Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 11 01, 21:36)
klausimas,o kodėl?  g.gif kokios čia per paslaptys? išeini iš mūsų?  g.gif

ne, niekur neišeinu smile.gif liūdna būtų be jūsų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes....

Ir as pabandysiu kazka sumastyti zodziu zaidimui, jei tik spesiu smile.gif

Atnesu pasirodyti savo isbandymo smile.gif
Ieskojau nude modeliuko ir kai sulaukiau pasiulymo papozuoti is vyruko, truputi nustebau ir sutrikau.... Bet dziaugiuosi, kad smalsumas nugalejo ir isbandem su Kike savo jegas smile.gif

user posted image

Dar noriu priminti apie blyksciu seminara pirmadieni, Lapkricio 7d 18val.... Kazkaip buvo pries paskelbima keleta norinciu, bet po to niekas neatsiliepe. Jei vis dar norit, brukstelkit i az...
Atsakyti
S.B.M. prašėsi šis vyrukas pas mane. Prieš kelis metus. Tuo metu labai domėjausi nude. Tai vat. Nu kažkaip pikta, kad jūs jį pirmos pasičiupot biggrin.gif
Jėgos rankose trūksta. Labai lengvai jos padėtos. Ir šiaip, pilvo apačią bei vyriškumą kitaip apšviesčiau. Per šviesu dabar ten. O ji jau apšviesta, tai noris, kad viskas ir matytųsi. O dabar nesimato, todėl aš už šešėlį.

Bet šiaip šaunuolės, merginos. Kad išdrįsot pabandyti ir gavosi gi. Čia tik kabinėjausi viršuje. Ir taip aišku, kad kitąkart geriau pavyks. Tikiu, kad ir su avimi pačia kažkiek reikia kovoti fotografuojant. Nuogą merginą galiu fotografuoti, kai ją gerai pažįstu. Vyrą fotografuoti nežinau kada išdrįsčiau. Jaučiu tik savo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 lapkričio 2011 - 20:57
QUOTE(sayonara @ 2011 11 01, 21:11)
tiesiog kad jau prisėdau, tai nusprendžiau nemeluoti biggrin.gif

gera tokius žodžius skaityt smile.gif

Į žaidimo sąrašą neįsirašiau, bet jei ką "pagaminsiu"- tai parodysiu mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 11 01, 21:11)
och, rrrragana biggrin.gif sunku tongue.gif

prikomentavau spėjimų žaidimą, bet *****.. paskaičiau paskui savo komentarus.. toks jausmas, kad man PMS.. ir žiaurus biggrin.gif bet iš tikro nu nei PMS, nei aš labai ten kokia bjauri, tiesiog kad jau prisėdau, tai nusprendžiau nemeluoti biggrin.gif

MALADEC thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 01, 21:55)
S.B.M. prašėsi šis vyrukas pas mane. Prieš kelis metus. Tuo metu labai domėjausi nude. Tai vat. Nu kažkaip pikta, kad jūs jį pirmos pasičiupot  biggrin.gif
Jėgos rankose trūksta. Labai lengvai jos padėtos. Ir šiaip, pilvo apačią bei vyriškumą kitaip apšviesčiau. Per šviesu dabar ten. O ji jau apšviesta, tai noris, kad viskas ir matytųsi. O dabar nesimato, todėl aš už šešėlį.

Bet šiaip šaunuolės, merginos. Kad išdrįsot pabandyti ir gavosi gi. Čia tik kabinėjausi viršuje. Ir taip aišku, kad kitąkart geriau pavyks. Tikiu, kad ir su avimi pačia kažkiek reikia kovoti fotografuojant. Nuogą merginą galiu fotografuoti, kai ją gerai pažįstu. Vyrą fotografuoti nežinau kada išdrįsčiau. Jaučiu tik savo  biggrin.gif

kaip nekeista buvo nepatogu nu gal kokias man asmeniškai dvi minutes lotuliukas.gif o poto gi žiūri kaip į linijas,žiūri kaip kur krenta šešėliai ir t.t. Drąsiai galėčiau antrą kartą fotografuoti,mergina manau jau po vyriško nude išvis lengva būtų blush2.gif na čia aš šneku kad dėl patogumo/nepatogumo ,nes aišku kad nuotraukos nėra idealios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 01, 21:55)
S.B.M. prašėsi šis vyrukas pas mane. Prieš kelis metus. Tuo metu labai domėjausi nude. Tai vat. Nu kažkaip pikta, kad jūs jį pirmos pasičiupot  biggrin.gif

Bet šiaip šaunuolės, merginos. Kad išdrįsot pabandyti ir gavosi gi. Čia tik kabinėjausi viršuje. Ir taip aišku, kad kitąkart geriau pavyks. Tikiu, kad ir su avimi pačia kažkiek reikia kovoti fotografuojant. Nuogą merginą galiu fotografuoti, kai ją gerai pažįstu. Vyrą fotografuoti nežinau kada išdrįsčiau. Jaučiu tik savo  biggrin.gif

Taip taip smile.gif Zinau, kad ne iki galo isdirbta foto, pati kabinejuosi smile.gif, bet dziaugiuosi, kad pabandziau ir net labai....

Ir galvojau, kad bus sunkiau fotografuoti... Draske dvejones kol nepradejom, bet kai isivaziavom, tai viskas slydo kaip per sviesta ir dabar zinau, kad tai ne taip sunku, kaip atrodo is pirmo (moraline prasme smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 11 01, 22:03)
Ir galvojau, kad bus sunkiau fotografuoti... Draske dvejones kol nepradejom, bet kai isivaziavom, tai viskas slydo kaip per sviesta ir dabar zinau, kad tai ne taip sunku, kaip atrodo is pirmo (moraline prasme smile.gif )

fainai. Su juo vieną projektą kūdros dienoraštyje mačiau. Nebepamenu ar pats įkėlęs buvo, ar fotografė. Bet jėgiškai atrodė, man patiko.
Faina turėti vat tokių modeliukų, pasirašančių įvairiems projektams. Aš tai dar pakartočiau, kada nors su juo fotosesiją. Antrąkart ir lengviau būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 lapkričio 2011 - 21:15
nu tep tep, be abejo, tep tep biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 01 lapkričio 2011 - 21:19
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 01, 21:28)

OO, labai gražu, tik suspaudei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 01 lapkričio 2011 - 21:29
QUOTE(neiste @ 2011 11 01, 14:08)
Kritikai:

Sunku man su oda susitvarkyti, nes tamsus gymis, soliariumas, egipto zeme daro savo..O gal ir netvarkyti? palikti tamsia oda? o tik ant jb foto oda sviesinti.

man oda maziausiai maiso. o vat medziai ir krumai, tai kazkaip nelabai unsure.gif jau geriau plika zole. pabandykit dar karteli, bet su daugiau erdves aplink modeli ir be demesi blaskanciu objektu 4u.gif
Atsakyti