Įkraunama...
Įkraunama...

Planšetiniai kompiuteriai

QUOTE(idealistas @ 2013 08 17, 18:55)
Jo, as kazkada svaigau apie note 2, bet kiek ziurinejau, niekaip neprisiverciau jo pirkti, kad ir kaip patraukliai atrode visi tie braukymai - rasymai. Kiek realiai tuo pasinaudosi? O visa kita laika turesi sh. O kam ta atminties kortele?

nu gal gal g.gif nu o atminties kortele tai kad nuotraukas, video ir pan susikelt.
o ka rekomenduotumet tada jei ne note?
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2013 08 18, 15:09)
nu gal gal  g.gif  nu o atminties kortele tai kad nuotraukas, video ir pan susikelt.
o ka rekomenduotumet tada jei ne note?

As saliskas Apple atzvilgiu, bet bandziau ir Androida - tiesiog atsilikimas ir tiek. Prisirinkau Apple irenginuku - ten viskas labai paprastai keliasi ir sinchronizuojasi. Net ir viena iPad'a turint gyventi galima - naudojimo patogumas viska atperka.
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2013 08 18, 08:02)
Galima,as is turgaus ta pereinama galiuka nusipirkau,mokejau 2 lt. mirksiukas.gif

bigsmile.gif dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Gavo vaikas dovanų iš JAV planšetinį Samsung tab 3, bet ten nėra lietuvių kalbos, ar galima ją kažkaip atsisiųsti, instaliuoti, ar čia jau be šansų, nes ne europai gaminta g.gif .
Ačiū, jei kas pagelbės 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2013 08 20, 14:55)
Gavo vaikas dovanų iš JAV  planšetinį Samsung tab 3, bet ten nėra lietuvių kalbos, ar galima ją kažkaip atsisiųsti, instaliuoti, ar čia jau be šansų, nes ne europai gaminta  g.gif .
Ačiū, jei kas pagelbės  4u.gif .

mes prieš dvi dienas irgi gavome samsung tab 3 iš JAV:)
yra ten Lt šriftas....tik reikia jį nustatymuose susirasti ir įsidiegti...
dabar tiksliai nepamenu, bet nesunkiai radau nustatymuose...\
ten kažkur prie klaviatūros ir kalbos nustatymų.
Atsakyti
QUOTE(Paryžietė @ 2013 08 21, 09:18)
mes prieš dvi dienas irgi gavome samsung tab 3 iš JAV:)
yra ten Lt šriftas....tik reikia jį nustatymuose susirasti ir įsidiegti...
dabar tiksliai nepamenu, bet nesunkiai radau nustatymuose...\
ten kažkur prie klaviatūros ir kalbos nustatymų.

Nu niekaip nerandu as nustatymuose tokios galimybės doh.gif , būčiau žiauriai dėkinga, jei pažiūrėtumėt tiksliai blush2.gif 4u.gif .
Pas mus jis 8 colių smile.gif , bet nemanau, kad nuo colių galėtų nustatymai skirtis unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Snargla @ 2013 07 09, 18:24)
Gal turite parsisiunte kokia prototipine programa ziureti filmus, laidas. Nes pavyzdziui norint ziureti kokia LNK laida, praso atnaujinti flash player, nors adobe flash player nepalaiko (netinka)galaxy tab2?

anadien isigijau irgi taba, tai irgi nagrineju visus "galus"..
plashplayeri siustis is cia:
http://helpx.adobe.c...r-versions.html
einat zemyn kol randat
Flash Player for Android 4.0 archives
spaudziat pati pirmaji (Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.69)
Atsakyti

sveiki, man ir iskilo klausimas, mano 7-mete dukra susitaupe ir nori pirkt ipad, tik neisivaizduoju koki, gal kas paaiskintumet koie parametrai kompo turi but,na pagal kuriuos galeciau ziurinetis(aisku, uz 2000 lt tikrai nepirksim),ar 3g butinas?kokios atminties uztektu ir t.t
dekui kas atsakys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzordze29: 26 rugpjūčio 2013 - 15:24
QUOTE(dzordze29 @ 2013 08 26, 16:24)
sveiki, man ir iskilo klausimas, mano 7-mete dukra susitaupe ir nori pirkt ipad...

Tai ipadą norite pirkti ar planšetę? Neaišku ko norite, kokie poreikiai.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 08 17, 20:55)

Taigi jungiasi per Wi-fi, jei namie yra internetas, nesunku susiorganizuoti pajungima. Kai kurie plansetiniai turi 3G - dedasi ta pati kortele kaip ir i telefa, tada jau reik plano duomenim.

Dar viena nesusipratėlė - o visgi kaip susiorganizuoti tą interneto pajungimą, nes mano planšetėj dedasi tik mikro SD, kurios dabar dar neturiu. Jungiantis per interneto tiekėją, prašo slaptažodžio... nu iš kur jį man???
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 08 31, 19:38)
Dar viena nesusipratėlė - o visgi kaip susiorganizuoti tą interneto pajungimą, nes mano planšetėj dedasi tik mikro SD, kurios dabar dar neturiu. Jungiantis per interneto tiekėją, prašo slaptažodžio... nu iš kur jį man???

A kas tas tiekejas? Namie yra belaidis (wi-fi)?
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 08 31, 21:06)
A kas tas tiekejas? Namie yra belaidis (wi-fi)?

Turim internetą SPLIUS, bet belaidžio ne, tokio nėra. Reik gal su jais sutartį sudaryti?
Atsakyti