Įkraunama...
Įkraunama...

Planšetiniai kompiuteriai

Žmonės, patarkite, nesuprOntu:

Į planšetę įsidėjau SIM kortelę, reikalingas mobilusis tos kortelės ryšys.
Planšetė visada, kol esu namuose, prijungta prie bevielio int. tinklo, internetas reikalingas, naudojamas.
Dabar klausimas - kai išeinu iš savo interneto tinklo (naminio) ribos, na, išvažiuoju, planšetė nuo interneto atsijungia ( ją visada imuosi) ir AR NEPASIJUNGS MOBILUSIS SIM KORTELĖS INTERNETAS? Man reikia, kad nepasijungtų, kadSIM kortelė būtų tik pokalbiams ir SMSams. Ar galima kažką nustatyti, kad SIM nesijungtų (jei taip yra) prie interneto.
gal čia reikia pakeisti tinklo nuostatas GSM/UMTS (pajungta žiūriu GSM/WCDMA, tik man tai nieko nesako )?
Kokie komentarai, a?
Atsakyti
Siaip galima arba prisijungti prie korteles interneto arba ne. Visa tai galima nusistatyti nustatymuose. Lygiai taip pat wifi, galima isijungt arba isjungt.
Kokia programa planeste palaiko.android?
Nustatymuose "belaidis rysys ir tinklai" ieskokit ijungimo/isjungimo.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 01 29, 19:41)
Žmonės, patarkite, nesuprOntu:

Į planšetę įsidėjau SIM kortelę, reikalingas mobilusis tos kortelės ryšys.
Planšetė visada, kol esu namuose, prijungta prie bevielio int. tinklo, internetas reikalingas, naudojamas.
Dabar klausimas - kai išeinu iš savo interneto tinklo (naminio) ribos, na, išvažiuoju, planšetė nuo interneto atsijungia ( ją visada imuosi) ir AR NEPASIJUNGS MOBILUSIS SIM KORTELĖS INTERNETAS? Man reikia, kad nepasijungtų, kadSIM kortelė būtų tik pokalbiams ir SMSams. Ar galima kažką nustatyti, kad SIM nesijungtų (jei taip yra) prie interneto.
gal čia reikia pakeisti tinklo nuostatas GSM/UMTS (pajungta žiūriu GSM/WCDMA, tik man tai nieko nesako )?
Kokie komentarai, a?

Parašykite koks jūsų planšetės modelis ir kokia kalba naudojate, tada bus galima jums aprašyti kaip nustatyti šia funkciją.
Atsakyti
Sveiki

ieškau planšetės pagrinde naršymui per wifi, filmų žiūrėjimui, na ir vaikams pažaisti. Dydis 7 coliai, nes toks man atorodo kompaktiškas ir "patogus" rankoms.
Kaip toks modėliukas?
GoClever tab Insignia 700
Atsakyti
QUOTE(Taniu @ 2015 01 30, 10:27)
Sveiki

ieškau planšetės pagrinde naršymui per wifi, filmų žiūrėjimui, na ir vaikams pažaisti. Dydis 7 coliai, nes toks man atorodo kompaktiškas ir "patogus" rankoms.
Kaip toks modėliukas?
GoClever tab Insignia 700

Normalus daiktas, kaip už tokią kainą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hopeToday @ 2015 01 29, 20:14)
Parašykite koks jūsų planšetės modelis ir kokia kalba naudojate, tada bus galima jums aprašyti kaip nustatyti šia funkciją.

Prestigio multipad 2 ultra duo 8.0 3G, lietuviskai.
Ir dar klausimas - ar yra budu baterijos atnaujinimo be meistro ranku? Pradejo nebelaikyti baterija - ilgai krauna, ne"da"krauna ir greiciau issikrauna. Gal yra kokia baterija-donore? Ar patikima butu kinieciu parduotuveje ja pirkti, jei toks variantas galimas?
Ir dar - ar krauti plansete nuo laido pet TV galima? Ar tuo metu vyksta krovimas ar tik pvz. nuotrauku perziura, jei butent del to, tarkim, pajungiu per TV?
Aciu uz komentarus :-)
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 01 30, 23:40)
Prestigio multipad 2 ultra duo 8.0 3G, lietuviskai.
Ir dar klausimas - ar yra budu baterijos atnaujinimo be meistro ranku? Pradejo nebelaikyti baterija - ilgai krauna, ne"da"krauna ir greiciau issikrauna. Gal yra kokia baterija-donore? Ar patikima butu kinieciu parduotuveje ja pirkti, jei toks variantas galimas?
Ir dar - ar krauti plansete nuo laido pet TV galima? Ar tuo metu vyksta krovimas ar tik pvz. nuotrauku perziura, jei butent del to, tarkim, pajungiu per TV?
Aciu uz komentarus :-)

Eikite per "Nustatymai" - "Belaidis ryšys ir tinklai" - (jei yra "Daugiau tinklų") - "Mobilieji tinklai" - Ir nuimkite varnelę nuo "Mobilieji duomenys". Ikonėlė nustatymuose būna tokia:
user posted image

Dėl baterijos, tai gal ne baterija, o pakrovėjas silpnas, ar originalų pakrovėją naudojate? Kokio galingumo? Per TV prijungus truputį krauna, bet manau, labai mažai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hopeToday: 31 sausio 2015 - 19:10
QUOTE(hopeToday @ 2015 01 31, 19:06)
Eikite per "Nustatymai" - "Belaidis ryšys ir tinklai" - (jei yra "Daugiau tinklų") -  "Mobilieji tinklai" - Ir nuimkite varnelę nuo "Mobilieji duomenys". Ikonėlė nustatymuose būna tokia:
user posted image

Dėl baterijos, tai gal ne baterija, o pakrovėjas silpnas, ar originalų pakrovėją naudojate? Kokio galingumo? Per TV prijungus truputį krauna, bet manau, labai mažai.

Dėkoju, aiškiai nupasakojote.
Pakrovėjas visas originalus, metus buvo viskas OK. Nors.... praėjus kelioms paroms ir pavykus pakrauti virš 90% baterijos, šiandien laiko "po božiskyj", bijau prisikalbėti. Viskas būtų dzin, bet kadangi ne LT esu, turiu iki kol grįšiu išsiversti su ta planšete.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 01 31, 22:42)
Dėkoju, aiškiai nupasakojote.
Pakrovėjas visas originalus, metus buvo viskas OK. Nors.... praėjus kelioms paroms ir pavykus pakrauti virš 90% baterijos, šiandien laiko "po božiskyj", bijau prisikalbėti. Viskas būtų dzin, bet kadangi ne LT esu, turiu iki kol grįšiu išsiversti su ta planšete.

Pakraukit pilnai, iki kol rašys, kad baterija pakrauta, tada laikykit tol kol visiškai išsikraus ir išsijungs pats, tada vėl pilnai pakraukite. Pakrovus tik iki kažkiek procentų tikrai gali nelaikyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,labai reik jusu pagalbos,gal kam yra taip buve:veike veike skype,o dabar nebeveikia,perkrovau kelis kartus bet nepadeda raso:deja,skype sustojo.Mano plansete Asus me302 android 4.3
Atsakyti
Pabandykite atnaujinti per Play Store mirksiukas.gif Man padejo.
Atsakyti
QUOTE(chillin' @ 2015 02 17, 10:11)
Pabandykite atnaujinti per Play Store  mirksiukas.gif  Man padejo.

Gal galit paaiskint placiau kaip tai padaryti
Atsakyti