Įkraunama...
Įkraunama...

Planšetiniai kompiuteriai

Pati renkuosi planšetę tai radau info šioj temoj. Tačiau radau ir postų, kad planšetes perkate vaikams. Labai tikiuosi, kad atkreipsite dėmesį į mano postą.
Turiu sūnų 7 m ir dukrą 3 m. Vaikai jau senai turi telefonus su android (mūsų su vyru nebereikalingus), su ipad tvarkos puikiai. Seniau pirkta planšetė jau senai sulūžus. Puikiai valdo mano planšetę ir telefoną. Žodžiu patyrę. Dukra dar nieko, youtube my little ponny susiranda dažniausiai, ir mažiau prašo. Dabar nebegwuna visai, bet ir nepyksta. Ne tai ne.
O va sūnus nebežaidžia su žaislais, jų reikia tik kol parsineša namo. Kadangi su jo tėvu gyvename skirtingose šalyse, tai su tėčiu bendrauja per skype. Ir nekantrauja baigti pokalbį, nes eis žaist...
Dėl to, kad turime problemų mokykloje su susikaupimu ir bendravimu, jau dvi savaites sūnus visiškai negauna jokio kompiuterio ir telefono. Kas pasikeitė? Elgesys per pamokas pradėjo gerėti. Vaikas vėl žaidžia su žaislais. Ir svarbiausia - dabar pokalbiai su tėčiu, o ir su jo žmona, trunka keleriopai ilgiau, su nuotaika.
Taigi, galvokit, ar tipo vaiką nudžiugint norit, ar padaryt robotu, kuris nelips ant galvos, atsiknis, ir augs nepilnavertis...
Aš šią pamoką išmokau. Tokie žaislai skirti suaugusiems, nes sukelia priklausomybę. Pasimokykite iš mano patirties. Aš irgi seniau galvojau, kad nene man taip nebus, mano vaikas geras... patikėkit, verkiau parėjus namo po pokalbio su mokytoja...
Atsakyti
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 10 09, 00:35)
Pati renkuosi planšetę tai radau info šioj temoj. Tačiau radau ir postų, kad planšetes perkate vaikams. Labai tikiuosi, kad atkreipsite dėmesį į mano postą.
Turiu sūnų 7 m ir dukrą 3 m. Vaikai jau senai turi telefonus su android (mūsų su vyru nebereikalingus), su ipad tvarkos puikiai. Seniau pirkta planšetė jau senai sulūžus. Puikiai valdo mano planšetę ir telefoną. Žodžiu patyrę. Dukra dar nieko, youtube my little ponny susiranda dažniausiai, ir mažiau prašo. Dabar nebegwuna visai, bet ir nepyksta. Ne tai ne.
O va sūnus nebežaidžia su žaislais, jų reikia tik kol parsineša namo. Kadangi su jo tėvu gyvename skirtingose šalyse, tai su tėčiu bendrauja per skype. Ir nekantrauja baigti pokalbį, nes eis žaist...
Dėl to, kad turime problemų mokykloje su susikaupimu ir bendravimu, jau dvi savaites sūnus visiškai negauna jokio kompiuterio ir telefono. Kas pasikeitė? Elgesys per pamokas pradėjo gerėti. Vaikas vėl žaidžia su žaislais. Ir svarbiausia - dabar pokalbiai su tėčiu, o ir su jo žmona, trunka keleriopai ilgiau, su nuotaika.
Taigi, galvokit, ar tipo vaiką nudžiugint norit, ar padaryt robotu, kuris nelips ant galvos, atsiknis, ir augs nepilnavertis...
Aš šią pamoką išmokau. Tokie žaislai skirti suaugusiems, nes sukelia priklausomybę. Pasimokykite iš mano patirties. Aš irgi seniau galvojau, kad nene man taip nebus, mano vaikas geras... patikėkit, verkiau parėjus namo po pokalbio su mokytoja...

Labai geras postas. smile.gif As pati neturiu mazu vaiku bet jei tureciau tikrai nepirkciau jiems planseciu bent jau tol kol netaps paaugliais. Telefona nupirkciau, o kompiuteriu galetu naudotis stacionariu, bet labai grieztai ribociau laika. Tikrai verta visoms jaunoms mamytems ji perskaityti ir pasimokyti is svetimu klaidu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner4Leo: 09 spalio 2014 - 16:43
Seniai rasiau zaidimu skiltyje berods.. Atsakymas smerkiantis. Tiek to, kiekviena mama zino, kas JOS vaikui geriausia...
QUOTE(chillin' @ 2012 11 03, 17:56)
Jei atvirai, tai nupirkti kamuoli, stalo zaidimu, kitokiu uzsiemimu gyvam bendravimui tarp kitu vaiku ir suaugusiuju  mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chillin': 14 spalio 2014 - 14:33
Sveiki,

su ASUS plansete nutiko toks dalykas : kad ir ka beveiktum po keliu sekundziu vis uzsirakina sim ir vel turi vesti pin koda. Atsirakini, kazka pamaigai keleta sek ir vel uzsirakina. kas cia gali but? Nustatymuose nerandu problemos..
Atsakyti
Gal SIM brokuota g.gif
Atsakyti
QUOTE(chillin' @ 2014 11 14, 14:46)
Gal SIM brokuota g.gif

Kad kelis mėnesius puikiai viskas buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kendde @ 2014 11 14, 14:56)

g.gif
Atsakyti
laba. turėjau viber programą ant vieno tel,dabar reikia ant kito,ir neleidžia prisijunkt.kažin kodėl? blush2.gif
Papildyta:
pavyko pačiai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kažin, ar iš jav parsisiųstai planšete su 3g tiks lietuviška sim kortelė g.gif Kokių dar gali būti niuansų, išskyrus kad reiks adapterio kištukui.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 11 25, 11:15)
Kažin, ar iš jav parsisiųstai planšete su 3g tiks lietuviška sim kortelė  g.gif Kokių dar gali būti niuansų, išskyrus kad reiks adapterio kištukui.

Kiek man zinoma visame pasaulyje yra tik 3 SIM tipai (standartine, micro ir nano). Jos ne defecitas ir musuose.
Didziausia klausima reiktu kelti del galimu muitines mokesciu, jei keliaus pastu/kurjeriu.. Loterija: reiks primoketi arba ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chillin': 26 lapkričio 2014 - 14:18
Sveiki visi. Su sventem.
Vaikas dovanu gavo sita plansetuka http://pigu.lt/plans...1_3g?id=5207023
Idejus tele2 sim kortele jos plansete nepriima, vis raso, kad neta sim sad.gif Kodel?
Atsakyti
QUOTE(Elijaaa @ 2014 12 25, 12:14)
Sveiki visi. Su sventem.
Vaikas dovanu gavo sita plansetuka http://pigu.lt/plans...1_3g?id=5207023
Idejus tele2 sim kortele jos plansete nepriima, vis raso, kad neta sim sad.gif Kodel?

Gal namie turite daugiau SIM korteliu su kuriomis galite isbandyti ant plansetes?
Jei po to vistiek neveikia, gal reiketu pasiskaityti naudojimo instrukcijoje prie klaidu, gal ten kas bus aprasyta. O jei ir ten nebutu nieko, tai belieka kreiptis i pardaveja del garantinio.
Atsakyti