Įkraunama...
Įkraunama...

Planšetiniai kompiuteriai

QUOTE(grange @ 2014 03 22, 09:15)
tai, kad jei aš neklystu, pataisykit, kas žinot geriau, tingiu googlinti  mirksiukas.gif

bet google play visi appsai yra skirti Androidams, o ipade gi yra IOS operacinė sistema. tai jau reikia ieškoti appsu kurie palaiko IOS, o ne Androidus.

Tai cia reikstu,kad reikia ieskot parsisiut man kita programa,o ne google play?Nelabai gaudausi as tokiose reikaluose. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2014 03 22, 08:57)
Tai cia reikstu,kad reikia ieskot parsisiut man kita programa,o ne google play?Nelabai gaudausi as tokiose reikaluose. blush2.gif

nu taip, visų origramėlių, žaidimų ar ko reikia, reiktų ieškoti apple store ar kaip vadinas nežinau net iš kur siunčias viską iphonams ir ipadams.

BET aš negarantuoju, aš tik taip galvoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2014 03 22, 11:08)
nu taip, visų origramėlių, žaidimų ar ko reikia, reiktų ieškoti apple store ar kaip vadinas nežinau net iš kur siunčias viską iphonams ir ipadams.

BET aš negarantuoju, aš tik taip galvoju  blush2.gif

Vajei,tai itariu liksiu nieko neparsisiuntusi...nelabai gaudausi tais visais reikalais. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 22 kovo 2014 - 13:11
QUOTE(maltakava @ 2014 03 22, 12:09)
Vajei,tai itariu liksiu nieko neparsisiuntusi...nelabai gaudausi tais visais reikalais. verysad.gif

http://www.apple.com/support/ios/
Atsakyti
Labas, gal kas pagelbėsit:
-> kokia planšetė turi GPS imtuvą be 3G (aktualu naudoti vietoj navigacijos užsienyje, kad neprisuktų telefonas litų)? Kol kas žvalgomės į Tab 3 su arba be 3G (nežinau, ar jo mums reikia). Kaina apie 1000, kažkiek virš jo.
-> Beje, ar kas naudojat paprastas planšetes kaip e-reader'ius? Ar patogu? Kokios patogiausios programėlės vartymui/peršokimui per skyrius? Ar ekranas gerai skaitosi? Aktualu nepirkti atskiro e-reader'io ir naudoti pvz. amazonines knygas kindle edition - ar įmanoma?
-> Ir dar kokia programinė įranga jums patogiausia naminiams reikalams, t.y. šiek tiek interneto, šiek tiek žaidimų (java'os nepalaiko jokia Android versija?), šiek tiek Office'o, foto/video/muzika? Kažkaip užsimaniau Windows8, tik dar negaliu suvokti, kodėl:)
-> Ar turi planšetės radijo imtuvus? Kažkaip to neužfiksavau ieškodama.
-> Ar patogu, kas turit, įdėklai su klaviatūra? Ne transformeriai, bet tokie paprastesni įdėkliukai? Ar naudojat pelę atskirai, ar pirštu braukot? biggrin.gif

