Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

rG, minejo apie paveiksla ligonineje ant sienos....kagi, man tie visi paviekslai atminty nelabai ilgai uzsibuna...na, ypac tokie ligoninese...na, bet man jis isireze atmintyje,ne kaip pats paveikslas, o kaip dalele to, ka as isgyvenau tuo metu toje palatoje...tai tiesiog prisiminimas, kuris tik man suprantamas...kiti niekada i ta paveiksla ziuredami jokiu jausmu neisgyvens(ar bent jau tikrai ne tokius kokius man jis sukels)nes tai tik asmenine patirtis....tai va, nesu paveiksliukku myletoja...kaip MB sako, nori pasigrozeti, pilnas internetas-grozekis i valias(bet kazkas juos kuria, fotografuoja, tai man yra kuo grozetis). Pati nesu pasinesusi ant gamtos...mane domina zmones...paemiau i rankas fotoaparata, kai gime dukrele,paemiau muiline, fotkinau...ir iki siol tefotkinu tik juos...ar gerai, ar ne?!Man gerai, man tai yra brangu, o man ir yra svarbiausia, kad man paciai tai yra brangu...

Ka, tai iseina, kad tu siuntei 3 nuotraukas i "spek kieno?" zaidima?Maniau, kad tik po 1-2 taremes?Na, tiek tos lotuliukas.gif
Atsakyti
Žmonės baikit gilintis į taisykles, sakau aš - taisyklių mėgėja biggrin.gif atsipalaiduokit smile.gif

aš tai dar nepasirašau, nes dar noriu spėjimų biggrin.gif bet jaučiu tuoj pasiduosiu biggrin.gif
Atsakyti
Dėjau trečią nuotrauką dėl to, jog pirmas dvi labai greitai ir lengvai atspėjo. tongue.gif Nefotografavau specialiai žaidimui. Tiesiog po praktikos man reikėjo pailsėti, atsigauti. Ėjau viena su fotoaparatu į mišką ir meditavau. Rezultatai kažkiek pradžiugino, tai ir nusiunčiau vieną foto žaidimui. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 11 01, 13:43)
aš tai dar nepasirašau, nes dar noriu spėjimų biggrin.gif bet jaučiu tuoj pasiduosiu biggrin.gif

As dar nepasirasau, kuri mano, nes noriu anonimines kritikos (buvo gi tokiu, kurios sake, kad komentuos tik tada, kai bus visos nuotraukos). Bet itariu, kad visos nekantruoles prisipazins anksciau negu tos kantriosios gales pakomentuoti... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 01, 12:50)
As dar nepasirasau, kuri mano, nes noriu anonimines kritikos 
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 01 lapkričio 2011 - 13:52
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 01, 13:31)
Del to, kad man idomu. Uztenka tokio atsakymo?  mirksiukas.gif

Na, tai jei nenori paanalizuoti, vadinasi galima atsakyti tuo pačiu - žmones fotografuoja žmonės todėl, kad tai įdomu. Dėl to nei Tu, nei aš nesam nei geresnė, nei blogesnė, nei įdomesnė, nei neįdomesnė. Ginčytis galim tik dėl konkrečių fotografijų, o kodėl žmogų domina tam tikra sritis ne mūsų galvelėms suprasti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 01, 13:50)
As dar nepasirasau, kuri mano, nes noriu anonimines kritikos (buvo gi tokiu, kurios sake, kad komentuos tik tada, kai bus visos nuotraukos). Bet itariu, kad visos nekantruoles prisipazins anksciau negu tos kantriosios  gales pakomentuoti...  tongue.gif

Na, aš jau minėjau anksčiau, kad aš pasavau, nes tiesiog nespėjau padaryti ką norėjau. Nepavyko ir pan. Tai toks ir dalyvavimas mano smile.gif
Atsakyti
Kritikai:

user posted image

Sioje stulpas maiso, bet neiseina man jo nuklonuoti doh.gif O kaip oda?

user posted image

O cia paklausi, kaip vat toki seseli panaikinti nuo veido?

user posted image

user posted image

Sunku man su oda susitvarkyti, nes tamsus gymis, soliariumas, egipto zeme daro savo..O gal ir netvarkyti? palikti tamsia oda? o tik ant jb foto oda sviesinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 01 lapkričio 2011 - 14:19
QUOTE(rG @ 2011 11 01, 13:54)
Na, tai jei nenori paanalizuoti, vadinasi galima atsakyti tuo pačiu - žmones fotografuoja žmonės todėl, kad tai įdomu. Dėl to nei Tu, nei aš nesam nei geresnė, nei blogesnė, nei įdomesnė, nei neįdomesnė. Ginčytis galim tik dėl konkrečių fotografijų, o kodėl žmogų domina tam tikra sritis ne mūsų galvelėms suprasti smile.gif

