Turetu but speciali programa, prie kurios prisiregistravus butu galima atsisiusti mokamu bei nemokamu programeliu Tik kad tiksliai nepamenu kaip vadinasi nes pati asmeniskai nenaudoju samsungu - pasieskok
Turiu ir aš Galaxy Tab 2 7.0 su 3G naršymui tinka, bet visų galimybių neisnaudoju nes nelabai žinau ką ir iš kur siusti kažkada girdejau reklama, kad egzistuoja ismaniuju mokyklos, įdomu kas nors naudojosi?
kaip šitas ? kas kažkiek supranta , kas čia per daiktas ? vertas pinigų ? naršymui po internetą užteks ? ar galima gaut kažką geresnio už tokia kaina ?
laba, gal kas galetų atsakyt ar šis vertas dėmesio, pagrinde prisijungt prie interneto, ziuret filmus, ziuret nuotraukas susikelus, ir zaidimams zaist , aciu
Dar turiu klausima del plansetinio .Pas mane norint fotografuoti,ar filmuoti,galima tik priesais ekrana,ta prasme,kad kai ijungiu fotkinti,man ekrane rodo mane pacia,kai turetu rodyti,kas vyksta yuz plansetes nugaros.Nezinau,ar suprantamai isireiskiau.Meginau nustatymus keist,niekas nepasikeicia.Kaip jusu plansetese yra fotikas,g,al cia tik as nemoku shregliuot visko iki galo?