Įkraunama...
Įkraunama...

Planšetiniai kompiuteriai

QUOTE(xde @ 2013 09 07, 01:34)
gerų parametrų planšetė thumbup.gif Ar nebūna,kad pastringa?
Ar buvo apmuitinta LT?

Muitą sumokėjom :-) , o šiaip viskas puikiai
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2013 09 06, 11:55)
pirkausi planšetę Pipo m9 3g. veikia puikiai,kol kas patenkinta.taip pat pir kau deklą su klauviatura nutariau visai nereikalingas daiktas

Klausimai:
1. is kur uzsakinejot?
2. kiek mokejot?
3. kiek muito sumokejot?
4. ar galima i vidu idet mobilaus interneto (mezon, tele2 ar pan) kortele ir veiks?

O dabar visiems turintiems plansetes toks klausimas:
ar prie plansetes galima prijungti nesiojama harda pvz 1TB ir ziureti is jo filmus ar naudotis kokiais dok, kurie yra harde ????

Atsakyti
Gal kažkas naudojat/ot ir galėtumėt pakomentuot..dėkui
Acme TB04
http://www.1a.lt/kom...ypad_tablet_8gb
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2013 09 08, 04:00)
Klausimai:
1. is kur uzsakinejot?
2. kiek mokejot?
3. kiek muito sumokejot?
4. ar galima i vidu idet mobilaus interneto (mezon, tele2 ar pan) kortele ir veiks?

O dabar visiems turintiems plansetes toks klausimas:
ar prie plansetes galima prijungti nesiojama harda pvz 1TB ir ziureti is jo filmus ar naudotis kokiais dok, kurie yra harde ????

1. pirkau čia bet pardavėjas nesukalbamas, iš čia didesnės vertės prekių nepirkčiau, jei kas nutiktu nieko gero tikėtis neverta , iš karto nesiuntė išsiuntė po 8 dienų, kai pradėjau nerimauti , sakė kad neturi sandėlyje baltos , kad gal aš sutikčiau jei jis gražintu pinigus , parašiau kad tiks juodas, tai atsirado ir baltas smile.gif paskui įrašė ne tą sekimo kodą ,su muitininkais vos išsiaiškinom tai visai nerašo ....neatrašo....
2.mokėjau 242$ buvo akcijos
3.muito paštui 133+30
4.kortelę dėt nebandžiau , bet yra lizdas , naudoju wi-fi arba per BT prisijungiu telefono internetą, kol kas nereikėjo kitokio

bet visumoj esu patenkinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 08 rugsėjo 2013 - 15:13
QUOTE(elodeja @ 2013 09 08, 13:35)
Acme TB04

Kaip tik aš tokį nusipirkau, kai buvau lietuvoj, topo centre, klaipėdos akropoly...parsivežiau į uk, issikrove, o pakrauti nėjo...išsiuntėme atgal į lietuvą, uosviene nuėjo pakeisti, tai pakeitė pakroveja, nes brokuotas buvo, dabar laukiu kitą savaitę turiu jau gauti rolleyes.gif sesės vyras pažiūrėjo jo duomenis, sakė geras yra...
Papildyta:
Acme TB04

Kaip tik aš tokį nusipirkau, kai buvau lietuvoj, topo centre, klaipėdos akropoly...parsivežiau į uk, issikrove, o pakrauti nėjo...išsiuntėme atgal į lietuvą, uosviene nuėjo pakeisti, tai pakeitė pakroveja, nes brokuotas buvo, dabar laukiu kitą savaitę turiu jau gauti rolleyes.gif sesės vyras pažiūrėjo jo duomenis, sakė geras yra...
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2013 09 08, 16:09)
1. pirkau čia bet pardavėjas nesukalbamas, iš čia didesnės vertės prekių nepirkčiau, jei kas nutiktu nieko gero tikėtis neverta

pries savaite taip pat gavau kitokia kinietiska plansete is sukalbamos internetines parduotuves pandawill.com. smile.gif
Muito galutiniame rezultate neteko moketi,bet isitikinau,kad labai sudetinga jo isvengti,siuntos yra svieciamos.
Papildyta:
QUOTE(Augė @ 2013 09 08, 16:09)
per BT prisijungiu telefono internetą

per BT?Bluetooth ? unsure.gif ar kas tai?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 09 08, 19:22)

per BT?Bluetooth ? unsure.gif ar kas tai?

Taip
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2013 09 09, 00:13)

o planšetes be 3G taip galima prijungti?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 09 09, 01:05)
o planšetes  be 3G taip galima prijungti?

Neturiu supratimo :-) 'internete susiradau filmuką kuriam rodo kaip galima jungtis prie interneto šiuo kompiuteriuku
Atsakyti
Acme TB04

QUOTE(Hedra:) @ 2013 09 08, 18:06)

Ar ryšys nestriginėja? Kai žiūrėjau 'gyvai', lyg mačiau, kad buvo 3G lipdukas, o tinklalapyje rašo, kad nėra..
Atsakyti
sveiki,zinovai,zinoves, pribrendo reikaliukas plasetei, ieskau paprasto eilinio varianto, zaidimu neziuriu,filmu irgi neziuresiu, tiesiog reikia su savimi tureti aparaciuka,telpanti i mot.rankine, reikalui esant mieste prisijungti prie interneto,atsakyti i el,laiskus, narsyti internete, dar skype,facebook,zodziu,visas darbas internete, max i diena ta plansete gal kokis 3 kartus panaudociau, dabar,lyg gerai supratau, tai buna jos arba su wi-fi arba su ta kortele, ar nebuna abu,kad reikalui esant wi-fi, o kartais su kortele naudoti...visi cia kalbat apie bangius zinomus modelius, negi visai tos plansetes o vertos,kur pigiausias parduoda 300-400lt ir dar 24 men.garantija duoda, na,visose pard.tu pigenu daug yra? i ka reikia atkreipti demesi eiliniam zmogeliui,man, nieko neismananciam, bet jokiu ten ypatingu reikalavimu nekelianciam? kiek ten tos vidines atminties reik ziureti,kad butu minimaliai?ar kisasi i juos USB,reikalui esant?na,zodziu,aciukas,jei kas ismanantis atrasys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2013 09 10, 20:30)
sveiki,zinovai,zinoves, pribrendo reikaliukas plasetei, ieskau paprasto eilinio varianto, zaidimu neziuriu,filmu irgi neziuresiu, tiesiog reikia su savimi tureti aparaciuka,telpanti

šiaip esu ne žinovė, visiškai netgi ne biggrin.gif . bet dukrai pirkau, vaikas yra vaikas, manau, kad irgi super duper nereikia, o tik šiaip, kad turėtų... Nuėjau į maximą, iš 2 pigiausių pasiūlymų paėmiau tą, kuris turi 24 mėn garantijos. Vsio, nesuku galvos, veikia viskas ir gerai, suges - taisysim. beje, pasiteiraukite, kur atliekami remontai, nes vyresnė dukra nusipirko, tai garantinis remontas atliekamas Vilniuje ir kaune, o mūsų mieste ne, tai bus keblumų su siuntinėjimais, o ir laiko sugaišim daugiau.
Atsakyti