"Del to, kad idomu" - cia apie fotografavima apskritai (juk klausei, kodel mokausi fotografuoti, ar ne?). Kodel as fotografuoju viska, bet ne zmones (nors fotografuoju ir juos, tik kitais tikslais) - nezinau (pasakyti "nes idomu" siuo atveju yra lengviausias, bet nebutinai teisingiausias atsakymas). Gal del to, jog as nesu "zmoniu zmogus", nesu bendrautoja, neturiu milijono draugu ir pazistamu, megstu mazas kompanijas, o labiausiai - savo pacios cool.gif Tikrai, man gerai buti vienai, as nesijauciu vienisa. Ir mano hobiai yra tokie, kuriems kompanijos nereikia. O artimu zmoniu as kazkaip nematau kaip fotografijos objektu. Galeciau, aisku, juos fotografuoti - ir fotografuoju, kas be ko, bet kitaip. Ir tikrai nerodyciau ju nuotrauku forumuose, kritikai. Kita vertus, mane labai zavi gamta, jos nesibaigianti kaita, atsinaujinimas, visos tos formos, spalvos, visa tai, kam mes neturime jokios itakos, nors ir manomes esantys pasaulio viespaciai. Visas tas mus supantis grazus ir sudetingas pasaulis man kartais atrodo daug idomesnis negu jame gyvenantys zmogeliukai... Zinau, kad daug ka sokiruoja toks poziuris, nes juk "zmogus yra didziausia vertybe", bet juk neprivalome visi buti vienodi, o siekianciu iamzinti zmones ir be manes sociai pakanka... ax.gif

Nezinau, ar suprantamai paaiskinau - cia daugiau tokie ekspromtiniai pamintijimai , kai nesinori dirbti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 01, 14:14)

Aš taip pat vienišė, neturiu draugių, neinu kavos, į susitikimus, vengiu draugysčių, nemoku dirbti komandoj, o didžiausios atostogos kai nieko nėra namie. Tai parodo kokie mes esam skirtingi, nes man gamta taip pat yra dieviškas reikalas smile.gif Todėl va ir nemėgstu tų gamtos nuotraukų, kurios tik atvaizduoja, o ne parodo jos gilumą... Bet juk tas pats ir su žmogaus fotografija - gal Tu pas mus per daug prisižiūrėjai šabloninių portretų ir manai, kad jie neįdomūs smile.gif Kas ten žino. beje, pasikartosiu, aš čia atėjau labiausiai mėgdama fotografuoti daiktus, detales, faktūras, medžiagas. Nu man gražu buvo biggrin.gif ir dabar gražu, tik niekad nemaniau, kad man taip patiks portretai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 01 lapkričio 2011 - 14:25
QUOTE(neiste @ 2011 11 01, 14:08)

Kad jau kritikai, tai.. smile.gif Aš nesuprantu, kam tu šią merginą įvarei į krūmus. Antroje ne tik stulpas maišo, bet ir kyšanti šaka iš galvos. Kitos šakos irgi visai nereikalingos.
Trečioje irgi nesuprantu, kodėl ta mergina guli ant šakų krūvos. Viena šaka rankoje, o žvilgsnis visai kažkur kitur, į dangų. unsure.gif
Man tai panašu į paprastą pasipyškinimą gamtoje negalvojant nei apie detales apsirengime, nei aplinkoje, nei apie pozas.
Klausei apie odą. Man su ja viskas gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 01, 16:25)
Kad jau kritikai, tai.. smile.gif Aš nesuprantu, kam tu šią merginą įvarei į krūmus. Antroje ne tik stulpas maišo, bet ir kyšanti šaka iš galvos. Kitos šakos irgi visai nereikalingos.
Trečioje irgi nesuprantu, kodėl ta mergina guli ant šakų krūvos. Viena šaka rankoje, o žvilgsnis visai kažkur kitur, į dangų.  unsure.gif
Man tai panašu į paprastą pasipyškinimą gamtoje negalvojant nei apie detales apsirengime, nei aplinkoje, nei apie pozas.
Klausei apie odą. Man su ja viskas gerai.  smile.gif

Aciu uz nuomone 4u.gif
Antroje man josios plaukai ir styrancios sakos kaip tik atrode i tema, nes jie kazkiek (bent man) sakas primena rolleyes.gif
Atsakyti
Neiste, grįžai iš medžioklės? biggrin.gif Na, ir kaip laimikis, tenkina? biggrin.gif

Šiaip - visur kliūna išraiška, nepatinka apranga, nagai, jos nuotaika kažkokia... O šiaip sunku komentuoti, pati mergina kaip prievartaujama, guli, stovi nepatogiai ir nesigilink į stulpus, jie čia ne esminiai 4u.gif Bandyk dar. Nežinau kaip padėti...
beje, oda nepatinka, bet man atrodo, kad su PS kažką padarei ir taip nebuvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 01 lapkričio 2011 - 14:43