenta į akis ...na bet pirmas blynas turi būti prisvilęs
labai puikus darbas, samantila , bet kuri mezgusi paveiksliukus patvirtins kad tai juodas darbas ...
samantila, labai labai
QUOTE(samantila @ 2012 09 16, 22:58)
o čia mano pirmas blynas labai labai daug išvargtas nervų ir sveikatos nes niekada tokio didelio darbelio nedarius jaučiu ilgai ir nesiimsiu tačiau panaudot daug likučių tikrai pasiteisino nieko neliko trukau vos ne visą žiemą ir dar gavosi mano dvimetinei didokas tačiau šiemet jau geriau žiūrisi yra klaidelių ir daug tačiau pati idėja juk siūlų likučiai
Labai labai grazu
... oi kiek pagyrų ačiū mergaitės ..šiaip esu mėgėja nesigirt nes žinau kad sulauksiu kritikos nemažai nors kritika sveika ...
beje piešinukai tai kryželiu siūvinėti skirti bet gerai panaudot ir mezgimui
beje piešinukai tai kryželiu siūvinėti skirti bet gerai panaudot ir mezgimui
QUOTE(bendzia @ 2012 09 17, 10:43)
nerealiai grazu
oi man šitas lovos komplektukas irgi begalo labai labai
[quote=samantila,2012 09 16, 23:58]
Be galo gražus mezginys ir..manekenė
Be galo gražus mezginys ir..manekenė
Iki:)