Įkraunama...
Įkraunama...

Planšetiniai kompiuteriai

QUOTE(zz_aiza @ 2014 01 31, 09:00)
nusipirkitę atrištą modemą su wi-fi funkcija (jie veikia netgi be laido, mes laikome lentynoje) ir nereikės tokiais gremėzdais apsikrauti, plius į modemą galėsite ne tik mezono, bet ir visų kt. operatorių korteles dėti wink.gif

gal galit imest pvz foto? blush2.gif
bet kiek apziurejau,pas mus is mezon flesiuko jokia kortele neisiima g.gif

aktualu dabar -kad ir taip ateity zinotume,kas kame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2014 01 30, 21:56)
siais laikais pats turi viska zinot kas kaip...nes kartais tikrai-nori atsakymo gero-o gauni snipsta...

Pritariu. Siaip zmones tuose buitines technikos parduotuvese uz koki 1000lt (ant popieriaus) dirba. Jiem nera jokios motyvacijos aiskintis kiekvieno prietaiso is begales esanciu, visus smulkius techninius nuansus. Mazdaug zino bendrine informacija ir viskas. Zinotu daugiau tikrai nedirbtu tokio darbo, kai turi klausyti pastoviai visokiu pensininku ir neismaneliu klausimu apie technika. As asmeniskai megstu labai nuodugniai pries ka nors perkant istyrineti internete, tai visada zinau ka nusiperku ir nereikia man jokiu konsultantu. Arba isklausau konsultanto nuomone, bet nepuolu iskart pirkti ir grizes namo internete dar detaliau pasidomiu.
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2014 01 30, 21:56)
sita kaina uz tuos abu daikciukus tokia,ar uz viena? nes jusu nuorodose idetose kainytes brangokos.
siais laikais pats turi viska zinot kas kaip...nes kartais tikrai-nori atsakymo gero-o gauni snipsta...

Uz abu.
Ir nera jie jokie Gremezdiski - ne i parodini puslapi rasau ir man reklama nereikalinga, kad slepciau laidus
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 01 31, 14:14)
Uz abu.
Ir nera jie jokie Gremezdiski - ne i parodini puslapi rasau ir man reklama nereikalinga, kad slepciau laidus

o jus su sutartimi turbut emet,kad gal nepilna kaina isejo?
nes paieskojus radau,be sutarties antena 59lt,marsrutizatorius netoli 200lt
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2014 01 31, 16:33)
o jus su sutartimi turbut emet,kad gal nepilna kaina isejo?
nes paieskojus radau,be sutarties antena 59lt,marsrutizatorius netoli 200lt

ne, ne su sutartim. atskirai. O jūs pasiskambinkite ir paklauskite, gal yra kokios nuolaidos, kai kviečiatės meistrą į namus, kad atrastų pvz. geriausią ryšio vietą (tarkim, ar dar ką susigalvokite), kokios tada kainos - gal tada bus taikoma nuolaida, akcija kokia.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 01 31, 18:22)
ne, ne su sutartim. atskirai. O jūs pasiskambinkite ir paklauskite,  gal yra kokios nuolaidos, kai kviečiatės meistrą į namus, kad atrastų pvz. geriausią ryšio vietą (tarkim, ar dar ką susigalvokite), kokios tada kainos - gal tada bus taikoma nuolaida, akcija kokia.

pas mus miestely nelabai ka suzinosi,gal pavaziuosim kokia diena iki taurages,tenais yra mezon atstovybe,isiklausinetume.o pries tai tada reiks dar bandyt pasiskambint.
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2014 01 30, 14:48)
android yra 4.0.4. modelio nr radau,bandziau guglint-tai tikslaus modelio vistiek neradau,man labiau ipadas jis.

ipadas, t.y. apple produkcija naudoja iOS o ne androidą.. ne ipadas čia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 01 vasario 2014 - 00:20
Turbūt turėjo minty, kad iš išvaizdos panašus į ipadą ax.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...&p=65559191
ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Turiu tokia plansete. Ko reikia,kad naudotis internetu? (ne wi-fi).Ar tinka bet koks usb modemas?Naudocaiusi sim kortele 4u.gif
Atsakyti
Gal kas pakomentuotų "Planšetinis kompiuteris PRESTIGIO MultiPad 4 Ultimate, PMP7100D3G 10.1", 3G"
Noriu realios nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(Perkune @ 2014 02 12, 14:11)
Gal kas pakomentuotų "Planšetinis kompiuteris PRESTIGIO MultiPad 4 Ultimate, PMP7100D3G 10.1", 3G"
Noriu realios nuomonės.

Ir man būtu įdomi nuomonė,kaip tik tokią planuoju pirkti. g.gif
Atsakyti