Įkraunama...
Įkraunama...

Planšetiniai kompiuteriai

QUOTE(doviliuxs55 @ 2014 05 20, 20:02)
Šiaip turėtų kortelę atrasti. Pabandyk išjungti ir vėl įjungti.

Bandziau zinok, kazkas matyt dar ne taip.
Atsakyti
O ta sim kortele aktyvuota. T.y. is jos skambinta kam nors? Jei neaktyvuota, tai reikia aktyvuoti . Jei tada neveiks internetas, reikia kazkokius nustatymus ivesti. Pati susiduriau su sita problema ir kai paciai nieko neisejo, tai nuejau su plansete i tele2 salona ir man ten viska sutvarke. Dabar viskas veikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2014 05 21, 15:00)
O ta sim kortele aktyvuota. T.y. is jos skambinta kam nors? Jei neaktyvuota, tai reikia aktyvuoti . Jei tada neveiks internetas, reikia kazkokius nustatymus ivesti. Pati susiduriau su sita problema ir kai paciai nieko neisejo, tai nuejau su plansete i tele2 salona ir man ten viska sutvarke. Dabar viskas veikia. smile.gif

Aciu, Ner4Leo, pavyko thumbup.gif thumbup.gif Pasirodo tikrai neaktyvuota buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kendde: 21 gegužės 2014 - 14:24
Laba,reikia patarimo,ar verta pirkti toki irengini? Samsung Nauosis 8 metu vaikas,pagrinde zaidimams.Ar uztenka tokio ekrano,kaip jo parametrai? Dekui uz issakytas nuomones,man aktualu kaina t.y. uz kuo pigesne kaina nupirkt geresni daikta blush2.gif
Atsakyti
Manau neblogas pasirinkimas. smile.gif ekrano dydzio turetu vaikui uztekt. Dedasi atminties kortele kas irgi yta pliusas. Kai sutokia nuolaida tai manau verta, o jei reiks interneto per wifi galima pajungt. Zaidimus ,kaip reklamuoja turetu pavezt ir nestriginet. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia. @ 2014 05 23, 00:25)
Laba,reikia patarimo,ar verta pirkti toki irengini? Samsung Nauosis 8 metu vaikas,pagrinde zaidimams.Ar uztenka tokio ekrano,kaip jo parametrai? Dekui uz issakytas nuomones,man aktualu kaina t.y. uz kuo pigesne kaina nupirkt geresni daikta  blush2.gif

žaidimams fainiau didesnis ekranas, bet žiūrėkit pagal galimybes. Šiaip jis neblogas, lengvas ir šiaip patogus ir vaizdas gražus
Atsakyti
Aciu uz konsultacijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2013 08 20, 14:55)
Gavo vaikas dovanų iš JAV  planšetinį Samsung tab 3, bet ten nėra lietuvių kalbos, ar galima ją kažkaip atsisiųsti, instaliuoti, ar čia jau be šansų, nes ne europai gaminta  g.gif .
Ačiū, jei kas pagelbės  4u.gif .

Sveiki, man irgi šita problema, tik atsakymo temoj nerandu, reikalas tas, kad atsisiunčiau iš USA šią planšetę, man ji netinka, nes be 3G, susitariau parduot, bet su sąlyga, kad kalba bus latvių arba blogiausiu atveju rusų. Labai reikia Jūsų pagalbos 4u.gif Ta prasme, aš turiu sutvarkyt tą reikalą, kaip tai įmanoma padaryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 24 gegužės 2014 - 19:03
As dar suku galva blush2.gif O gal geriau pirkt Asus ,o ne Samsunga? Kurio parametrai geresni,kuri labiau apsimoka pirkt? (tiek kokybes atzvilgiu,tiek funkciju prasme) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia. @ 2014 05 25, 17:15)
As dar suku galva  blush2.gif  O gal geriau pirkt Asus ,o ne Samsunga? Kurio parametrai geresni,kuri labiau apsimoka pirkt? (tiek kokybes atzvilgiu,tiek funkciju prasme)  4u.gif

Rekomenduoju Samsungą. Pati turiu labai daug prietaisų, būtent šios firmos, tai niekada nenuvylė.
Atsakyti
Mielos mergaitės,
aš irgi dairausi planšetės. Ne sau, o merginoms, nes jau spaudžia nerealiai biggrin.gif
Žiūriu į tokį https://www.varle.lt...r...lt 2 dienos

tai čia suprantu ir yra tas Tab 3 be 3G. Dabar man pasakykit, ar reikia būtent tokios planšetės, jei mano merginos pagrinde su ja žais internetinius žaidimus? na paklausys muzikos?... unsure.gif gal pilnai užtektų kažko paprastesnio-pigesnio?
Ir kas tas 3G, kurio nėra? (kaip suprantu galimybė naudotis internetu, kur nėra WiFi ?) unsure.gif

Ačiū labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 26 gegužės 2014 - 15:38
QUOTE(Mazule @ 2014 05 26, 15:34)
Mielos mergaitės,
aš irgi dairausi planšetės. Ne sau, o merginoms, nes jau spaudžia nerealiai  biggrin.gif
Žiūriu į tokį https://www.varle.lt...r...lt 2 dienos

tai čia suprantu ir yra tas Tab 3 be 3G. Dabar man pasakykit, ar reikia būtent tokios planšetės, jei mano merginos pagrinde su ja žais internetinius žaidimus? na paklausys muzikos?...  unsure.gif gal pilnai užtektų kažko paprastesnio-pigesnio?
Ir kas tas 3G, kurio nėra? (kaip suprantu galimybė naudotis internetu, kur nėra WiFi ?)  unsure.gif

Ačiū labai

Šios planšetės pilnai užteks Jūsų mergaičių poreikiams. Galite taip pat pirkti ir samsug galaxy tab 2, nes jis yra pigesnis. 3G planšetėse galite įsidėti savo Sim kortelę ir taip naudotis mobiliuoju internetu (už kurį reikia mokėti operatoriui) Tikiuosi šiek tiek pagelbėjau smile.gif
Atsakyti