Siandien fotografavau langus ir atspindzius juose bei uz ju. Pakritikuokit...
Visas langu rinkinys - cia
O sita nuotrauka gal tiktu 5 zodziu zaidimui? Veidrodis:
(Tiesa, as i zaidima neuzsirasiau, bet gal galima ir is uzribio sudalyvauti... )
QUOTE(Ievukis @ 2011 11 06, 00:12)
Tamsa
verta demesio foto
tiktu ir zodziui "sviesa"
QUOTE(Ievukis @ 2011 11 06, 02:42)
Tamsa
Faina nuotrauka
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 06, 03:13)
O sita nuotrauka gal tiktu 5 zodziu zaidimui? Veidrodis:
(Tiesa, as i zaidima neuzsirasiau, bet gal galima ir is uzribio sudalyvauti... )
Tinka ne tik veidrodzio temai, bet ir laikrodzio
Kiek supratau i si zaidima nereikia uzsirasyti ir laikas neribojamas.
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 05, 16:59)
Labas rytukas
O geras, tai gal tada tikrai gerai, nes galvojau, kad sis man nesigavo
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 04, 12:15)
man labiausiai si rozyte patiko zaidime :atspek kieno foto"
QUOTE(sayonara @ 2011 11 04, 13:26)
labai patiko. ir tikrai, taip ir norisi i akis paziureti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 04, 14:06)
spalvos eina sau
QUOTE(neiste @ 2011 11 04, 14:29)
man antroji patiko. tik ranka kiek kliuna
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 04, 20:57)
Du iš penkių žodžių "Pėdos" ir " Veidrodis" ale pažiūrėjau kad ir žodis "Vanduo" čia tinka
pedos ir vanduo. patinka tik veidrodis sakyciau netinka, man cia labiau atspindys
QUOTE(Ka @ 2011 11 04, 21:15)
man su fokusu viskas cia gerai ir nuotrauka, beje, patinka
QUOTE(maija @ 2011 11 04, 21:41)
Niekaip neapsisprendziu kaip geriau... Ar visaip blogai? Man labai nepatinka rubai, uz tai bandziau kirpt kvadrata...
kvadratas
QUOTE(Myce @ 2011 11 04, 22:06)
Manęs vėl išbandymas laukia kitą savaitgalį. Fotkinsiu porelę jų namuose. Aišku, ten bus tamsu kaip šiknoj atsiprašant Nežinau nežinau...
fotkinkt su isorine blykste
QUOTE(Maggie @ 2011 11 04, 22:31)
nuotaikingos seimynines foto
QUOTE(Ka @ 2011 11 05, 10:26)
man labai patiko ir man kaip tik geriau, kad pasvirusi, lyg tik ka isejusi is duso, sluostosi atsidesusi ir pasilenkusi kojas
QUOTE(jokubaite @ 2011 11 05, 11:23)
'moters pietus' - idejo patiko, nuotrauka ne
antra foto patiko, tik gal kiek ciuozia, o gal tik man taip atrodo
QUOTE(Myce @ 2011 11 05, 16:06)
noretusi daugiau erdves, bet spalvos man patinka
QUOTE(Alabama @ 2011 11 05, 19:29)
patiko pirmoji. gal tiktu kvadratas
QUOTE(virdzzinija @ 2011 11 05, 19:47)
strele labai ispudinga
QUOTE(virdzzinija @ 2011 11 05, 20:01)
patiko lasiukai ir spalvos. antrame plane kiek bardakelis, bet visai neblogai
QUOTE(Ievukis @ 2011 11 05, 22:12)
labai labai patinka
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 05, 22:43)
faini tavo pasizaidimai su langais
QUOTE(jlclove @ 2011 11 06, 11:18)
fotkinkt su isorine blykste
Vat, kad neturiu blykstės Tai nežinau ką daryt... O be blykstės kito būdo nežinau..
Nes žmonės gyvena rūsio tipo bute. Mes gyvenam tokiam pat ir žinau, kad tikras Š.. gaunas. Ypač kai nešviečia saulė. :/
Kažin kiek kainuoja paprastesnė išorinė blykstė?
dedu savo kritikai ir manau, kad tiktu abiems zaidimams 'moteriskumas' ir zodis 'vanduo'. ar visai neidomi ?
Yra terminai šiaip, kurių čia neplėtosiu - moteriškas ir moters.
Šis atvaizdas yra moters, nežinau ar jis tinka. Kaip jos ranka, koja, plaukai ir t. t.
Ir yra moteriškas atvaizdas - moteriška tampama, savybės įgyjamos, įskiepijami visokie kanonai ir stereotipai. Šiuo atveju ašaros bent jau stereotipiškai tikrai moteriška.
O šiaip fainas portretas galėtų būti
Šis atvaizdas yra moters, nežinau ar jis tinka. Kaip jos ranka, koja, plaukai ir t. t.
