Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 11 01, 13:07)
Kas ten rašė, kad fotografija dabar su tokiais šaudymais primena medžioklę, žmogus tokia būtybė, kuriai reikia medžioti, tai va, kai pasikeitė laikai, kai visi tapo civilizuoti, kabinasi ant kaklo fotoaparatus ir medžioja, taip patenkindami savo pirmykščius poreikius smile.gif

Susan Sontag smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 11 01, 18:04)
Susan Sontag smile.gif
Gali būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 11 01, 18:22)
Gali būti biggrin.gif

tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, moterys, vyrai, vaikinai biggrin.gif

Gruodžio 10d. vėl vyks Help Portrait projektas. Kas norėsit prisijungti ieškokitės dalyvaujančių jūsų mieste, jau prasideda visi organizavimai. Arba, yra turinčių fotostudijas. Grupelėje pačios galit suorganizuoti. Jei kam įdomu ir norėsit dalyvauti, rašykit až papasakosiu kaip ieškojau žmonių, kuriems galima praskaidrinti dieną fotografijomis.

Mes tai su Turtu kitame projektuke dalyvaujam. Kalėdos batų dėžutėje. Turėtų ir Lt kažkas panašaus būti. Lig ir Vaikystės Sodo vaikučiai keliavo į onkologinį skyrių, su batų dėžutėmis pripildytomis dovanėlėm, rodos prieš Kalėdas. Tai vat, jei kažkas panašaus vyksta gal ir čia norėsit sudalyvauti.

Na o kur jūs nesudalyvausit, bet aš jau užsiregistravau. Kitamet mūsų namuose vėl apsilankys du vaikučiai iš Černobylio smile.gif jeeeeeeeeeee, jau laukiu vasaros.

Žodžiu ir prisigyriau ir egituoju. Dalyvaukit.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 01, 19:48)
Merginos, moterys, vyrai, vaikinai  biggrin.gif

Gruodžio 10d.  vėl vyks Help Portrait projektas. Kas norėsit prisijungti ieškokitės dalyvaujančių jūsų mieste, jau prasideda visi organizavimai. Arba, yra turinčių fotostudijas. Grupelėje pačios galit suorganizuoti. Jei kam įdomu ir norėsit dalyvauti, rašykit až papasakosiu kaip ieškojau žmonių, kuriems galima praskaidrinti dieną fotografijomis.

Mes tai su Turtu kitame projektuke dalyvaujam. Kalėdos batų dėžutėje. Turėtų ir Lt kažkas panašaus būti. Lig ir Vaikystės Sodo vaikučiai keliavo į onkologinį skyrių, su batų dėžutėmis pripildytomis dovanėlėm, rodos prieš Kalėdas. Tai vat, jei kažkas panašaus vyksta gal ir čia norėsit sudalyvauti.

Na o kur jūs nesudalyvausit, bet aš jau užsiregistravau. Kitamet mūsų namuose vėl apsilankys du vaikučiai iš Černobylio  smile.gif  jeeeeeeeeeee, jau laukiu vasaros.

Žodžiu ir prisigyriau ir egituoju. Dalyvaukit.

aga,šitą Help portrait mes jau mastom daryti 4u.gif Džiaugiuosi ir už vaikus ir už jus kai apsilankys vaikučiai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, na šį kart dainų iliustracijos mane gerąją prasme nokautavo mirksiukas.gif

Žinau, retai be pasirodau pas jus, bet kad ir mažokai nuotraukyčių bededat ax.gif mirksiukas.gif
Neseniai apturėjau fs ir noriu jūsų pagalbos, komentarų 4u.gif

user posted image

šios niekaip neina kitaip iškadruot...
ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šiandien taisyklių laužymo metas. Lekiu penkių žodžių galvot ir brūkštelsiu flickr temoje. Galėsit pradėti galvoti smile.gif
Atsakyti
Seniai nedėjau nieko, tai va.. paspalvint temą:

"Tu neverk, mama tikrai sugrįš.."

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 01 lapkričio 2011 - 19:32
QUOTE(jlclove @ 2011 10 28, 20:08)

mano siulyta daina smile.gif
as irgi buciau taip iliustravusi, nes vis plauke vaizdas, raudono vakaro vaizdas smile.gif grazu

QUOTE(Ka @ 2011 11 01, 14:07)
Tikrai ne visos. Mano daina dar neįliustruota. smile.gif Negalvojau, kad bus taip sunku. Galėjo būti tikrai sunkiau, nes norėjau pateikti simfoninio metalo kūrinį. biggrin.gif

as as dar neatsiskaicius, bet buvau isvaziavusi, kiek supraau, dar turiu laiko iki sav pabaigos, tai pasistengsiu atlikti 4u.gif

maciau begale graziu nuotrauku, pakomentuosiu Flickre smile.gif
Atsakyti
Pavėluotai pamačiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diancikas: 01 lapkričio 2011 - 19:45
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 01, 20:30)
Seniai nedėjau nieko, tai va.. paspalvint temą:

na man tie "kroksai" tai labai nefainai ziurisi cia ax.gif

o spelioniu zaidime ir as prisipazinau, kad ilgai nesikuistumet pasisakau, kad mano viena foto tik buvo, ta su dulkem rolleyes.gif
Atsakyti
Įkeliu ir čia. Penki žodžiai

Garsas.
Pėdos.
Tamsa.
Vanduo.
Veidrodis.

Lauksim darbų smile.gif Primenu, kad nebūtinai visus penkis žodžius turim vienoje nutoraukoje pamatyti. Galit išsirinkti vieną, galit du, kas nori visus. Vienintelis prašymas, pasitelkit fantaziją. Jei veidrodis, tai kaip nors įdomiau jį pateikit, apmąstykit. Kad nebūtų tik veidrodis ir taškas.
Papildyta:
Laukine, vaikai tai gražūs, bet foto tai visai nepatinka.
Papildyta:
Dalyja, pirma foto jau link išdegimų traukia. Antroje kadravimas nepatinka. Gražus merginos žvilgsnis, bet na nepatinka vat taip vienur nukirsta kitur daug, apačioj irgi daugiau norisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 lapkričio 2011 - 19:44