Va kiek klausimų. Labai džiaugsiuos, jei bent į pusę rasiu atsakymus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mamka_: 25 kovo 2014 - 22:10
Geriausios planšetės būtų iš Samsung galaxy tab arba note rūšių. 3G reikalingas tik tuo atveju, jei norėsite naršyti mobiliajame internete. Pati turiu galaxy tab 2, o ir skaityti e knygas be galo patogu ax.gif
Geriausia bei patogiausia programinė įranga būtų androido. Windows nepatarčiau pirkti, nes su ja be galo sudėtinga naudotis, o ir daug skundų susilaukiama. Androidas javą palaiko taip, kad galite žiūrėti filmus, žaisti žaidimus.
Nemanau, kad reikėtų pirkti kažkokius įdėklus, nes patogumo tikrai nepriduoda. lotuliukas.gif patogiausia valdyti tiesiog su ranka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuxs55 @ 2014 03 26, 08:24)
Geriausios planšetės būtų iš Samsung galaxy tab arba note rūšių. 3G reikalingas tik tuo atveju, jei norėsite naršyti mobiliajame internete. Pati turiu galaxy tab 2, o ir skaityti e knygas be galo patogu ax.gif 
Geriausia bei patogiausia programinė įranga būtų androido. Windows nepatarčiau pirkti, nes su ja be galo sudėtinga naudotis, o ir daug skundų susilaukiama. Androidas javą palaiko taip, kad galite žiūrėti filmus, žaisti žaidimus.
Nemanau, kad reikėtų pirkti kažkokius įdėklus, nes patogumo tikrai nepriduoda.  lotuliukas.gif patogiausia valdyti tiesiog su ranka.  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Na, kas liecia Samsung Galaxy Tab tai sios plansetes yra mazytes. Reikia ziureti, kam naudosite plansete. Jeigu reikia kazkiek dirbti, rinkti teksta ar pan., tada reiketu pirkti plansete kuo didesniu ekranu ir su windows, kad butu palaikomos Office programos (wordas, excelis ir t.t.). Plansete HP
Tokiu atveju, reiketu ir klaviatura nusipirkti. Ja praktiskai prie kiekvienos plansetes galima dasipirkti papildomai.
Jeigu plansetes reikia daugiau narsymui internete ir zaidimams, tada paprasciau turbut butu pirkti su Android operacine sistema. Tokiu pasirinkimas didziulis. Man, kaip moteriai, labiau prie sirdies baltos, dailios plansetes smile.gif)) Pvz., plansete ARCHOS Ir pati naudoju plansete 10 coliu. Kuo didesnis ekranas, tuo maziau genda akys.
Kas liecia nusiskundimus ar pagyras plansetems su windows ar su android operacinem sistemom, tai esu girdejusi tiek apie vienus, tiek apie kitus. Skundziasi turbut tie zmones, kurie pries pirkdami gerai nepasidomi, ko nori ir ka perka, tai kai nusiperka plansete su Android, o reikia dirbti su office programomis arba atvirksciai, tada ir skundziasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vataitau123 @ 2014 03 31, 10:52)
Na, kas liecia Samsung Galaxy Tab tai sios plansetes yra mazytes. Reikia ziureti, kam naudosite plansete. Jeigu reikia kazkiek dirbti, rinkti teksta ar pan., tada reiketu pirkti plansete kuo didesniu ekranu ir su windows, kad butu palaikomos Office programos (wordas, excelis ir t.t.). Plansete HP
Tokiu atveju, reiketu ir klaviatura nusipirkti. Ja praktiskai prie kiekvienos plansetes galima dasipirkti papildomai.
Jeigu plansetes reikia daugiau narsymui internete ir zaidimams, tada paprasciau turbut butu pirkti su Android operacine sistema. Tokiu pasirinkimas didziulis. Man, kaip moteriai, labiau prie sirdies baltos, dailios plansetes smile.gif)) Pvz., plansete ARCHOS Ir pati naudoju plansete 10 coliu. Kuo didesnis ekranas, tuo maziau genda akys.
Kas liecia nusiskundimus ar pagyras plansetems su windows ar su android operacinem sistemom, tai esu girdejusi tiek apie vienus, tiek apie kitus. Skundziasi turbut tie zmones, kurie pries pirkdami gerai nepasidomi, ko nori ir ka perka, tai kai nusiperka plansete su Android, o reikia dirbti su office programomis arba atvirksciai, tada ir skundziasi smile.gif

Man salone pasake, kad Android turi toki pati Ofisa, funkcijos tos pacios, tik pavadinimas kitas.
Atsakyti
QUOTE(_mamka_ @ 2014 03 31, 10:58)
Man salone pasake, kad Android turi toki pati Ofisa, funkcijos tos pacios, tik pavadinimas kitas.

As naudoju plansete su Android, tai buna bedu po to, kai persikopijuoju sukurta faila i kompa su wondowsais arba is windows i plansete su android. Jeigu paprastas tekstas, be jokiu ten numeraciju, lenteliu ir pan., tai nieko, bet jeigu i tekstas kazkaip suredaguotas buna, kazkas iterpta, tai issikraipo viskas. Nezinau, gal cia as tik nemoku kazkokiu nustatymu padaryti 4u.gif
Atsakyti
patarkit, jeigu man tereikia planšetės šiaip kelionėse, ar kai laukiu vaiko pvz baseine ir t.t., ar užteks tokio

http://pigu.lt/plans...t110?id=4647182

ar geriau pirkt pigesnę firmą, bet su kažkiek geresniais parametrais?
Daug investuot nenoriu, nes tai visiškai laisvalaikinis reikalas, darbui jo nenaudosiu.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 04 04, 09:19)
patarkit, jeigu man tereikia planšetės šiaip kelionėse, ar kai laukiu vaiko pvz baseine ir t.t., ar užteks tokio

http://pigu.lt/plans...t110?id=4647182

ar geriau pirkt pigesnę firmą, bet su kažkiek geresniais parametrais?
Daug investuot nenoriu, nes tai visiškai laisvalaikinis reikalas, darbui jo nenaudosiu.

Tikrai, pilnai užteks jūsų poreikiams. Vienintelis minusas būtų ekranas, nes man asmeniškai būtų nepatogus toks mažas. smile.gif
Atsakyti