Ir yra moteriškas atvaizdas - moteriška tampama, savybės įgyjamos, įskiepijami visokie kanonai ir stereotipai. Šiuo atveju ašaros bent jau stereotipiškai tikrai moteriška.
QUOTE(paluri @ 2011 11 05, 19:37)
QUOTE(virdzzinija @ 2011 11 05, 19:40)
QUOTE(rG @ 2011 11 05, 19:42)
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 05, 21:37)
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 05, 22:09)
Labai aciu:)
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 05, 20:00)
nu va, be geltonumo kazko kitokios nei visos tavo kitos ko man truksta, tai tokio atpalaidavimo. kai pozuoji, ir tada taip staiga atleidi raumenis.. va sito man trukta
Aciu.Isidejau galvon, mastysiu, atkreipsiu demesi.
Man refleksija buvo vakar-
Noriu modelio dideliom liudnom protingom dvasingom akim, plonais ilgais pirstais, sviesios odos, ilgais tamsiais plaukais ir kad butu kokia 30mete ir nebijotu kameros.Brum, kur tokia rast, nezinai?
Laba
pries pora naktu sapnavau, kad susitikau Yvette su Ievukiu o paskui su Yvette kazkur keliavom nepamenu ka kalbejom, bet kita diena apie tai galvojant susidejo viskas ka cia perskaiciau ir isrutuliojau minti, todel noriu paklausti patarimo
Dalyvauju maziaus mokyklos tevu grupej, kuri organizuoja ivairius renginius mokykloj ir pan... Galvojau, kad butu galima padaryti mini Help Portrait projekta mokykloje- seimoms, kuriu vaikai gauna nemokama maitinima padaryti seimos ar tik vaiku portretus. Bet kyla ir nemazai klausimu.
Visu pirma- turima technika- mano Canon 450, jau nenaujas, ISO iki maximumo neuzsikelsi objektyvai 50mm 1.4 ir 28mm 2.8 (ir sigmos 24-70 2.8, bet muilina daznai, nepasitikiu ). Mokykloj sale nera super sviesi, auksta kiek pamenu, jei butu tamsi lietinga diena nezinau kaip reiktu issiversti, blykstes atskiros neturiu.
Viena mama is maniskio klases su ff fotografuoja, gal prisijungtu
Ar reiktu kokio fono, ar mokyklos salej per pvz viduri susiruosti
Kiek ziurejau HP psl, tik USA galima paramos prasyti Pakalbesiu ketvirtadieni su kitais tevais grupej, manau susidomes Grupe turi savu pinigu, gal "pafinansuotu" arba remeju reiktu ieskoti nuotrauku spausdinimui
Aisku ir klausimas kyla- ar sugebesiu Tai ir klausiu patarimu
pries pora naktu sapnavau, kad susitikau Yvette su Ievukiu o paskui su Yvette kazkur keliavom nepamenu ka kalbejom, bet kita diena apie tai galvojant susidejo viskas ka cia perskaiciau ir isrutuliojau minti, todel noriu paklausti patarimo
Dalyvauju maziaus mokyklos tevu grupej, kuri organizuoja ivairius renginius mokykloj ir pan... Galvojau, kad butu galima padaryti mini Help Portrait projekta mokykloje- seimoms, kuriu vaikai gauna nemokama maitinima padaryti seimos ar tik vaiku portretus. Bet kyla ir nemazai klausimu.
Visu pirma- turima technika- mano Canon 450, jau nenaujas, ISO iki maximumo neuzsikelsi objektyvai 50mm 1.4 ir 28mm 2.8 (ir sigmos 24-70 2.8, bet muilina daznai, nepasitikiu ). Mokykloj sale nera super sviesi, auksta kiek pamenu, jei butu tamsi lietinga diena nezinau kaip reiktu issiversti, blykstes atskiros neturiu.
Viena mama is maniskio klases su ff fotografuoja, gal prisijungtu
Ar reiktu kokio fono, ar mokyklos salej per pvz viduri susiruosti
Kiek ziurejau HP psl, tik USA galima paramos prasyti Pakalbesiu ketvirtadieni su kitais tevais grupej, manau susidomes Grupe turi savu pinigu, gal "pafinansuotu" arba remeju reiktu ieskoti nuotrauku spausdinimui
Aisku ir klausimas kyla- ar sugebesiu Tai ir klausiu patarimu
QUOTE(rG @ 2011 11 06, 10:55)
Yra terminai šiaip, kurių čia neplėtosiu - moteriškas ir moters.
uzduotis buvo 'moteriskumas'. savaime aisku, kad norejau parodyti ne moters veida, o asaras esme buvo perteikti moteriskuma ne per pati zmogu. bent jau as taip supratau. ka ir padariau. negyvas zmogus su apdovanotom lietaus asarom. asaru juk kitaip ir neparodysi, kad butu suprasta minties esme