Įkraunama...
Įkraunama...

Planšetiniai kompiuteriai

sveikos, i rankas papuole GOCLEVER I 70 smile.gif Niekaip neiseina naudotis pilna facebook funkcija , idiegta Android 2.1 doh.gif gal kas koki patarima turetu? g.gif
Atsakyti
Jei kas svarsote apie pirkima tai patarciau vis del to, neapasiduot reklamoms ir pasirinkt Apple iPad - Nepasigailesit, o ir daigta ilgam turesit, ir dziaugsites. Turejau ir samsung'u, ir htc plancetini kompiuteri, na neprilygo ir neprilygs niekas iPad'ui ! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresnia: 27 gruodžio 2012 - 21:34
QUOTE(Tresnia @ 2012 12 27, 21:33)
Jei kas svarsote apie pirkima tai patarciau  vis del to, neapasiduot reklamoms ir pasirinkt Apple iPad - Nepasigailesit, o ir daigta ilgam turesit, ir dziaugsites. Turejau ir samsung'u, ir htc plancetini kompiuteri, na neprilygo ir neprilygs niekas iPad'ui !  4u.gif

Kalbama, kad Samsung greitai turėtų pralenkti Apple, tik pažiūrėkit, kad Android'as naujas būtų, nes jo versijos gan dažnai atsinaujina. Dabartinė Android 4.1
Atsakyti
.....pas mane ample pas MB samsung galaxy note....mes biškiuką pamišę ant technikos,tiksliau jis,tai sako,ten tas pliusas,twn anas...na ekranas aišku apple,dėl perrasymo visokių progrm jo samsung...žo,kas kam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juodaziema @ 2012 12 28, 18:06)
Kalbama, kad Samsung greitai turėtų pralenkti Apple, tik pažiūrėkit, kad Android'as naujas būtų, nes jo versijos gan dažnai atsinaujina. Dabartinė Android 4.1

Ir kokia nauda bus iš to, kad ateityje Samsung bus geriau, jei planšetė perkama dabar?
Beje, Android neatsinaujinsite, su kokia versija nusipirkote, tokią ir turėsite.
Atsakyti
Man tie visi samsungai biski per sudetingi lotuliukas.gif Va apple iPad isijungi ir viskas aisku , o ten mistika man kazkokia blush2.gif

O ir del pralenkimo skaiciaus tai nezinau nezinau g.gif, gyvenu Londone ir kad ir kokiu metu uzeisi i Apple store, betkurioje vietoje, zmoniu milijonai, nuvaziuoji i prekybos centra, kur yra apple parduotuve, tai dar pries atidaryma jau minios zmoniu stovi ir laukia kol atidarys, Apple nepralenks niekas - buvo ir bus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresnia: 29 gruodžio 2012 - 16:03
QUOTE(Tresnia @ 2012 12 29, 15:01)
Man tie visi samsungai biski per sudetingi  lotuliukas.gif  Va apple iPad isijungi ir viskas aisku , o ten mistika man kazkokia  blush2.gif

O ir del pralenkimo skaiciaus tai nezinau nezinau  g.gif, gyvenu Londone ir kad ir kokiu metu uzeisi i Apple store, betkurioje vietoje, zmoniu milijonai, nuvaziuoji i prekybos centra, kur yra apple parduotuve, tai dar pries atidaryma jau minios zmoniu stovi ir laukia kol atidarys, Apple nepralenks niekas - buvo ir bus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

as irgi uz Ipad, moki daugiau, bet turi ir kokybe.
Atsakyti
O aš norėjau paklaust apie šį http://www.pirksau.l...o7-tornado.html ar apsimoka pirkt tokį ar ne biggrin.gif pagrinde tai būtų kokį filmą pažiūrėt ar knygą paskaityt
Atsakyti
QUOTE(Eglentina @ 2012 12 30, 12:55)
O aš norėjau paklaust apie šį http://www.pirksau.l...o7-tornado.html ar apsimoka pirkt tokį ar ne  biggrin.gif  pagrinde tai būtų kokį filmą pažiūrėt ar knygą paskaityt

...tik knygai ax.gif manau...
Atsakyti
Aišku, tada neapsimoka biggrin.gif
Atsakyti
MB Šventėms nusipirko sau eStar 9,7' planšetę. Na nieko gero ten... doh.gif Pagal duomenis gal ir nieko, bet jau po kelių dienų ekranas vien linijom išėjo unsure.gif Teko vežt atgal, po 2 sav pakeitė... Bet šiaip tai nepirkčiau vėl tokio pat.
Atsakyti
Turiu ir aš Galaxy Tab 2 7.0 su 3G naršymui tinka, bet visų galimybių neisnaudoju nes nelabai žinau ką ir iš kur siusti g.gif g.gif kažkada girdejau reklama, kad egzistuoja ismaniuju mokyklos, įdomu kas nors naudojosi? blush2.gif
Atsakyti