Įkraunama...
Įkraunama...

Planšetiniai kompiuteriai

QUOTE(syri @ 2013 07 26, 18:29)
Atsakymas-klausimas ištrauktas iš konteksto. Tad:
/// tikslo pirkti nebuvo - tai dovana
/// laptopo nereikėjo - jis tiesiog yra

4u.gif

Na tai ir naudokitės laptopu kai dokumentus ruošti reikia. O planšetė žaidimukui, filmukui, WEB pabrowsinimui ir pan.

Planšetės iš esmės yra turinio "vartojimo", o ne kūrimo įrenginiai. Kompiuteriai - tame tarpe ir laptopai - atvirkščiai.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 07 26, 21:12)
Na tai ir naudokitės laptopu kai dokumentus ruošti reikia. O planšetė žaidimukui, filmukui, WEB pabrowsinimui ir pan.

Planšetės iš esmės yra turinio "vartojimo", o ne kūrimo įrenginiai. Kompiuteriai - tame tarpe ir laptopai - atvirkščiai.

Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gavau plansete prestigio multipad ultimate 3g duo. Minejo man jau, kad galesiu isideti sim kortele ir naudotis mobiliuoju internetu, bet nesuprantu, kaip tas internetas cia pasijungia. Gal kuri pades ir paaiskins man, neismanelei? blush2.gif
Atsakyti
Gal kas gali pakomentuoti ar verta demesio si akcija?

http://www.omnitel.l...-29-ltmen/61135

Atsakyti
sveiki. mane domina samsung galaxy note 10.1 gal turintys parasytu minusus? kiek laiko baterija? dar girdejau, kad daznai 'uzluzta' ir reikia daznai atnaujint- teisybe? siaip galvojau apie ipad, bet samsung galimybes del spen labiau vilioja.
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2013 08 16, 19:23)
sveiki. mane domina samsung galaxy note 10.1 gal turintys parasytu minusus? kiek laiko baterija? dar girdejau, kad daznai 'uzluzta' ir reikia daznai atnaujint- teisybe? siaip galvojau apie ipad, bet samsung galimybes del spen labiau vilioja.

Nesupratau, kokios Samsungo galimybes vilioja?
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 08 16, 22:25)
Nesupratau, kokios Samsungo galimybes vilioja?

nu tai parasiau- viskas, kas susije su spen- apibraukt, iskirpt, rasyt ir t.t. butu galima tokias f-jas daryt su ipad- imciau daug negalvodama, bet ten didelis minusas, kad nesideda atminties kortele.
Atsakyti
Sveikutes, rizikuoju buti baisiai isjuokta su sitokiu atsilikimo laipsniu, bet vistiek isdrisiu paklausti. Ar gali kas pasakyti kokiu budu i plansetinius kompiuterius idiegiamas interneto rysys. Ar reikia pasiskambinti rysio operatoriui ir uzsisakyti paslauga ar kaip kitaip. blush2.gif
Geda peleda, bet gal kas galetu trumpai man vistai atsakyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2013 08 17, 10:00)
nu tai parasiau- viskas, kas susije su spen- apibraukt, iskirpt, rasyt ir t.t. butu galima tokias f-jas daryt su ipad- imciau daug negalvodama, bet ten didelis minusas, kad nesideda atminties kortele.

Jo, as kazkada svaigau apie note 2, bet kiek ziurinejau, niekaip neprisiverciau jo pirkti, kad ir kaip patraukliai atrode visi tie braukymai - rasymai. Kiek realiai tuo pasinaudosi? O visa kita laika turesi sh. O kam ta atminties kortele?
Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 08 17, 19:19)
Sveikutes, rizikuoju buti baisiai isjuokta su sitokiu atsilikimo laipsniu, bet vistiek isdrisiu paklausti. Ar gali kas pasakyti kokiu budu i plansetinius kompiuterius idiegiamas interneto rysys. Ar reikia pasiskambinti rysio operatoriui ir uzsisakyti paslauga ar kaip kitaip.  blush2.gif 
Geda peleda, bet gal kas galetu trumpai man vistai atsakyti  unsure.gif

Taigi jungiasi per Wi-fi, jei namie yra internetas, nesunku susiorganizuoti pajungima. Kai kurie plansetiniai turi 3G - dedasi ta pati kortele kaip ir i telefa, tada jau reik plano duomenim.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 08 17, 19:55)

Papildyta:

Taigi jungiasi per Wi-fi, jei namie yra internetas, nesunku susiorganizuoti pajungima. Kai kurie plansetiniai turi 3G - dedasi ta pati kortele kaip ir i telefa, tada jau reik plano duomenim.

Dekui, o dar toks vienas is kvailesniu klausimu, jeigu pakrovejas su tokia kinietiska sakute (perkant is kinu), tai ar galima kazkoki adapteri nupirkti ar kaip ten jie vadinasi ? g.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 08 17, 21:53)
Dekui, o dar toks vienas is kvailesniu klausimu, jeigu pakrovejas su tokia kinietiska sakute (perkant is kinu), tai ar galima kazkoki adapteri nupirkti ar kaip ten jie vadinasi ?  g.gif  doh.gif  blush2.gif

Galima,as is turgaus ta pereinama galiuka nusipirkau,mokejau 2 lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2013 08 10, 22:12)
Sveikos, gavau plansete prestigio multipad ultimate 3g duo. Minejo man jau, kad galesiu isideti sim kortele ir naudotis mobiliuoju internetu, bet nesuprantu, kaip tas internetas cia pasijungia. Gal kuri pades ir paaiskins man, neismanelei?  blush2.gif

Mano toks. Nusiperkt kokio ežio kortelę, įsidedat į telefą, pagal instrukcijas aktyvuojat, pasipildot,pasirenkat planą (telefe, nes iš planšo nesisiunčia žinutės, tai tiesiog patogiau ir greičiau), dedat sim į planšą ir naudojatės :-)
Atsakyti