Dėl pigiausių ar brangiausių... net ir brangūs produktai genda. Net ir brangiai pirktą, gerą daiktą vaikas gali mechaniškai pažeisti, tokius gedimus šalina tik mokamai. Juo labiau vaikas, kuris dar nemoka visiškai naudotis tokiu daiktu. Manau, kad ką tik išlaikiusiam egzaminą ir gavusiam vairavimo teises irgi nepirksite ferario... Kiek metų žadate naudotis tuo pačiu daiktu? Mūsų planšetei yra duota 2 m garantija, tai mus visai tenkina, nes po 2 m. jis vis tiek bus jau nusibodęs ir nusitrynęs, ir akumuliatorius nebelaikys, tai bet kokiu atveju jau norėsis naujo.
Na o tie, kurie 2 kartus per metus įsijungia, tai manyčiau reikia gerai pasamprotauti, dėl kokios priežasties jam reikia planšetės - mada?
Na, o jei jūs suaugęs žmogus ir planšetė reikalinga naudotis visur ir visda, tuomet pigiausias variantas gal ir būtų ne prestižas
QUOTE(Salomeja @ 2013 09 13, 14:06)
O per tuos metus kol naudojot tik porą kartų, tai laikėt iškrovus visą laiką?
I savaite karta paziuredavau ar neissikroves ir pakraudavau, jei reikedavo.
Atsakau į aukščiau pateiktą klausimą ne apie ipad ar samsung.
Mūsų šeima turi du
PRESTIGIO MultiPad PMP7100D3G, 10.1", 3G
Maniškis turėjo problemų, kurias garantinis (pigu.lt) aptarnavimas sutvarkė per porą savaičių. Jei konkrečiai, tai visai neveikė 3G ryšis.
Atmetus šį nesklandumą esu patenkinta. Kiek čiupinėjau brolio samsung galaxy note, tai nepastebėjau esminių skirtumų.
Dydis beveik identiškas su populiariu galaxy tab, todėl tinka priedai, iš kinų siunčiausi net kelis dėklus.
Parametrai padorūs: nepasenęs android, dviejų branduolių procesorius, 1GB RAM. Tai ne stebuklas bet tikrai nėra blogiau už populiariausius samsung modelius.
Kaip ir visi tokie aparatai, kartais šiek tiek "lagina", bet tai aš ir pati ten atsidarau milijoną programų . aš naudoju mažiau - skaitau internetą, tiesa turiu 4 naršykles ir niekaip neišsirenku kuri geriausia, nes visos turi kokį nors erzinantį trūkumą, žaidžiu, rašau blogus kartais, šiek tiek naudoju darbui, nes man kartais reikia mobilaus įrenginio, kad galėčiau nusinešti į tam tikrą vietą ir greitai pažiūrėti informaciją.
Mano vyras naudoja daug daugiau. Praktiškai nebendaudoja savo nešiojamo kompiuterio. Kartais įsigudrina net dirbt, o jis programuotojas, kai jau tingi traukt kompą. Naudoja net nuotolinio valdymo programas, per kurias gali prie darbinio kompo prisijungti ir ką nors ten padaryti. Žiūri visokius filmukus, ir na daro viską ką jam reikia.
Taip, kad mes modeliu patenkinti. Iš pradžių galvojau pirkt Samsung Galaxy tab, bet šio kaina + 3G kaip ir nurungė ir nesigailiu nepaisant nesklandumo, dėl kurio reikėjo į garantinį kreiptis.
Mūsų šeima turi du
PRESTIGIO MultiPad PMP7100D3G, 10.1", 3G
Maniškis turėjo problemų, kurias garantinis (pigu.lt) aptarnavimas sutvarkė per porą savaičių. Jei konkrečiai, tai visai neveikė 3G ryšis.
Atmetus šį nesklandumą esu patenkinta. Kiek čiupinėjau brolio samsung galaxy note, tai nepastebėjau esminių skirtumų.
Dydis beveik identiškas su populiariu galaxy tab, todėl tinka priedai, iš kinų siunčiausi net kelis dėklus.
Parametrai padorūs: nepasenęs android, dviejų branduolių procesorius, 1GB RAM. Tai ne stebuklas bet tikrai nėra blogiau už populiariausius samsung modelius.
