Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2011 11 04, 23:31)
drauges

vasarojam

drauge su dukra

seses 24, tortas

seses 24, sese =]

seses 24, III variantas, man asmenishkai labiausiai vykes ir del apdirbimo, ir del emocijos

"draugės"- nepatiko nei fotkinimo kampas, nei ryškumas 4u.gif
"vasarojam"- visai miela šeimyninė scenelė, tik trukdo fone stalas ar kas..., nors kaip atsvarai šviesus daiktas tam tamsiam fone gal ir nieko...
"draugė su dukra"- moteris šioje patiko, jos poza... jei dar plaštaka matytųsi, tai neblogai būtų 4u.gif
"sesės 24, tortas"- fokuse -taurės ir "fejerverkas"? va ta dalis man tik ir patinka 4u.gif
"sesės 24, II variantas"- tokia emocinga, bet tie "fejerverkai" kažkodėl čia man trukdo...
"sesės 24, III variantas"- sesės poza, emocija patinka, bet bendrą vaizdą gadina tortas su "fejerverku"...
jei labai nusišnekėjau, tai atsiprašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 04, 22:35)
Jėėėėtau, kaip gerai, kad pasakote tokius dalykus. Pastebėjau, kad aš dažnai per šviesiai darau.  doh.gif
Kaip dabar?

man tai fain šitas portrečiukas, tik bandyčiau dar kitokį jb. smile.gif

QUOTE(maija @ 2011 11 04, 22:41)
Niekaip neapsisprendziu kaip geriau... Ar visaip blogai?  blush2.gif  Man labai nepatinka rubai, uz tai bandziau kirpt kvadrata...

kvadratas.

QUOTE(Maggie @ 2011 11 04, 23:31)
tai kad laaabai cia to fokuso man truksta. su juo butu tikrai neblogai. as gal curves (shadows) patampyciau dar.

murzinai  rolleyes.gif
geriau pirmas man.

keleta ivairiu, neypatingu, senu.

seses 24, III variantas, man asmenishkai labiausiai vykes ir del apdirbimo, ir del emocijos

pirma, antra - ne, trečia visai patinka. sesės nuotraukose patinka emocijos, truputį erzina tas "fejerverkas". iš sesės nuotraukų, tai man pirma ir paskutinė labiausiai.
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 11 05, 10:18)
man tai fain šitas portrečiukas, tik bandyčiau dar kitokį jb.  smile.gif

aciuks.gif Bandysiu. smile.gif
Šiaip kol neįkėliau čia, nieko nesakėte, tik kelios peržiūrėjote. Prašom nebijoti ir flickr kritiką pasakyti. ax.gif

Vanduo.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 05, 10:26)
aciuks.gif Bandysiu. smile.gif
Šiaip kol neįkėliau čia, nieko nesakėte, tik kelios peržiūrėjote. Prašom nebijoti ir flickr kritiką pasakyti.  ax.gif

Vanduo.

man norisi vertikalios
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 05, 10:37)
man norisi vertikalios

Vertikalios šios ar aplamai, kad būtų fotografuota iš karto vertikali. Daugiau nugaros, galvos?
Bet aš šį kadrą įsivaizdavau būtent tokį, akcentas šlapi plaukai, nuo jų bėgantis vanduo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 05, 10:55)
Vertikalios šios ar aplamai, kad būtų fotografuota iš karto vertikali. Daugiau nugaros, galvos?
Bet aš šį kadrą įsivaizdavau būtent tokį, akcentas šlapi plaukai, nuo jų bėgantis vanduo.  smile.gif

is naujo vertikalios su daugiau nugaros smile.gif pacio kazkiek begimo norisi, plauku galiuku.
Atsakyti
Labas,
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 04, 13:19)
pasrodau ir as viena 

pataisyta grazu. Spalvos vakarinės thumbup.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 11 04, 13:26)
nieko naujo, nieko gero neturiu, ale gyvinu temą wink.gif

tikrai gyvai mirksiukas.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 11 04, 14:06)
feet...

Viena is minciu. Zinoma nepavyko taip kaip tikejaus. Bet turiu dar daugiau kitu ideju. Pasistengsiu sia pagerint, o kitas igyvendint.

įdomiai

QUOTE(neiste @ 2011 11 04, 14:29)
Vel lendu i eteri.
Patarsymui:

gražios spalvos, ir moteris tokia ryški, atsipalaidavus, o kitką mačiau jau susakė.

QUOTE(Cheles @ 2011 11 04, 15:32)
Vargstu su  jb...  unsure.gif
patarsymui:

gražus jb šitas
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 04, 20:57)

Du iš penkių žodžių "Pėdos" ir " Veidrodis" ale pažiūrėjau kad ir žodis "Vanduo" čia tinka  lotuliukas.gif  blush2.gif

thumbup.gif

Ka, šaunuolė

QUOTE(maija @ 2011 11 04, 21:41)
Niekaip neapsisprendziu kaip geriau... Ar visaip blogai?  blush2.gif  Man labai nepatinka rubai, uz tai bandziau kirpt kvadrata...

kvadratas
QUOTE(Maggie @ 2011 11 04, 22:31)
tai kad laaabai cia to fokuso man truksta. su juo butu tikrai neblogai. as gal curves

keleta ivairiu, neypatingu, senu.

sesės tortas puikios. man tokia proga visai netrukdo tas fejerverkas, tiesiog tinka tai nuotaikai

Dedu savo nuotraukas žaidimams. Dariau vienam, išėjo ir antram
Moters pietūs (pusryčiai arba vakarienė)
user posted image
šita viena iš moteriškumo temos. Noriu paklaust apie idėją. Kad įgyvendinimas baisus pastebėjau, ir susinervinus suėdžiau tą dietą su visu lapu. Kad čiuožia kadras irgi matau. Žodžiu doh.gif Įkėliau tik dėl minties. dar supratau, kad maisto fotografavimas man neįkandama. Kitas mintis (be maisto) bandysiu toliau realizuot.
O beieškant įdomesnio apšvietimo dietai ant sienos pamačiau šitai:
"Vanduo tamsoje žaidžia su veidrodžiu"
user posted image
trys žodžiai 5 žodžių žaidimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 11 05, 00:15)
Klausykit, nebeišsirenku ką atsispausdint mainams...  verysad.gif naujo nieko nesigauna, o iš senų... kaip jūs renkatės kokias siųst??? ax.gif

na jeigu buum istraukus mane, galeciau parasyi, kuriu noreciau ax.gif
Atsakyti
Kaip toks portretukas. ax.gif man patinka zvilgsnis, bet gal cia del to kad mano mergicka. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Turiu klausima.
Noriu padaryti 5 namu darba, bet nesuprantu kuris zenkliukas cia yra tas pusiau automatinis wb? Nes pas mane tu zenkliuku nemazai, tai nezinau kuri pasirinkti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2011 11 05, 12:08)
Turiu klausima.
Noriu padaryti 5 namu darba, bet nesuprantu kuris zenkliukas cia yra tas pusiau automatinis wb? Nes pas mane tu zenkliuku nemazai, tai nezinau kuri pasirinkti sad.gif

visokios lemputes, debeseliai, saulutes, etc.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 05, 13:16)
visokios lemputes, debeseliai, saulutes, etc.

Ai tai man pasirinkti pagal siandienos ora ania? biggrin.gif
Atsakyti