Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 11 04, 22:27)
o Die...kaip as noreciau verysad.gif

o nuotraukoje tik pedutes matau ax.gif ta prasme jos tokios zaismingos, kad i nieka kita nesinori ziureti ax.gif

tai jei nori prašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 04, 21:25)
na kad padegusios kai kurios vietos,per daug viskas tolygu,gal kontrasto reikia,bet kad nežinau kaip ten tos vietos kurios labai šviesios būtų  g.gif

QUOTE(ypač @ 2011 11 04, 21:27)
nukepęs žandas man labai negerai

Jėėėėtau, kaip gerai, kad pasakote tokius dalykus. Pastebėjau, kad aš dažnai per šviesiai darau. doh.gif
Kaip dabar?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 04, 22:35)
Jėėėėtau, kaip gerai, kad pasakote tokius dalykus. Pastebėjau, kad aš dažnai per šviesiai darau.  doh.gif
Kaip dabar?

na dabar žyyyymiai geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 04, 22:28)
tai jei nori prašom  4u.gif

vaikas vis dar sirguliuoja + transporto neturiu, o vaiko ner kam patikti
Atsakyti
Niekaip neapsisprendziu kaip geriau... Ar visaip blogai? blush2.gif Man labai nepatinka rubai, uz tai bandziau kirpt kvadrata...

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 04, 22:38)
vaikas vis dar sirguliuoja + transporto neturiu, o vaiko ner kam patikti

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 04, 21:43)

ee, negalejot palaukt kito savaitgalio, kai bus nedarbo diena? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 11 04, 22:41)
Niekaip neapsisprendziu kaip geriau... Ar visaip blogai?  blush2.gif  Man labai nepatinka rubai, uz tai bandziau kirpt kvadrata...

as uz kvadrata rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 11 04, 22:41)
Niekaip neapsisprendziu kaip geriau... Ar visaip blogai?  blush2.gif  Man labai nepatinka rubai, uz tai bandziau kirpt kvadrata...

apkirpta tikrai gražiau,ir man patinka ,yra emocija,rankos sudaro gražias linijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 04, 22:35)
Jėėėėtau, kaip gerai, kad pasakote tokius dalykus. Pastebėjau, kad aš dažnai per šviesiai darau.  doh.gif
Kaip dabar?

sakei, kad fokusas pabeges? g.gif nu ka zinau, as tai matau sufokusuota viena veido puse ir ta plauku sruogele prie akies rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 04, 22:44)
ee, negalejot palaukt kito savaitgalio, kai bus nedarbo diena? biggrin.gif

tai kad aš taip ekspromtu sugalvojau,nes kitą savaitgalį į Kauna pas vieną ciocę išlekiu lotuliukas.gif tongue.gif Tai mes galėsim dar kada suorganizuoti,jei aišku Loreta įsileis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 04, 21:35)
Kaip dabar?

geriau, bet veidas dabar murzinas

QUOTE(maija @ 2011 11 04, 21:41)

kvadratas, apdirbimas nelabai patinka, žmones lyg plastikiniai (bet čia kaip visad IMHO), bet pats kadras labai mielas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 04 lapkričio 2011 - 21:50