Įkraunama...
Įkraunama...

Planšetiniai kompiuteriai

Ka manote apie http://www.asusshop....ompiuteris.html?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo invisible_shadow: 20 rugsėjo 2013 - 02:00
QUOTE(invisible_shadow @ 2013 09 20, 01:34)

Aš turiu senesnį variantą, Nexus 7, 32 GB su 3G. Esu labai patenkinta, labai geras ekranas, greitas, naudoju kelionėse internetui, youtubei, žaidimams. Veikia be priekaištų.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 09 17, 19:47)
p.s. kokie atsiliepimai naudojančių 7" colių dydžio ekrano planšetes? Ar ne per mažos kasdieniniam naršymui po internetą?

turiu Samsung Galaxy Tab, būtent 7" dydžio ekranu... naudoju ne kokiais darbo reikalais, tiesiog savo malonumui... pilnai užtenka dydžio tiek naršymui internete, tiek el. knygų skaitymui thumbup.gif tiesą pasakius, ir pirktas jis buvo tam, kad būtų mažesnis už mūsų seniau jau turimą iPad, kad man būtų patogiau nešiotis rankinėje, nes mėgstu nešiotis/vežiotis su savimi ir skaitau knygas ar žiūriu filmus, kol, tarkim, laukiu sūnaus iš būrelio... iPad'as nebuvo toks patogus nešiotis, nes ir svoris, ir dydis jau kitas... bet jei naudosit tik namie, tada gal didesnis ekraniukas ir geresnis pasirinkimas būtų... vistiek skirtumas kažkoks yra, nors man jis ir neesminis...
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2013 09 20, 01:34)

Siūlyčiau nusipirkti šį http://gerakaina.lt/...6GB-White/30305 Pats naudoju ir esu labai patenkintas greitas, patogus, nedidelis ir veikia greičiau nei android smile.gif
Atsakyti
Sveiki, kokia nuomone del antivirusines - ar reikia atsisiusti pvz. AVG programele ar dar ka?
ax.gif
Atsakyti
Aš turiu Samsung Galaxy Note 10.1 esu patenkinta visumoje, bet turiu klausimą, kai kuriuose tinklalapiuose reikia Adobe Flash player, iš kur jį parsisųti reikia?!
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2013 08 23, 14:15)
plashplayeri siustis is cia:
http://helpx.adobe.c...r-versions.html
einat zemyn kol randat
Flash Player for Android 4.0 archives
spaudziat pati pirmaji (Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.69)

QUOTE(Flika @ 2013 10 13, 00:51)
kai kuriuose tinklalapiuose reikia Adobe Flash player, iš kur jį parsisųti reikia?!

Atsakyti
isdykusS aciuks.gif

Dar turiu klausimą, jį susiinstaliavau, bet kaip dabar neleisti toms reklamoms gadinti gyvenimo?! Kaip užblokuot reklamas?! ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 10 13, 17:48)
isdykusS aciuks.gif

Dar turiu klausimą, jį susiinstaliavau, bet kaip dabar neleisti toms reklamoms gadinti gyvenimo?! Kaip užblokuot reklamas?!  ax.gif  4u.gif

4u.gif
reklamas blokuot galima, kiek zinau, su AddBlock, bet, jei neklystu, ji Mozillai tinka, o as naudoju defaultine narsykle.. Reklamos tikrai siutina sad.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Kaip išspręsti vieną problemėlę... Labai jau varžo Samsung Galaxy Tab trumpas įkrovimo laidas. Bandžiau googlinti, bet tik metro ilgio randu, tokį kokį turiu. Kaip išspręsti tą problemą?
Gal kokį USB ilgintuvą būtų galima pajungti? Veiktų? g.gif
Atsakyti
blush2.gif labas, as cia su savo problemele... Isigijau plansetini kompiuteri, ijungus wifi ,,gaude,, koki 10 kontaktu, ar as galejau viena is tu kontaktu kur nors nukelti, paslepti kad jo neberodytu?
Atsakyti
QUOTE(radviliukas4 @ 2013 10 17, 21:32)
blush2.gif  labas, as cia su savo problemele... Isigijau plansetini kompiuteri, ijungus wifi ,,gaude,, koki 10 kontaktu, ar as galejau viena is tu kontaktu kur nors nukelti, paslepti kad jo neberodytu?

tai kad kai pasirenkate ir prisijungiate vienu jų, kiti "nebesikiša" ax.gif . bent jau man taip.
Papildyta:
QUOTE(DuoDuo @ 2013 10 17, 21:22)
... Labai jau varžo Samsung Galaxy Tab trumpas įkrovimo laidas. Bandžiau googlinti, bet tik metro ilgio randu, tokį kokį turiu. Kaip išspręsti tą problemą?
Gal kokį USB ilgintuvą būtų galima pajungti? Veiktų?  g.gif

mano laidas gal tik 50 cm biggrin.gif . Skant, ant trumpo pavadžio.
Aš vienu metu naudojau tą "prailgintuvą" modemui - reikėjo nukreipti arčiau lango link antenos bokšte. veikdavo.
Atsakyti