text, kokie gražūs mezginiai , dėkui už idėjas
QUOTE(Onora @ 2012 09 12, 09:08)
Man irgi šitas patiko labiausiai
ooo kad šito raščiuką kas nors įmestų...
QUOTE(Neglaite @ 2012 09 13, 10:13)
As manai kad cia labai paprasta, ir is paveikslelio galima isanalizuoti Numezgi ovala, centra, ir tada atskirai neri po viena ta lapeliuka. Antra neri vel nuo centro ir nerdama sujungi su pirmuoju tam tikrose vietose. Ar as klystu
QUOTE(text @ 2012 09 13, 01:22)
P.S. Ačiū Marmeladui. " Įkandau tą kietą riešutėlį" Jūsų ir dar vienos mielos forumietės dėka...Tegul Jums visada, viskas, visur sekasi
kad tik tiek tos bėdos, ale mum užtat kaip smagu iškart vaizdus gerus matyt o ne nuorodas
Į tokius gaminius visada žiūrėjau skeptiškai...kam laiką gaišt, galvodavau..tikrovėje gavosi kitokie pamąstymai --nuomojamam bute teko matyt kažką panašaus...ir...pamąsčiau, jog vertingiau gavosi, kad šeimininke tam gaišo laiką, o ne nertiniui sau...labai jauku ...kaip 'savuos namuos" gaunasi...
Galima sugalvot ir kitų variantų...
QUOTE(grali @ 2012 09 13, 10:14)
As manai kad cia labai paprasta, ir is paveikslelio galima isanalizuoti Numezgi ovala, centra, ir tada atskirai neri po viena ta lapeliuka. Antra neri vel nuo centro ir nerdama sujungi su pirmuoju tam tikrose vietose. Ar as klystu
na, ir aš taip pat manau, bet būt gerai turėt tikslesnę schemutę, kad gražiai gultų raštas.
QUOTE(Neglaite @ 2012 09 13, 14:30)
na, ir aš taip pat manau, bet būt gerai turėt tikslesnę schemutę, kad gražiai gultų raštas.
viskas priklausys nuo jūsų siūlų storio...nuneriate vidurį, o paskui pradedate nuo kairės pusės mažųjų lapukų, skaičiuojate pagal nuotrauką eilutes...mezgate iki beveik apskritimo vidurio...o tada vėl mazi lapukai...grožis bus spalvų paletės gausume..kur padėsite- ten tiks ir puoš...
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(linastri @ 2012 09 13, 15:13)
kaip paprasta ir grazu Gera ideja dukrai Kaziuko mugei mokykloje
dėkui, tikrai geras dalykas
QUOTE(Neglaite @ 2012 09 13, 13:30)
kažkodėl man atrodo kad servetėlių temoje esu tokią tik baltą mačius, užklauskit tenais, tikrai atsilieps nėrusioji ir schema buvo kažkada įmesta tikrai.