Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 11 01, 19:43)

Laukine, vaikai tai gražūs, bet foto tai visai nepatinka.

Nu va rolleyes.gif O aš tvarkiausi terasoj ir vaikai sulipę prie lango tokiom ilgesingom akim žiūrėjo, kad pasiėmiau ir fotiką.. Kažkaip sukėlė minčių tas vaizdelis.. o kiek vaikų savo mamyčių taip laukia, bet jos neateina. Tai va ir čia įdėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 01, 20:43)
Įkeliu ir čia. Penki žodžiai

Garsas.
Pėdos.
Tamsa.
Vanduo.
Veidrodis.

Lauksim darbų  smile.gif Primenu, kad nebūtinai visus penkis žodžius turim vienoje nutoraukoje pamatyti. Galit išsirinkti vieną, galit du, kas nori visus. Vienintelis prašymas, pasitelkit fantaziją. Jei veidrodis, tai kaip nors įdomiau jį pateikit, apmąstykit. Kad nebūtų tik veidrodis ir taškas.

Dalyja, pirma foto jau link išdegimų traukia. Antroje kadravimas nepatinka. Gražus merginos žvilgsnis, bet na nepatinka vat taip vienur nukirsta kitur daug, apačioj irgi daugiau norisi.

O galima ir neįsirašiusiems į sąrašus mėgint sudalyvaut žaidime?

Dėkui už komentarą 4u.gif . Gali primint kokie skaičiukai rodo, jog tai išdėgimai?
O eitų kažkaip antroje nuotraukoje kitokį kadravimą padaryt? Mėginau visaip, bet man nesižiūri...o gal neverta jos kadruot?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 01, 19:43)
Įkeliu ir čia. Penki žodžiai

Garsas.
Pėdos.
Tamsa.
Vanduo.
Veidrodis.

Lauksim darbų  smile.gif Primenu, kad nebūtinai visus penkis žodžius turim vienoje nutoraukoje pamatyti. Galit išsirinkti vieną, galit du, kas nori visus. Vienintelis prašymas, pasitelkit fantaziją. Jei veidrodis, tai kaip nors įdomiau jį pateikit, apmąstykit. Kad nebūtų tik veidrodis ir taškas.

och, rrrragana biggrin.gif sunku tongue.gif

prikomentavau spėjimų žaidimą, bet *****.. paskaičiau paskui savo komentarus.. toks jausmas, kad man PMS.. ir žiaurus biggrin.gif bet iš tikro nu nei PMS, nei aš labai ten kokia bjauri, tiesiog kad jau prisėdau, tai nusprendžiau nemeluoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 01 lapkričio 2011 - 20:17
Sveikutes!

labai aciu uz komentarus ir kritika mano rudeniskom nuotraukom! buvau isvykus savaitgaliui, tai tik db ir isejo paziuret, ka pakomentavot - o viskas jau senoj temoj smile.gif
Zinau, kad spalvos ten ne kokios, nemoku dar su programom tvarkytis, o ten tokia vakarine saule, raudona raudona buvo..
nu kazkaip mazais zingsneliais ir ismoksiu juk wink.gif

5-iu zodziu zaidimas intriguoja, jau is karto zinau, kad 'nusigrybausiu', minciu dar nulis, bet vistiek noras yra smile.gif kaip kazkuri raset - panasiu zaidimu pagalba gimsta tokiso foto, kuriu siaip ir negalvotum, nemastytum daryt .
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 11 01, 21:11)
och, rrrragana biggrin.gif sunku tongue.gif

kur jau ten sunku. Kad tik pasiskųst biggrin.gif džiaukitės, kad neįrašiau " temperatūra, hemoglobinas, dėsnis, zuikis, pagirios". Tada galėtumėt skųstis biggrin.gif
Atsakyti
aš tik labinuosi, nes buvau išvykus bandysiu komentuot ryt nes tikrai matau yra ka mirksiukas.gif
Atsakyti
ku-kū,
išbraukit iš sąrašo, kąąąąą. ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 01, 20:29)
kur jau ten sunku. Kad tik pasiskųst  biggrin.gif  džiaukitės, kad neįrašiau " temperatūra, hemoglobinas, dėsnis,  zuikis, pagirios". Tada galėtumėt skųstis  biggrin.gif

tai ne, pazyzt jau tipo negalima? biggrin.gif
o pagirios tai pfff.. zaprotsto.. pasidedi pliušinį zuikį, termometrą, paleidi kraują iš nosies, šalia sudužęs butelis ir buterbrodas sviestu žemyn.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 11 01, 21:34)
o pagirios tai pfff.. zaprotsto.. pasidedi pliušinį zuikį, termometrą, paleidi kraują iš nosies, šalia sudužęs butelis ir buterbrodas sviestu žemyn.

iliustruok biggrin.gif

p.s. primenu, kad nebūtina visus žodžius panaudoti nuotraukoje. Vieno užtenka. O jei daugiau įpinsit tai tik pagirtina, bet nebūtina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 lapkričio 2011 - 20:36
QUOTE(je t'aime @ 2011 11 01, 21:33)
ku-kū,

klausimas,o kodėl? g.gif kokios čia per paslaptys? išeini iš mūsų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 01, 20:35)
iliustruok  biggrin.gif

p.s. primenu, kad nebūtina visus žodžius panaudoti nuotraukoje. Vieno užtenka. O jei daugiau įpinsit tai tik pagirtina, bet nebūtina

nia. geriau padarysiu juodą kvadratą. be taško. bus postmoderno revoliucija. tongue.gif

žinau, šiaip durnavoju biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 11 01, 20:33)
ku-kū,

Okey, okey. Nešaukiam. biggrin.gif Ištrinsiu kitoje temoje. Visai pamiršau, kad ir tu norėjai brauktis iš jo. rolleyes.gif
Atsakyti