Įkraunama...
Įkraunama...

Planšetiniai kompiuteriai

Tarp aplikaciju susirasti Play store, mygtelt karta, tada atsiradusioje paieskoje ivesti Skype, o kai ja suras, mygtelt Update

Wuolia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(chillin' @ 2015 02 17, 13:20)
Tarp aplikaciju susirasti Play store, mygtelt karta, tada atsiradusioje paieskoje ivesti Skype, o kai ja suras, mygtelt Update

Wuolia  thumbup.gif

nu nerandu as to play store blush2.gif
Atsakyti
jei operacine sistema android ieskokit googleplay ikoneles meniu. O visa kita darykit kaip anksciau rasyta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 02 17, 17:15)
jei operacine sistema android ieskokit googleplay ikoneles meniu. O visa kita darykit kaip anksciau rasyta. smile.gif

Ant kitų planšečių būna ne iškart meniu googplay ikona, o reikia viršuje išskleist dar tokį nedidelį meniu ir tada tik būna. Bent ant mano tabo taip yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Xinel @ 2015 02 17, 18:28)
Ant kitų planšečių būna ne iškart meniu googplay ikona, o reikia viršuje išskleist dar tokį nedidelį meniu ir tada tik būna. Bent ant mano tabo taip yra smile.gif

Tai cia man google play reik susirast?jei taip,tai jau 10 kart bandziau istrint ir vel parsisiust skype.viska parsiuncia,bet skype neatidaro.O dar ir nerandu,kad butu parasyta update
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hardute: 17 vasario 2015 - 19:06
kas zinote ar is plancetes LG G Pad 8.0 galima skambinti? aciu
Atsakyti
QUOTE(ditukas*** @ 2015 02 24, 14:59)
kas zinote ar is plancetes LG G Pad 8.0  galima skambinti? aciu

SIM kortelė skirta 3G mobilaus interneto ryšiui palaikyti. Žinoma, su atitinkama aplikacija būtų galima ir skambinti, bet jis tam nėra pritaikytas.
Atsakyti
QUOTE(hopeToday @ 2015 02 24, 19:05)
SIM kortelė skirta 3G mobilaus interneto ryšiui palaikyti. Žinoma, su atitinkama aplikacija būtų galima ir skambinti, bet jis tam nėra pritaikytas.

DEKUI 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žino įsidėjau į kompiuterį sin kortelę ir nežinau kaip man parašyti žinutę ar paskambinti biggrin.gif ką daryt? biggrin.gif
Atsakyti
*Isimti SIM is kompiuterio
*Ideti SIM i telefona
*Skambinti/siusti SMS

P.S. priezastys isvardintos pora posto auksciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chillin': 03 kovo 2015 - 12:25
smile.gif+2015 03 02, 18:11-->
QUOTE(nusivylusi namų šeimininkė smile.gif @ 2015 03 02, 18:11)
Gal kas žino įsidėjau į kompiuterį sin kortelę ir nežinau kaip man parašyti žinutę ar paskambinti biggrin.gif ką daryt? biggrin.gif

Į kokį kompiuterį? Jei į planšetę, tai reikės aplikacijos toms funkcijoms atlikti.
Atsakyti
Laba diena,

Turiu klausima toki smile.gif Turiu plancetke Samsung galaxy tab4. Fotografuojant ar filmuojant, vaizdo kokybe labai prasta. Gal zinote ko man truksta iki geros kokybes? Ar kazkokia programa atsisiusti ar toks jau tabas pas mane? Nes kiek esu macius nuotrauku is plancetkiu, tai tikrai gersenes kokybes buna.
Atsakyti