Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2011 11 01, 14:32)
Aciu uz nuomone 4u.gif
Antroje man josios plaukai ir styrancios sakos kaip tik atrode i tema, nes jie kazkiek (bent man) sakas primena rolleyes.gif

Tikiuosi neužsigavai. unsure.gif Žinočiau, kaip, padėčiau. Bet čia gi ne techniniai dalykai. Čia jau kūryba, o savosios primesti tikrai nenoriu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 11 01, 16:32)
Neiste, grįžai iš medžioklės? biggrin.gif Na, ir kaip laimikis, tenkina? biggrin.gif

Šiaip - visur kliūna išraiška, nepatinka apranga, nagai, jos nuotaika kažkokia... O šiaip sunku komentuoti, pati mergina kaip prievartaujama, guli, stovi nepatogiai ir nesigilink į stulpus, jie čia ne esminiai  4u.gif  Bandyk dar. Nežinau kaip padėti...

No puse velnio zinok biggrin.gif
Bandysiu, bet pirma dar tas iki galo sutvarkyti reikia.
Apranga ir man kliuna, bet cia nebuvo temine fs, o kaip Ka sako "paprastas pasipyskinimas", panos grazesniu foto i fcb norejo cool.gif
Papildyta:
oda gelbejau saturation i minusa stumdama

Ka, baik tu, neuzsigavau biggrin.gif Nzn ko tureciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 01 lapkričio 2011 - 15:09
Bandziau si ryta su zolelem pabendrauti, ale nekalba jos su manimi doh.gif hm...tarkuokit, jei is vis verta tarkavimo doh.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=pandre,2011 11 01, 16:22]Bandziau si ryta su zolelem pabendrauti, ale nekalba jos su manimi doh.gif  hm...tarkuokit, jei is vis verta tarkavimo  doh.gif

aš tai bandau žaidimo visas nuotraukas pakritikuoti,sustojau ties 15 lotuliukas.gif nu nedaug liko,nes nuo kito galo buvau pradėjusi lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 01 lapkričio 2011 - 15:29
padariau 4nd paskubomis parke, parsinesus nusprendziau, kad perdarysiu biggrin.gif
bet noriu parodyt ir as zolyciu ir dar viena ax.gif tikiuosi nepyksit, kad neatlikus ND jau dedu nuotraukas, jei bus vertos kokiu zodziu, labai laukiu ax.gif

Tiesa, dar norejau pasakyt, kad turbut butu normalu, bent kuri laika, nepasisakinet apie kitu dalyviu nuotraukas, nes ta mano kritika butu is tokios visai dar pradziu pradziamokslininkes ir nieko verta turbut unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainoa: 01 lapkričio 2011 - 15:31
Meginos is KAUNO demesio.Lapkricio 12d (sestadieni) organizuojamas seminaras apie sviesa ir blykstes.Atvaziuos Andriuska padestytojaut biggrin.gif Yra dar kokios 3-4 vietos.Norncios prasom man i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 11 01, 15:35)
Meginos is KAUNO demesio.Lapkricio 12d (sestadieni) organizuojamas seminaras apie sviesa ir blykstes.Atvaziuos Andriuska padestytojaut  biggrin.gif Yra dar kokios 3-4 vietos.Norncios prasom man i az mirksiukas.gif

Toks durnas klausimas, bet vistiek paklausiu, ar fotikus veztis? biggrin.gif
Atsakyti
Kas dar norėjo į blyksčių seminarą Vilniuje, nepražiopsokit, 11.07 dieną

http://www.facebook....257714397608654
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 11 01, 16:53)
Toks durnas klausimas, bet vistiek paklausiu, ar fotikus veztis?  biggrin.gif

Manau verta pasiimt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 01, 13:55)
Bet tai cia juk visa kita tema - kasmetiniai albumai...  blink.gif Negi visos cia mokosi fotografuoti tam, kad anukams grazesniu albumu pridarytu? Juk del saves fotografuojam, ir siekiam isgauti kazka daugiau negu tik grazia albumine nuotrauka. Ai tiek to, tingiu plestis... nereikejo isvis pradeti  doh.gif
Papildyta:

o kas tame blogo, mokintis fotografuoti, kad galėtum anūkų albumą papildyti? Aš fotografuoju 89% savo sūnų ir nieko daugiau. Kam fotografuoju? Jau kažkada rašiau, esu toks žmogus, man reikia kažko apčuopiamo, kad galėčiau vėl prisiliesti prie išgyvenimų, patirčių, nuotykių, liūdesio galų gale.. Fotografijos labiausiai tam tinka. Užaugs vaikas, anksčiau ar vėliau paliks namus, eis savu keliu. Nemanau, kad pasiims visas nuotraukas. Kas mums liks. Albumai. Ir tamsiais žiemos vakarais kur nors prie židinio prisėdus su arbatos puodeliu vartysiu albumus ir džiaugsiuos, kad anuomet, t.y. dabar, tiek daug sūnaus foto padariau.
Kiti 11% fotografijų, draugams. Fotografuoju juos, jų vaikus. Ir širdis džiaugiasi, kai užsukus kur nors į svečius randi ant sienos pakabintą tavo darytą foto. Nuostabus jausmas.
Tai vat. Aš fotografuoju ir gamtą. Fotografuoju miestą, gėles. Bet labai retai. Nes man tai neteikia tiek džiaugsmo, kiek žmonių fotografija.
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 11 01, 16:11)
Manau verta pasiimt  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 11 01, 15:53)
Toks durnas klausimas, bet vistiek paklausiu, ar fotikus veztis?  biggrin.gif

imk fotika ir blykste
Atsakyti