Sveiki, ar patartumėt man pirkti Samsung Galaxy Note 10.1 , ar iPad 4 , o gal Asus VivoTab su windows 8 ?
Man svarbiausia, kad būtų greitas ir galingas, kad nestrigų ir greitai įsijungtų. Kad galėčiau naudoti kaip priemonę organizuotis darbus ir laiką (kad galėčiau naudoti kaip kompensacinę priemonę, kuri man padėtų suvokti, kaip eina laikas, kiek laiko užtrunka kokie nors veiksmai, kurį veiksmą reikia atlikti pirmiau, kurį paskui ir tt). Būtent dėl šitos funkcijos mane patraukė samsung galaxy note, bet gal aš jį pervertinu? Dabar įsivaizduoju, kad galėčiau ant to samsung galaxy note piešti daug įvairių dienotvarkės versijų, spalvotų, su įvairiom spalvom ir formom, atkreipiančių dėmesį, bet gal realybėje ten labiau ribotai viskas yra? Taip pat norėčiau skaityti daug PPT ir word dokumentų ir pati kurti tokius dokumentus. Žaisti online flash žaidimus. Norėčiau tuo kompiuteriu fotografuoti ir nuotraukas iškart apdirbti photoshopu, jei reikia, ir iškart įdėti į internetą.
Mane žavi galimybė piešti specialiu rašikliu ant samsung galaxy note, kaip suprantu, kiti du neturi tokios galimybės, ar turi ribotą.
Asus su windows 8 atrodo labai nepopuliarus, ar nebus taip, kad niekas tiesiog nebeišleis jam skirtų programų ?
Ipad ekrano raiška man patinka, ir skaičiau atsiliepimų, kad ekranas daug geresnis už samsung. Bet tik 1 GB ram ir negalima padidinti talpos, o aš norėčiau kompiuteryje turėti daug mokslo medžiagos, kurią galėčiau skaityti laisvomis minutėmis.
- su tuo 1GB iPad sukasi smagiau, nei Samsung su 2 - iOS efektyviau naudoja resursus ir jam nereikia tų perteklinių atminties kiekių, kurie dar ir bateriją ryja.