Kaip ir visi tokie aparatai, kartais šiek tiek "lagina", bet tai aš ir pati ten atsidarau milijoną programų . aš naudoju mažiau - skaitau internetą, tiesa turiu 4 naršykles ir niekaip neišsirenku kuri geriausia, nes visos turi kokį nors erzinantį trūkumą, žaidžiu, rašau blogus kartais, šiek tiek naudoju darbui, nes man kartais reikia mobilaus įrenginio, kad galėčiau nusinešti į tam tikrą vietą ir greitai pažiūrėti informaciją.
Mano vyras naudoja daug daugiau. Praktiškai nebendaudoja savo nešiojamo kompiuterio. Kartais įsigudrina net dirbt, o jis programuotojas, kai jau tingi traukt kompą. Naudoja net nuotolinio valdymo programas, per kurias gali prie darbinio kompo prisijungti ir ką nors ten padaryti. Žiūri visokius filmukus, ir na daro viską ką jam reikia.
Taip, kad mes modeliu patenkinti. Iš pradžių galvojau pirkt Samsung Galaxy tab, bet šio kaina + 3G kaip ir nurungė ir nesigailiu nepaisant nesklandumo, dėl kurio reikėjo į garantinį kreiptis.
Sakykit, ar imanoma plansetes narsyklej (defaultinej, moziiloj, operoj, bet kurioj) istrinti cookies?
QUOTE(elodeja @ 2013 09 09, 09:55)
Ar ryšys nestriginėja? Kai žiūrėjau 'gyvai', lyg mačiau, kad buvo 3G lipdukas, o tinklalapyje rašo, kad nėra..
Jau ketvirta diena kaip naudoju acme TB04, po ikroviklio pakeitimo....viskas gerai, rysys nei karto nebuvo pastriges, veikia gerai, zodziu pirkiniu nenusivyliau uz poros men sunaus gimtadienis tai ziurinejuosi ebay koki paprastesni nupirkti , filmukams ziureti ir zaidimams pazaisti, ziuriu uz 60£ gali visai normalu nupirkti....
Sveiki, paaiškinkite, prašau, populiariai, apie 3G palnšetėje paskirtį ir naudą ?
Nemokami pokalbiai tarp įrenginių su 3G savininkų?
O jei pasirinkčiau android su versija 4.0 - blogai padaryčiau? - Kkiek tutėčiau mažiau iš to naudos nei su 4.1 versija?
Ir ką patartumėt ir ko NEPATARTUMĖT imti iš šių variantų (skirtumai: 4.0 ---4.1 ; vieno ---dviejų branduolių; skiriamoji geba; kt.)
Labai lauksiu komentarų.
O jei pasirinkčiau android su versija 4.0 - blogai padaryčiau? - Kkiek tutėčiau mažiau iš to naudos nei su 4.1 versija?
Ir ką patartumėt ir ko NEPATARTUMĖT imti iš šių variantų (skirtumai: 4.0 ---4.1 ; vieno ---dviejų branduolių; skiriamoji geba; kt.)
Labai lauksiu komentarų.
pamiršau nuorodą įdėti
http://www.1a.lt/kom...ax_price/1003/3
http://www.1a.lt/kom...ax_price/1003/3
p.s. kokie atsiliepimai naudojančių 7" colių dydžio ekrano planšetes? Ar ne per mažos kasdieniniam naršymui po internetą?
QUOTE(syri @ 2013 09 17, 18:47)
p.s. kokie atsiliepimai naudojančių 7" colių dydžio ekrano planšetes? Ar ne per mažos kasdieniniam naršymui po internetą?
Optimalios, telpa į tašę, kelionėse praverčia. Kasdieniam naršymui pilnai užtenka.
QUOTE(syri @ 2013 09 17, 19:47)
mažos, bet pripranti
QUOTE(syri @ 2013 09 17, 14:40)
Sveiki, paaiškinkite, prašau, populiariai, apie 3G palnšetėje paskirtį ir naudą ?
Labai lauksiu komentarų.
Labai lauksiu komentarų.
3G nauda ta, kad mobiliu internetu naudotis galite ne tik ten kur yra wi-fi, bet ir ten kur jo nėra . Pravertė ir kelionėse. Prahoje nusipirkom vietinį išankstinio pildymo planą, įsidėjom SIM ir štai internetas
Android 4.0 ir 4.1 paprastas vartotojas didelio skirtumo nepamatys. Čia jau labiau skiriasi koks 3.2 nuo ketvirtos klasės.