Įkraunama...
Įkraunama...

Planšetiniai kompiuteriai

QUOTE(Sense @ 2013 06 27, 15:25)
Tuomet perkat įrenginį vadinamą maršrutizatoriumi ir visuose namuose naudojatės internetu, kur bebūtumėt, virtuvėj, vonioj ir pan. Tai vėlgi jus padarot namusoe wifi prieigą ir planšetkėj naudojatės internetu.
P.S. Būtina užsidėt slaptažodį, kad kaimynas negaudytų jūsų internet. ryšio ir nesinaudotų.

thumbup.gif
tam,kad namie turėti wifi,nupirkau vieną iš pigesnių maršrutizatorių :
http://www.skytech.l...an-p-63472.html
ir viskas puikiai veikia.Lengva pačiai viską pajungti,bute tikrai užtenka.
Bet ir nuo kažkokių kaimynų be slaptažodžio silpnoku signalu veikė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 27 birželio 2013 - 20:45
QUOTE(xde @ 2013 06 27, 21:44)
Bet ir nuo kažkokių kaimynų be slaptažodžio silpnoku signalu veikė ax.gif

Tep, veikia,jei ne uždėta apsauga, kaip tik dabar naudojamės biggrin.gif
O pigiausi maršrutizatoriai gali blogai skaidyti, reik domėtis.
Papildyta:
QUOTE(Fungu @ 2013 06 22, 13:03)
Laba, kokią Sim kortą intikui reiktų pirkti, būsiu Lt tris sav su savo Nexus 7 3G.   g.gif

Na jau jum spręsti kurio operatoriaus kainos jums tinkamiausios.
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2013 06 27, 20:56)
kam tas 3g kai jau 4g yra,jei pirkt tai jau kad 4g.

Aš tai supratau, kad jau yra įsigyta tapšnutė su 3G.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 27 birželio 2013 - 23:36
QUOTE(Sense @ 2013 06 27, 23:35)
Tep, veikia,jei ne uždėta apsauga, kaip tik dabar naudojamės  biggrin.gif
O pigiausi maršrutizatoriai gali blogai skaidyti, reik domėtis.
Papildyta:

Na jau jum spręsti kurio operatoriaus kainos jums tinkamiausios.
Papildyta:

Aš tai supratau, kad jau yra įsigyta tapšnutė su 3G.

man labiausiai patiko "tapšnutė su 3G" smile.gif
Atsakyti
Galvoju pirkti šią plansetę.Ką gero ar blogo galite pasakyt 4u.gif Samsung Galaxy Tab2 10.1" (P5100)
Atsakyti
QUOTE(DEIVINA @ 2013 07 07, 17:28)
Galvoju pirkti šią plansetę.Ką gero ar blogo galite pasakyt 4u.gif Samsung Galaxy Tab2 10.1" (P5100)

Turiu, jokių priekaištų nepasakysiu. smile.gif Naudoju internetui, nuotraukų peržiūrai, filmam, vaikas naudoja žaidimam, tik pats nemoka parsisiust dar, tai jam ką parsiunčiu ne viskas idomu, bet viską galima rast. ax.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ether: 08 liepos 2013 - 19:43
Labas, norime pirmokeliui nupirkti plansetini k., galvojame apie 250-300lt, nes skirtas bus tik pazaisti. Ar sudetinga i diegti navigacija? galvojame nusauti vienu suviu du zuikius blush2.gif
Atsakyti
Nesudetinga - parsisiusti, po to pati isidiegs.
Atsakyti
QUOTE(chillin' @ 2013 07 09, 16:34)

tik kad ju normaliu nera
Atsakyti
QUOTE(chillin' @ 2013 07 09, 15:34)

Bet ant tokiu pigiu plansetiniu,tai itariu interneta bus galima naudotis tik wi fi rysiu.O tai tuomet navigacija,kad ir parsiusta,bet is jos jokios naudos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2013 07 07, 20:27)
Turiu, jokių priekaištų nepasakysiu. smile.gif  Naudoju internetui, nuotraukų peržiūrai, filmam, vaikas naudoja žaidimam, tik pats nemoka parsisiust dar, tai jam ką parsiunčiu ne viskas idomu, bet viską galima rast.  ax.gif

Gal turite parsisiunte kokia prototipine programa ziureti filmus, laidas. Nes pavyzdziui norint ziureti kokia LNK laida, praso atnaujinti flash player, nors adobe flash player nepalaiko (netinka)galaxy tab2?
Atsakyti
QUOTE(Snargla @ 2013 07 09, 18:24)
Gal turite parsisiunte kokia prototipine programa ziureti filmus, laidas. Nes pavyzdziui norint ziureti kokia LNK laida, praso atnaujinti flash player, nors adobe flash player nepalaiko (netinka)galaxy tab2?

Esu parsisiuntus flash player ar kašką ten iš adobe, tiesiog pagoglinau flash player for android ir iš kažkelintos nuorodos pavyko parsisiusti programą, pabandykit ir jūs pagooglint, nes aš, tai visai ne kompų specė, bet dar forumus paskaitinejau ir ten daug aprašyta. 4u.gif Jei nerasit rašykit, pabandysiu atrasti tą nuorodą. ax.gif
Atsakyti