JPE, laukiu tavo ivertinimo
, nes tu cia uzvedei ant kelio
tik tokius turejau karoliukus tinkancius nes arba per mazi buvo arba per dideli, jie truputi blizga tai nezinau ar cia jau labai taip gerai
QUOTE(ingauk @ 2011 12 08, 13:28)
tik tokius turejau karoliukus tinkancius nes arba per mazi buvo arba per dideli, jie truputi blizga tai nezinau ar cia jau labai taip gerai
Laaaaaaaaaaaaabai grazu
QUOTE(ingauk @ 2011 12 08, 12:28)
Labai grazu kadangi zinau, kad realybeje atrodo graziau nei foto, tai galiu sakyti- nuostabu as jau padariau koki 30 ir kiekvienas grazesnis uz anksciau buvusi.....
pastumejot mergaites mane i prieki, nors ant stalo dar laukia kketuri burbuliukai nuogi pliki bet galvojau gal nebe daryt man juos bet dabar tikrai zinau kad ir juos padarysiu, tik kitokiu spalvu bus as galvoju maniskis gal ne taip ispudingai atrodo kaip JPE, nes mano tamsus siulai, bet to ir fotografuota gan tamsiu laiku tai net neisryskeja tos gelytes, be to tas burbuliuku blizgesys damusa gal tik viena beda siandiena neradau burbuliuku baltu nedideliu pirkti, visi arba skruzdes arba milzinai
QUOTE(ingauk @ 2011 12 08, 16:09)
pastumejot mergaites mane i prieki, nors ant stalo dar laukia kketuri burbuliukai nuogi pliki bet galvojau gal nebe daryt man juos bet dabar tikrai zinau kad ir juos padarysiu, tik kitokiu spalvu bus as galvoju maniskis gal ne taip ispudingai atrodo kaip JPE, nes mano tamsus siulai, bet to ir fotografuota gan tamsiu laiku tai net neisryskeja tos gelytes, be to tas burbuliuku blizgesys damusa gal tik viena beda siandiena neradau burbuliuku baltu nedideliu pirkti, visi arba skruzdes arba milzinai
As irgi putu burbulu nebeturiu darau ant kaledinio zaisliuko. Mano patarimas- imkite kuo sviesesni siuliuka, ispudis bus visai kitoks
Nauja mano kalediniu dekoraciju kolekcija , siemet musu namu tema- nertos kaledos , todel itariu- bus papildymas
JPE nerealu
QUOTE(JPE @ 2011 12 11, 12:47)
Nauja mano kalediniu dekoraciju kolekcija , siemet musu namu tema- nertos kaledos , todel itariu- bus papildymas
labai orginalu r grazu
Su šilčiausiais sveikinimais
(čia karšto vandens pūslė apmegzta, kas neįmatys... )
(čia karšto vandens pūslė apmegzta, kas neįmatys... )
JPE, šaunūs darbeliai
QUOTE(JPE @ 2011 12 11, 10:47)
Nuostabūs bumbulai, žiūriu ir atsižiūrėt negaliu.
P.s.Laba, norėjau pklausti kokiais klijais geriausia klijuot tas gėlytes? Jai kartais ryščiausi ir aš tokius nusinerti