Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kristukass labai grazi, kaip atvirukas 4u.gif
Atsakyti
100-oji tema. cool.gif
Atsakyti
Ooooooooooo balius!!!!! bigsmile.gif drinks_cheers.gif alc.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 06, 11:59)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nu, *****, toks įspūdis susidaro, kad mano vyras dalimis labai moteriškas.. Buvo rankos, dabar jau ir nugara su plaukais.  biggrin.gif
Visai nieko. Man patinka.  smile.gif

lotuliukas.gif nu bliamba geras. o pas mane jau fantzijose buvo kokio ji dailumo/grazumo lotuliukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 11 06, 13:51)
lotuliukas.gif nu bliamba geras. o pas mane jau fantzijose buvo kokio ji dailumo/grazumo lotuliukas.gif

Dabar fantazuok kokio jis dailumo ir gražumo. lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu labai merginos kam patiko ruko nuotrauka,bet man joje kazko labai smarkiai truksta.Ir nezinau net ko.Jei kuri izvelgsit ko truksta tai brukstelkit.Labai dekinga busiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ale Ka isradingumas lotuliukas.gif thumbup.gif Tikrai nesugalvociau savo vyro panaudoti moteriskumo atskleidimui, kad ir kokius plaukus turetu biggrin.gif

Bet gera foto 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip netaikiau "moteriškumo" temai, bet dabar jau taikau. Kadangi ilgi plaukai - moteriška. biggrin.gif

Ar aš teisingai suprantu, vienintelė ir diancikas neparuošė dainoms fotografijų? Bijau suklysti. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 06 lapkričio 2011 - 17:45
Truputis rudens...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 11 05, 20:29)
1.As sunu sausio pirma pagimdziau, tai mane isleido 31 namo:)

2.Seniai nesirodziau.

na niekaip nesupratau, gal atvirksciai, pagimdei 31, o 1 paleido? g.gif biggrin.gif

va, pagaliau ir as nematau to geltonumo! grazu, pirmoji man patiko, ir tas lapukas gerai ten guli rolleyes.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 11 05, 23:12)

man tai cia nieko netruksta smile.gif matau tamsa, matau vaiduokli biggrin.gif ko daugiau reik thumbup.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 11 06, 11:18)
man labiausiai si rozyte patiko zaidime :atspek kieno foto"

aciu ax.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 11 06, 12:50)
[img]http://farm7.static.flickr.com/6212/6316665070_8b5d6150eb_z.jpg

zinok tikrai, kaip atvirute, reklamine atvirute rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti