Įkraunama...
Įkraunama...

Planšetiniai kompiuteriai

Sveikos, ka manot apie tokia plansete Planšetinis kompiuteris LENOVO IdeaTab A1000 7'' LED / Dual Core 1.2Ghz CPU / GPS / WiFi / microSD / Kamera / Android 4.1
Dabar jo kaina 350lt galvoju gal dukrai pazaidimams gal ir visai nieko....ar geriau pataupyti ir kokia kita žiūrėti , kaip suprantu ši neturi to 3G na kur sim kortele dedasi?
Atsakyti
Sveikos merginos,
noriu jūsų patarimo. Turim planšetę prestigio. Viskas jame gerai, tačiau nepasileidžia skype ir dauguma programų iš google play neina parsisiųsti, rašo,kad programa nesuderinama su jūsų įrrenginiu. kaip taip gali būti??? Atrodo visko joje pakanka, tačiau neinea parsisiųsti, nes neleidžia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(snaiga @ 2014 01 19, 17:42)
Sveikos merginos,
noriu jūsų patarimo. Turim planšetę prestigio. Viskas jame gerai, tačiau nepasileidžia skype ir dauguma programų iš google play neina parsisiųsti, rašo,kad programa nesuderinama su jūsų įrrenginiu. kaip taip gali būti??? Atrodo visko joje pakanka, tačiau neinea parsisiųsti, nes neleidžia sad.gif

mano t.p. Prestigio, Skype yra, viskas gerai, ar tai kaip programelę pasidėjau ar automatiškai pradžioje parsisiunčiau, bet viskas buvo labai elementaru net man, eilinei vartotojai.

Mano kita problema - ką reikia susitvarkyti, kad galėčiau internetu klausytis radijo stočių? Kai reikia pasirinkti grotuvą (1 iš 3 ) ir tinkamą srautą - nepraeina man nei viena kombinacija kaip už gerą. "Nepavyko paleisti takelio, dėl kurio pateikėte užklausą". Ką darau ne taip ar ko "nedadarau?" O variantas "radio stoties studijos video tiesiogiai" praeina - groja. Pakomentuokite ką manote 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 19 sausio 2014 - 21:01
QUOTE(snaiga @ 2014 01 19, 16:42)
Sveikos merginos,

jei nėra kompiuterio suderinamų įrenginių sąraše, tai ir neparsisiųsit
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2014 01 25, 12:55)
jei nėra kompiuterio suderinamų įrenginių sąraše, tai ir neparsisiųsit

Ar galėtumėte paaiškinti plačiau? Ir kaip galima būtų padaryti jį suderiamu?
Kažkaip man vis tiek viskas keistai, nes brolis padovanojo savo sūnui kinietišką planšetę su prastesniais duomenimis pirktą iš amazon.uk, tai šioji ima absoliučiai visas programas, o mūsiškis - ne, nors visais atžvilgiais yra pranašesnis.
Atsakyti
neįmanoma. kai rodo 'nesuderinamas', galima atidaryti 'sąrašas suderinamų įrenginių'. jei kompiuterio/mobilaus modelio ten nėra - nieko nepakeisit
Atsakyti
Supratau apie ką jūs kalbat. Dėl šios problemos aš ir parašiau čia.
Tiesiog pastebėjau skirtumą didžiulį kai absoliučiai visus mano sūnėno norimus žaidimus parsiunčiau į jo kinietišką paprastą planšetę, ir kai mano dukra paprašė tų pačių žaidimų- paaiškėjo,kad mūsų prestigio jų neturės, nes įranga nesuderinama. Kodėl? Kas tai įtakoja? Kokia turi būti planšetė, kad įranga būtų tinkama? Perkant planšetę tada į ką reikia atkreipti dėmesį? (pasikartosiu: sūnėno planšetės duomenys yra per pus prastesnės, bet pirkta amazon.uk ir priima viską)
Kas turi būti joje tokio,kad kad būtų suderinama?
Atsakyti
Tam, kad parduoti produktą, kiniečiai prastus duomenis "paslepia" visom galimom funkcijom. Ko tik nėra jų planšetėse.. ir tas yra, ir anas, tik kokybės dažnai nerasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snaiga @ 2014 01 26, 05:03)
Supratau apie ką jūs kalbat. Dėl šios problemos aš ir parašiau čia.
Tiesiog pastebėjau skirtumą didžiulį kai absoliučiai visus mano sūnėno norimus žaidimus parsiunčiau į jo kinietišką paprastą planšetę, ir kai mano dukra paprašė tų pačių žaidimų- paaiškėjo,kad mūsų prestigio jų neturės, nes įranga nesuderinama. Kodėl? Kas tai įtakoja? Kokia turi būti planšetė, kad įranga būtų tinkama? Perkant planšetę tada į ką reikia atkreipti dėmesį? (pasikartosiu: sūnėno planšetės duomenys yra per pus prastesnės, bet pirkta amazon.uk ir priima viską)
Kas turi būti joje tokio,kad kad būtų suderinama?

atsakymas vienas - modelis. duomenys, šalis, gamintojas - nesvarbu jei modelis nesuderinamas.
jei modelis nesuderinamas - suderinamas netaps. ar suderinamas galite pažiūrėti kaip rašiau. prestigio suderinami keturi modeliai, jei jūsiškio nėra tarp jų - nieko nebus.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2014 01 26, 11:27)
atsakymas vienas - modelis. duomenys, šalis, gamintojas - nesvarbu jei modelis nesuderinamas.
jei modelis nesuderinamas -  suderinamas netaps. ar suderinamas galite pažiūrėti kaip rašiau. prestigio suderinami keturi modeliai, jei jūsiškio nėra tarp jų - nieko nebus.

Mūsiškis štai toks modelis PRESTIGIO MultiPad PMP5580C Pro Duo, 8:
http://www.mediashop...nis-kompiuteris

Iš kur jūs žinote,kad prestigio yra suderinami tik keturi modeliai?
Atsakyti
taigi parašiau kaip pažiūrėti kurie modeliai suderinami. ten ir pažiūrėjau, nespėliojau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2014 01 26, 14:53)
taigi parašiau kaip pažiūrėti kurie modeliai suderinami. ten ir pažiūrėjau, nespėliojau rolleyes.gif

Atleiskit, bet aš nesuprantu,kur jūs matot modelius, kurie yra suderinami, o kurie nea blush2.gif
Aš atsidariusi google play, pasirinkusi žaidimą ir paspaudusi ant užrašo "ši programa suderinama su keliais jūsų įrenginiais", matau savo tris įrenginius: savo telefoną, savo planšetę ir savo sūnėno planšetę. Ties vienu (prestigio) pažymėtas X, o kiti du pažymėti V.
Bet konkrečiai paminėtų modelių su kuriais yra įmanoma ta programa,aš nematau blink.gif
O būtų įdomu pamatyt, nes jau galvoju pirkt kitą planšetę, nes dukra jau ištisai žliumbia g.gif
Atsakyti