Įkraunama...
Įkraunama...

Planšetiniai kompiuteriai

QUOTE(syri @ 2013 10 28, 21:00)
Durnas klausimas - bet cia reikia interneto, taip? O kaip pvz. lektuve paziureti?
4u.gif  ax.gif

Internetas reikalingas... smile.gif
O lėktuve ar kur nėra interneto, aš visada turiu kelis filmus įsirašius atsargai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramja @ 2013 10 28, 20:57)
Rusu kalba ne problema, tik vat noris naujus ar kuo naujesnius filmus pasiziureti  mirksiukas.gif

na ten daug filmų... 2012/2013 metų taip pat. Tik su paieška kebloka, nes pavadinimai rusiški, bet turint laiko, galima permesti akimis ko ten yra ir susidėti į Favorit'us, kad sekantį kartą nereikėtų ieškoti.
O filmai atnaujinami laikas nuo laiko. Įkelia naujų.
Atsakyti
Gal padėsite ir man, nes ketinu pirkti planšetinį, tik nelabai aš nusimanau tuose kompiuteriuose... Pastebėjau, kad su 3G internetu planšetiniai yra brangesni, tad galvoju ar verta pirkti brangiau, ar užteks ir Wifi. Kolkas nešiojamame kompiuteryje naudojuosi mezon internetu, bet sutartis eina į pabaigą ir galvoju rinktis kažkokį internetą, kur gaučiau tą dėžutę (maršrutizatorių, ar kaip ji vadinasi), kad galima prie interneto būtų pasijungti ir per nešiojamą, ir per planšetę. Tad gal nereikia ir to 3G? Nes jis kaip suprantu reikalingas, jei nori įdėti sim kortelę ir taip naudotis internetu.. Ar aš čia visai klaidingą supratimą apie tai turiu?
Atsakyti
QUOTE(maraville @ 2013 10 30, 21:16)
Gal padėsite ir man, nes ketinu pirkti planšetinį, tik nelabai aš nusimanau tuose kompiuteriuose... Pastebėjau, kad su 3G internetu planšetiniai yra brangesni, tad galvoju ar verta pirkti brangiau, ar užteks ir Wifi. Kolkas nešiojamame kompiuteryje naudojuosi mezon internetu, bet sutartis eina į pabaigą ir galvoju rinktis kažkokį internetą, kur gaučiau tą dėžutę (maršrutizatorių, ar kaip ji vadinasi), kad galima prie interneto būtų pasijungti ir per nešiojamą, ir per planšetę. Tad gal nereikia ir to 3G? Nes jis kaip suprantu reikalingas, jei nori įdėti sim kortelę ir taip naudotis internetu.. Ar aš čia visai klaidingą supratimą apie tai turiu?

mano mezonas (tas ZTE usb) ima viską - ir laptopą, ir planšetę, ir išmaniuosius. Tereikia prijungti (mano atveju) anteną ir visur bus WiFi http://www.mezon.lt/...ga/USB_modemai/ + reikia dar kažkokio adapterio, ar kas jis ten - antenos jungtis eina į jį, o tas į el. rozetę. tad jei tinka planas, kaina, ryšio kokybė ir kita - kam blaškytis?
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 10 30, 23:32)
mano mezonas (tas ZTE usb)  ima viską - ir laptopą, ir planšetę, ir išmaniuosius. Tereikia prijungti (mano atveju) anteną ir visur bus WiFi http://www.mezon.lt/...ga/USB_modemai/ + reikia dar kažkokio adapterio, ar kas jis ten - antenos jungtis eina į jį, o tas į el. rozetę. tad jei tinka planas, kaina, ryšio kokybė ir kita - kam blaškytis?

Ačiū, net nežinojau apie tokią galimybę.smile.gif
Atsakyti
laba,jei kas ismanot,ar verta : http://www.masinis.l...campaign=Spalis
Atsakyti
Kažkoks neaiškus.. Tokio pavadinimo tableto niekur neranda, išskyrus to paties žmogaus skelbimus įvairiuose websaituose. Gal ir įdomus pasiūlymas, bet susilaikyčiau, dėl viso pikto.
L.l.p. "Skūpus moka du kartus"

Atsakyti
Žiū, ar niekam nekliūva Samsung Galaxy Tab fotoaparatas?
Esu nerealiai patenkinta planšete, bet foto kokybė prastesnė nei prasta atrodo g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas susidūrė/žino kodėl neveikia sim kortelė planšetėje (Planšetinis kompiuteris GoClever ARIES 70, 3G, 7" ). Nusipirko vaikas planšetę, bet bandėm dėti sim kortelę į jai skirtą vietą, tačiau rodo, kad nėra sim g.gif Ar gal kortelę reikia pasikeisti naujesne, nes pirkta jau gerokai prieš kelis metus, ar koks brokas, ar kažko mes dar nežinom?

Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,noriu informacijos apie plancetini kompiuteri koki rinktis,daugiau jis bus skirtas vaikui zaisti ,bet aisku naudosimes ir mes juo.Labai brangaus nereikia ziuriu samsung galaxi tab 2 ar 3.Arba note.Kas dar ka gali pasiuliti .Aciu.
Atsakyti
QUOTE(deimuxs @ 2013 11 07, 16:56)
Laba diena,noriu informacijos apie plancetini kompiuteri koki rinktis,daugiau jis bus skirtas vaikui zaisti ,bet aisku naudosimes ir mes juo.Labai brangaus nereikia ziuriu samsung galaxi tab 2 ar 3.Arba note.Kas dar ka gali pasiuliti .Aciu.

iPad Mini
Atsakyti
QUOTE(deimuxs @ 2013 11 07, 16:56)

Note - universalesnis, pasitarnaus kaip telefonas. Galaxy Tab 2 - tiesiog gera tablete + didesnis ekranas uz Note.

Skonio reikalas. Siulau pazaisti salone su visais tais modeliais...
Atsakyti
QUOTE(Himeko @ 2013 11 07, 16:02)
Sveiki,

Gal kas susidūrė/žino kodėl neveikia sim kortelė planšetėje (Planšetinis kompiuteris GoClever ARIES 70, 3G, 7" ). Nusipirko vaikas planšetę, bet bandėm dėti sim kortelę į jai skirtą vietą, tačiau rodo, kad nėra sim  g.gif  Ar gal kortelę reikia pasikeisti naujesne, nes pirkta jau gerokai prieš kelis metus, ar koks brokas, ar kažko mes dar nežinom?

Ačiū už patarimus  4u.gif

Pati atsakau: reikėjo perkrauti, bet neveikia internetas su pildyk.
Atsakyti