Tai gal jūsų planšetėj kamera tik priekyje yra..
QUOTE(GITALE @ 2013 05 11, 07:51)
ipad - konkretus plansetinio komp. modelis.
QUOTE(maltakava @ 2013 05 11, 10:08)
Dar turiu klausima del plansetinio .Pas mane norint fotografuoti,ar filmuoti,galima tik priesais ekrana,ta prasme,kad kai ijungiu fotkinti,man ekrane rodo mane pacia,kai turetu rodyti,kas vyksta yuz plansetes nugaros.Nezinau,ar suprantamai isireiskiau.Meginau nustatymus keist,niekas nepasikeicia.Kaip jusu plansetese yra fotikas,g,al cia tik as nemoku shregliuot visko iki galo?
Greiciausiai busit "apsukusi" kamera fotografavimo rezime. Turi buti mygtukas, kuris tas kameras perjungineja paciame fotografavimo rezime.
Koks modelis pas tamsta?
Kur perkate plansetem apsauginius libdukus?Gal kas klijavo,ar pavyksta graziai uzklijuot?
Prasau, paaiskinkit kas nors, kodel plansete nepriima SIM koreteles?
QUOTE(uoga83 @ 2013 05 13, 10:41)
Prasau, paaiskinkit kas nors, kodel plansete nepriima SIM koreteles?
kokia plansete?
ne visos plansetes palaiko sim
Labas vakaras , norėjau paklausti , kodėl parsisiuntus knygą planšetėje atsiranda užrašas , kad failo negali atidaryti ?
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 05 16, 22:01)
Labas vakaras , norėjau paklausti , kodėl parsisiuntus knygą planšetėje atsiranda užrašas , kad failo negali atidaryti ?
Gal truksta programos, reikalingos norint atidaryti? Nieko neraso apie tai?
QUOTE(Mazoji sirdele @ 2013 05 16, 23:08)
Gal truksta programos, reikalingos norint atidaryti? Nieko neraso apie tai?
Neraso .
Nafik reikalinga planšetė be jokių funkcijų , nunešiu gražinti atgal - privalės priimti ir grąžinti pinigus . 1500lt . išmesti kaip į balą .
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 05 17, 14:55)
Nafik reikalinga planšetė be jokių funkcijų , nunešiu gražinti atgal - privalės priimti ir grąžinti pinigus . 1500lt . išmesti kaip į balą .
KOKIA PIRKOT?
samsung CE0168 androidą . Taisyklose nesutvarko .