Įkraunama...
Įkraunama...

Planšetiniai kompiuteriai

Tai gal jūsų planšetėj kamera tik priekyje yra..
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2013 05 11, 07:51)
pasakykit  man , kuo skirias ipad nuo plansetinio kompiuterio? blush2.gif

ipad - konkretus plansetinio komp. modelis.

QUOTE(maltakava @ 2013 05 11, 10:08)
Dar turiu klausima del plansetinio .Pas mane norint fotografuoti,ar filmuoti,galima tik priesais ekrana,ta prasme,kad kai ijungiu fotkinti,man ekrane rodo mane pacia,kai turetu rodyti,kas vyksta yuz plansetes nugaros.Nezinau,ar suprantamai  isireiskiau.Meginau nustatymus keist,niekas nepasikeicia.Kaip jusu plansetese yra fotikas,g,al cia tik as nemoku shregliuot visko iki galo?

Greiciausiai busit "apsukusi" kamera fotografavimo rezime. Turi buti mygtukas, kuris tas kameras perjungineja paciame fotografavimo rezime.
Koks modelis pas tamsta?
Atsakyti
Kur perkate plansetem apsauginius libdukus?Gal kas klijavo,ar pavyksta graziai uzklijuot?
Atsakyti
Prasau, paaiskinkit kas nors, kodel plansete nepriima SIM koreteles?
Atsakyti
QUOTE(uoga83 @ 2013 05 13, 10:41)
Prasau, paaiskinkit kas nors, kodel plansete nepriima SIM koreteles?

kokia plansete?
ne visos plansetes palaiko sim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 14 gegužės 2013 - 19:37
Labas vakaras , norėjau paklausti , kodėl parsisiuntus knygą planšetėje atsiranda užrašas , kad failo negali atidaryti ?
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 05 16, 22:01)
Labas vakaras , norėjau paklausti , kodėl parsisiuntus knygą planšetėje atsiranda užrašas , kad failo negali atidaryti ?

Gal truksta programos, reikalingos norint atidaryti? Nieko neraso apie tai?
Atsakyti
QUOTE(Mazoji sirdele @ 2013 05 16, 23:08)
Gal truksta programos, reikalingos norint atidaryti? Nieko neraso apie tai?

Neraso . g.gif
Atsakyti
Nafik reikalinga planšetė be jokių funkcijų , nunešiu gražinti atgal - privalės priimti ir grąžinti pinigus . 1500lt . išmesti kaip į balą . gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 05 17, 14:55)
Nafik reikalinga planšetė be jokių funkcijų , nunešiu gražinti atgal - privalės priimti ir grąžinti pinigus . 1500lt . išmesti kaip į balą .  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

KOKIA PIRKOT?
Atsakyti
samsung CE0168 androidą . mad.gif Taisyklose nesutvarko .
Atsakyti
Manau, kad galiu pagelbėti dėl planšetinio ir rekomenduoti, koks būtų geresnis ir pan. Nes teko, pačiam naudoti daugelį iš jų tai kiti pigesni neduok tu dieve kaip baisu.
Atsakyti