Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 11 04, 21:47)
tai kad aš taip ekspromtu sugalvojau,nes kitą savaitgalį į Kauna pas vieną ciocę išlekiu  lotuliukas.gif  tongue.gif Tai mes galėsim dar kada suorganizuoti,jei aišku Loreta įsileis  4u.gif

na, as tai ten buvus ir taip kelis kartus, bet va bile kokie susitikimai mane domina, kad tik paklausyt ir paplepet biggrin.gif tai jums pavydziu.. nes man i daaaarba sad.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 04, 22:52)
na, as tai ten buvus ir taip kelis kartus, bet va bile kokie susitikimai mane domina, kad tik paklausyt ir paplepet biggrin.gif tai jums pavydziu.. nes man i daaaarba sad.gif

na tai,galim ir savaitgali susiorganizuoti,bele noro būtų,pas mane noras visada yra lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Zirze, Kikirike - ačiū jums labai 4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 11 04, 22:50)
kvadratas, apdirbimas nelabai patinka, žmones lyg plastikiniai (bet čia kaip visad IMHO), bet pats kadras labai mielas

Ačiū smile.gif O dėl apdirbimo, kad aš joms nieko nedariau, tik šviesinau, kontrastą dėjau... Odos su kažkuo neapdirbinėjau... Tai per daug iššviesinau tada?

Atsakyti
Manęs vėl išbandymas laukia kitą savaitgalį. Fotkinsiu porelę jų namuose. Aišku, ten bus tamsu kaip šiknoj atsiprašant unsure.gif Nežinau nežinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 11 04, 20:21)
Aš Norvegijoj pirkau savo fotoaparatą, tai čia kai perki bet kokią techniką gali nusipirkti draudimą iš karto. Kai kur net būtina smile.gif Tai aš sumokėjau 400lt brangiau, bet turiu draudimą dabar trims metams, gali fotikui atsitikti belekas pakeis į naują  smile.gif

supratau ax.gif kazi Lt kazkas panasaus yra ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 04, 22:15)
Norėčiau kritikos šiai nuotraukai. Be paklydusio fokuso kas dar negerai?  unsure.gif

tai kad laaabai cia to fokuso man truksta. su juo butu tikrai neblogai. as gal curves (shadows) patampyciau dar.
QUOTE(Ka @ 2011 11 04, 22:35)
Jėėėėtau, kaip gerai, kad pasakote tokius dalykus. Pastebėjau, kad aš dažnai per šviesiai darau.  doh.gif
Kaip dabar?

murzinai rolleyes.gif
geriau pirmas man.

keleta ivairiu, neypatingu, senu.

drauges
user posted image

vasarojam
user posted image

drauge su dukra
user posted image

seses 24, tortas
user posted image

seses 24, sese =]
user posted image

seses 24, III variantas, man asmenishkai labiausiai vykes ir del apdirbimo, ir del emocijos
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 11 04, 22:31)

Prasinešiau pas Tave flickrėj biggrin.gif Šitų nekomentavau, - nuotaika faina, daugiau nežinau ką pasakyt, man išvis Tavo nuotraukas sunku komentuoti, nes yra ir kas patinka, ir kas nepatinka, o kartais tiesiog jei ir nepatinka, tiesiog priimu kaip išraišką, kurią nebūtina komentuot smile.gif Va.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 03, 00:35)
pradėjau daug ir rimtai fotografuoti tada kai jau lauke greit temti pradėdavo,tai ką,vaikus užmigdau išsitraukiu savo technika lepmas,lapus,net folijas ir

lotuliukas.gif thumbup.gif tavo bemieges naktys vertos tavo rezultatu bigsmile.gif is tikro 4u.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 03, 10:30)
Aš nenoriu nusodint įkpėpimo, bet.. jei kyla minčių trinti foto ar dėti čia į temą, pasirinkite antrą variantą.  4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(gotte @ 2011 11 03, 20:55)
Labu,

Pasakykit, ar labai jus erzina apdirbimas? g.gif Čia pavėluotas proginis auto...dariau dariau, kol rezultatas man atrodė arčiausiai mano dabartinės būsenos... bet žinot būsena yra viena, o apdirbimas - kita  blush2.gif

man patiko,faina ax.gif

QUOTE(Ka @ 2011 11 03, 21:09)
Veidrodis. Tamsa. Tyla.
t]

super ,stabtelejau prie sios foto rolleyes.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 11 03, 23:29)
tu trenkta ;*

lotuliukas.gif

makin' fun of me or what? tongue.gif  doh.gif

man pirma labai patiko,grazus modelis ir antra gerule bigsmile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 11 04, 14:26)
nieko naujo, nieko gero neturiu, ale gyvinu temą wink.gif

thumbup.gif si man patiko labai ,va pirma mintis galvoju noreciau ir as tokio kadra turet blush2.gif

as nporiu MB fotografuot ,bet bega i visas puses verysad.gif nepatinka jam,o man norisi ji kankint su savo ismastymais biggrin.gif
Atsakyti
O as vakar nakti isejau fotkint.Toks rukas buvo doh.gif gryzau 1 nakties.Visi rezultatai (arba ne) juosteleje.Nekantrauju rolleyes.gif
Atsakyti
Labai labai reik kritikos dėl bw

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 lapkričio 2011 - 23:18
QUOTE(rG @ 2011 11 05, 00:03)
Labai labai reik kritikos dėl wb

tai kad bw foto. white balance? aj, gal skubejai ir vietoj bw parashei wb biggrin.gif

nu man norma. gal kiek blacks per daug, kontrasto, toks ryshkus vertimas labai.
beje, i kuria vieta fokusas? kazhkaip nesusigaudau. noriu jau miego. 5tadieni ir as namie biggrin.gif neiprasta biggrin.gif

p.s. fainai aprengta mergyte, tik sypsena turbut vos vos ishspaude, tokia dirbtinoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 04 lapkričio 2011 - 23:14
QUOTE(rG @ 2011 11 05, 00:03)
Labai labai reik kritikos dėl wb

Labai labai graži mergytė bigsmile.gif

O JB, tai biški kažkokia tai g.gif gal per daug kontrasto? Nors man tai viskas super ax.gif

Klausykit, nebeišsirenku ką atsispausdint mainams... verysad.gif naujo nieko nesigauna, o iš senų... kaip jūs renkatės kokias siųst??? ax.gif
Atsakyti