Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

user posted image

Atsakyti
kristukass, labai gražiai smile.gif

Ką reiškia žodis "muilina" ? Kaip žinot, kad čia jau "muilinimas"? biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 11 06, 12:53)
kristukass, labai gražiai  smile.gif
Ką reiškia žodis "muilina" ?  Kaip žinot, kad čia jau "muilinimas"?  biggrin.gif  doh.gif

"Muilina" manau tada, kai visas kadras yra visiskai isplaukes/neryskus.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 06, 16:20)

Nuostabi nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 11 06, 11:12)
Noriu modelio dideliom liudnom protingom dvasingom akim, plonais ilgais pirstais, sviesios odos, ilgais tamsiais plaukais ir kad butu kokia 30mete ir nebijotu kameros.Brum, kur tokia rast, nezinai?

kazi ar tokiu buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 11 06, 10:34)
man labai patiko 4u.gif ir man kaip tik geriau, kad pasvirusi, lyg tik ka isejusi is duso, sluostosi atsidesusi ir pasilenkusi kojas biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu, *****, toks įspūdis susidaro, kad mano vyras dalimis labai moteriškas.. Buvo rankos, dabar jau ir nugara su plaukais. biggrin.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 11 06, 10:42)
dedu savo kritikai ir manau, kad tiktu abiems zaidimams 'moteriskumas' ir zodis 'vanduo'. ar visai neidomi blush2.gif ?

Visai nieko. Man patinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 06, 11:58)
kazi ar tokiu buna biggrin.gif

Paziureeeek.
http://500px.com/photo/248445
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 11 06, 12:02)

na, dairykis kaimyniu, pazistamu.. siaip sitai turbut jau kokia ir 40. o pas mus daznai 40 budamos jau apsileidzia. o tuo labiau fotografuotis nenori.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 11 06, 11:12)

Man refleksija buvo vakar-
Noriu modelio dideliom liudnom protingom dvasingom akim, plonais ilgais pirstais, sviesios odos, ilgais tamsiais plaukais ir kad butu kokia 30mete ir nebijotu kameros.Brum, kur tokia rast, nezinai?

niu tai as galiu bigsmile.gif del akiu nesu tikra ar labai ten dvasingos, bet visa kita tinka biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 11 06, 12:23)
niu tai as galiu  bigsmile.gif del akiu nesu tikra ar labai ten dvasingos, bet visa kita tinka biggrin.gif

O, na gerai:)O tu ne blondine? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 11 06, 12:32)
O, na gerai:)O tu ne blondine? biggrin.gif

niu... dbr nebezinau kokia spalva.. bet atrodo ryza biggrin.gif bet gi keicias jinai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 06 lapkričio 2011 - 12:34
Jau kelinta karta darai WB namu darba ir man rankinis geltonuoja sad.gif Nustatau WB auto, nueinu i meniu WB balansa ir fotografuoju balta lapa, uzimanti visa kadra, tada ta nuotrauka pasirenku kaip custom WB. Tuomet fotografuodama nustatau custom WB ir fotografuoju. Nesuprantu ka blogai darau blush2.gif

auto:

user posted image
debeselis:

user posted image

rankinis:

user posted image
Atsakyti