Įkraunama...
Įkraunama...

Planšetiniai kompiuteriai

Sveiki, nežinau ar čia galima klausti apie planšetės gedimus, bet syrizikuosiu blush2.gif

Išmeta lentelę "Deja paleidimo priemonė sustojo" taip pat kartu iškrenta laukelis "gerai". Paspaudus gerai vėl ta pati lentelė. Vaikai sakė kad taip darosi jau kokia savaitė, bet būdavo atstringa ir vėl viskas gerai. Jie "tiesiog pamiršo" man apie tai pasakyti doh.gif Šiandien jau ta lentelė nebedingsta ir neįleidžia į jokią kitą programą nei į žaidimus. Gal kas nutuokia kas nutiko? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2014 08 23, 13:00)
sveiki, renkuosi tarp  Samsung GALAXY Note Pro 12.2 LTE (32GB) White ir Samsung Galaxy Tab S 10.5 LTE (16GB), gal kuris labiau už mane išmanantis pakomentuotų, koks tarp jų skirtumas be to, kad viena s16, kitas 32 gb?
TAB S
NOTE PRO

Be pakomentuotų ekrano dydžio ir atminties, Note turi pieštuką, o tab'as - neturi. Man pieštukas reikalingas, nes tiksliau "tapšnoji", yra papildomos programos skirtos piešimui (sketch), ekranas švaresnis (negaliu žiūrėti į apčiupinėtą ekraną blush2.gif ), nereikia apsauginės plėvelės.
Didesniame ekrane galima naršyti svetainių www versijose, o ne mobiliosiose.
Dėl pikselių svarbumo nenoriu sutikti, akys skirtumo tokiuose mažuose ekranuose nepajustų.
Apsispręsti reikėtų, kokio jums reikia didesnio ar mažesnio. Didesnis ekranas leis vienu metu ekrane atlikti kelias užduotis su skirtingomis programomis ( pvz., žiūrėti tv ar filmą ir naršyti), bet nešiotis, laikyti vienoje rankoje bus mažiau patogu negu mažesnį. Sunkiau rasti dėklą ar krepšį nusipirkti, nes 12" dydis ne toks populiarus.
Aš išbandžiau abu, bet pasirinkau notą vien dėl didelio ekrano (naršymui, knygų skaitymui, tv ir filmų žiūrėjimui) ir pieštuko (piešimui), nes iš namų jį retai nešuosi, o naudoju dėkle-stove.
Dėl žaidimų nieko negaliu pakomentuoti.
Atsakyti
Sveiki smile.gif.

Renkames plansetini kompiuteri iki kokiu 500lt. Pagrindinis poreikis- internetui, tai kad butu pakankamai spartus. Geriau didesniu ekranu. Gal kas gali pasiulyti konkreciau ka rinktis? Kokios firmos? Gal is savo patirties pakomentuos- pasiulys?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

norejau pasiteirauti ar kas turi patirties perkant plansetini kompiuteri JAV? Ar jis veiks parsivezus cia i Lietuva, ar bus galima pakrauti? Nes JAV skiriasi elektros itampos. Ar galioja garantijos.

Mane domina ipad plansete, draugas siuo metu JAV ir gali parvesti.

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ko_gero @ 2014 09 18, 11:28)
Labas vakaras,

norejau pasiteirauti ar kas turi patirties perkant plansetini kompiuteri JAV? Ar jis veiks parsivezus cia i Lietuva, ar bus galima pakrauti? Nes JAV skiriasi elektros itampos. Ar galioja garantijos.

Mane domina ipad plansete, draugas siuo metu JAV ir gali parvesti.

Aciu mirksiukas.gif

veiks mirksiukas.gif tevai ishsiveze 2 4u.gif reikia tik kishtuko europinio 4u.gif del garantiju negaliu pasakyti.... jei LT yra apple atstovybe, tai turetu ten tvarkyt, kitaip nebent siust i JAV 4u.gif
Atsakyti
dabar dauguma technikos pritaikytos europai, bet techniniuose reik ziuret ar tiktu. Garantinis nezinau, jis taikomas gamintojo, o ne parduotuves, tad kaip ir viskas ok, bet gali but visokiu niuansu.
Kaip jau ir rase, tereiks adapteri nusipirkt, kad kistukai butu tinkami musu rozetems.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2014 09 19, 12:43)
dabar dauguma technikos pritaikytos europai, bet techniniuose reik ziuret ar tiktu. Garantinis nezinau, jis taikomas gamintojo, o ne parduotuves, tad kaip ir viskas ok, bet gali but visokiu niuansu.
Kaip jau ir rase, tereiks adapteri nusipirkt, kad kistukai butu tinkami musu rozetems.

Tikrai tinka, o apple ir garantinis galiotu.. Vokieciu g. parduotuve gi yra.
Atsakyti
Sveikutes, gal kas galit man nieko apie plansetes nesuprantanciai pasakyti kaip ir ka ijungti planseteje, kad veiktu klaviatura su deklu. blink.gif Gavom dovanu, bet niekaip neina jos prijungti, kad ji veiktu. Prijungus prie pc ji veikia, bet prie plansetes nu nifiga ji nereaguoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renesanse @ 2014 10 01, 12:31)
Sveikutes, gal kas galit man nieko apie plansetes nesuprantanciai pasakyti kaip ir ka ijungti planseteje, kad veiktu klaviatura su deklu.  blink.gif  Gavom dovanu, bet niekaip neina jos prijungti, kad ji veiktu. Prijungus prie pc ji veikia, bet prie plansetes nu nifiga ji nereaguoja  ax.gif

Is to, ka parasete, galiu tik patarti ikisti laida arba prijungti per BT...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chillin': 02 spalio 2014 - 09:38
QUOTE(chillin' @ 2014 10 02, 09:37)
Is to, ka parasete, galiu tik patarti ikisti laida arba prijungti per BT...

Paaiskinkit isamiau kas yra tas BT ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renesanse @ 2014 10 03, 15:44)
Paaiskinkit isamiau kas yra tas BT ?  blush2.gif

Bt yra bluetooth smile.gif Tokia belaide jungtis
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2014 10 03, 15:29)
Bt yra bluetooth smile.gif Tokia belaide jungtis

Tame ir esme, kad bandziau ir nereaguoja verysad.gif nesuprantu gal pas mus kazkas nustatymuose netvarkoje g.gif
Atsakyti